Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 142> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Novi stanovnici
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Neumorna si! Šteta što se nisi neki dan javila, mogle smo u skitnju
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Carol evo nazivi:
ona visoka crvena je Pennisetum glaucum purple baron, ispod nje ona niska crvena je pennisetum setaceum fireworks, ona šarena je neki carex. Ona spiralna je juncus filiformis spiralis subtilis.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Dijana, nisam imala baš previše vremena, ali doći ću opet pa ćemo u obilazak, OK ?
|
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Nisam te dugo posjećivao,,,,sve blista...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Da pitam,,,jel ti ove godine cvjetao onaj bijeli sa smješnim rozim cvjetićem,,ili kako ste vi već rekle "jezikom"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hahaha Fiki, baš si ga se sjetio !!! Ne, nije cvao ove godine, a mislim da niti neće. Ne znam zašto protestira.
Hvala ti na posjeti.
|
|
|
|
![]() |
|
Večeras dijelim ovu ljepotu s vama, dragi moji cvjetni prijatelji:
|
|
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Sve se bojim da ću se navući na ademiume, prekrasan je
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Hvala ti Nisa, stvarno je lijep ovaj adenium. Ma ti imaš toliko krasnog bilja i bez toga, no ipak, jedan ovakav bi ti dobro došao. Pa i ako se navučeš na njih, nećeš požaliti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Kod tebe sve veća gužva među bodljikavcima, super izgledaju.
Samo da znaš da sam ljubomorna na ovaj tvoj mali adenium s tako lijepim cvjetovima. Boja cvijeta me podsjeća na gardeniju, stvarno je poseban. Moj ni C od cvijeta, a čak sam ga nosila sa sobom na sunčanje u Dalmaciju za vrijeme GO. Možeš misliti koliko su me moji doma zafrkavali. Morat ću na instrukcije kod tebe jer stvarno neznam što mu nedostaje. |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
Lana draga, uopće nije problem u vezi instrukcija: ćopi neku od OS cura i k meni na kavu. A i ja sam često u OS pa me ti pozoveš na kavu. Kako god okreneš, pijemo kavu i dobiš instrukcije, OK ?
|
|
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Adenium snova
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Adeniumi su fenomenalni !
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Glikice za kavu sam uvijek ZA. Samo se ti javi kad dolaziš u Os - već ćemo se dogovoriti. Dakle ti dobiješ kavu, ja instrukcije za adeniume i sve super.
![]() |
|
Osijek prelijepi grad na Dravi
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Glikice, adenium ti je presladak!
|
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nešto sam se u zadnje vrijeme "navukla " na trave i sakupila sam ih popriličan broj, danas sam ih sve poslikala, pa krenimo redom :
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |