monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 138> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što si to posijala u redove?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Super Mons nastavi tako,izradi sebi saksije za cvijece
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Milice, u redovima je češnjak i nešto crvenog Centurion i plavog mađarskog luka... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ma Pustilka imam ih i previše ( plastičnih ) ali eto postalo mi i ovo nešto zanimljivo i lijepo pa nemam mira, moram probati.....Umrla bih valjda da ne probam...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mislila sam da je češnjak ali mi se učinilo nekako gusto posijano, koliki je to razmak?
|
|
|
|
![]() |
|
Da dobro si vidila, dosta je gusto, zato jer sam htjela sve utrpati u to malo prostora jer se na velikom dijelu tek treba orati, a tamo zapravo nikad ni nisam imala češnjak, pa sam ga nagurala svega tu...Ma ne smeta to njemu, što bi tek rekla da vidiš kako susjeda od moje mame sadi sve ugusto da ni motikom ne može između redova proći, a ima napretek svega.. Ovo moje je još i dobro ispalo..A češnjak i luk si uvjek nađu dovoljno mjesta ako se žele zdebljati... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
U pravu si Mons to za gustinu luka,kaze moja mama neki dan samo naguraj,kaze mi razmaknemo zato i nemamo nikad puno lukova.Ja cu isto gusto saditi lukove pa kako hoce nek raste:)
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Da imam više mjesta tu, ne bi ga sadila tako ugusto, no kad nemam, mora biti kako mora.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rosi nije mi prvi puta da tako sadim i luk i češnjak, neki su mi znali reći da od toga neće biti ništa, no iznenanili bi se kad bi vidjeli da razmak ne utječe puno na prinos...Odavno su i neke starije žene to znale reći kako si svaka biljka pa i unatoč tome ako je zbijena, nađe put do razvitka....Eno moja mama kaže kako susjeda do njih tako gusto sve posije da je to čudo...Da ne govorim, vidjela sam kod nje puno puta dok sam išla k njima, mrkva joj je toliko ugusto posijana, a razmak između redova jedva da možda ima za neka dobra tri, četiri prsta ( skupljena) a mojoj mami je sad nedavno rekla kako ima mrkve debele ko repa...eto to je samo još jedan dokaz da si biljke već nađu svoj put.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
To za vola se i kod nas kaže......
![]() |
|
|
|
![]() |
|
He,he, he vidiš draga kako lijepo, koliko po mnogočemu ima sličnih ljudi... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() |
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ženo
![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Ajči, neće ta tikva tebe, to je za plašiti moje susjede.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo me dragi moji i malo bih se vratila unatrag, na temu otpadnog Enzima.....Nevjerojatno kako ta otopina super funkcionira i u čišćenju kućanstva...Uvjerila se neki dan kad sam skidala okorjelu masnoću s pećnice....Nevjerojatno, ne mogu se čudom načuditi (inače imam čistač na paru za takve malo tvrdokornije stvari, no moram reći, parni čistač se posramio pred Enzimom ) Svu masnoću sam s lakoćom i bez pretjeranog ribanja vrlo brzo skinula s pećnice, čak ni na sudoper spužvici, niti u posudi u kojoj je bila voda za pranje iste, nije bilo niti traga masnoći.....Eeeee pa doktorice Oon i sve koji su zaslužni za ovo uistinu čudotvorno sredstvo imate moj
![]() Inače moram napomenuti još jednu vrlo važnu stvar: Kad se sredstvo koristi u čišćenju kućanstva treba voditi računa o tome da nikad ne ulijevate Enzim u toplu ili vruću vodu, već u mlačnu ( neka više naginje na hladnije )...Topla ili vruća voda ubija sve korisne sastojke koje Enzim sadrži i kao takav baš i nije od neke koristi...Ali ako se pridržava pravila, osim što ćete temeljito očistiti svoju kuću od prljavštine, bakterija, alergija i grinja, morate biti svjesni da činite veliko dobro najprije za svoj dom, a potom i za cijelu našu lijepu planetu, jer se prilikom čišćenja Enzimom u atmosferu otpuštaju ogromne količine plina kisika i Ozona ( O3 ) koji smanjuje količine ugljičnog dioksida i teških metala u oblacima koji "zarobljuju" toplinu.
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |