Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori | Stranica <1 9091929394 125> |
Korisnik | |
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
VESELA,RADOSNA,SRETNA I CVJETNA NOVA 2013.G.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga prijateljice želim ti da ti se u ovoj novoj ostvare svi snovi koje si želiš !
|
|
belica,zagreb
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje prijateljice, žao mi je kaj nisam do sada bila s vama radi problema sa kompom . Puno vam hvala na svim lijepim željama i ja vama želim sve najbolje - puno sreće, zdravlja i da ova godina svima bude bolja nego prošla ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nekoliko slika mojih sukulenata slikanih u studenom dok su još bili sa vanjske strane prozorskog stakla |
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i pelargonija koje su ove godine isto dugo bile vani |
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek volim doći u tvoj lijepi vrt,ovaj put uživala sam gledajući lijepe sukulente i muškatle
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija ovo je prekrasno.Sačuvani i lijepi primjerci za odmoriti oči.
|
|
tačkaćica
Pustio korijenje Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
potpisujem Camelliu
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje sam lijepotice vidjela uživo i koliko se god ti žalila na njih , prekrasni su ti sukulenti i puno se bolje drže od mojih. Ali ti imaš i puuuno više idealnijih uvjeta i prozora za njih.... slijedeće zime uvalit ću ja tebi svoje da mi ih dadijaš .
|
|
belica,zagreb
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, napisala sam da su slike iz studenog . Da ih sada slikam vidjele bi na njima uši svih vrsta kojih se ne mogu riješiti. belice, radi njih mi je u spavaćoj sobi da ti se smrzne, a danas su lijepo okupani suncem. Da nema tih uši stvarno bi bila zadovoljna jer mi do sada niti jedan sukulent nije propao, a dobro i izgledaju. Boju budu na proljeće brzo vratili - i da su vani ne bi bolje izgledali kad je stalno oblačno. belice ako hoćeš da ti ih dadiljam onda ti moraš preuzeti MM jer za njega više ne bude mjesta . svima ! |
|
|
|
tajčica
Pustio korijenje Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekasno stvarno za oči odmoriti
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ha ha, fino si si ti to smislila, ko da ja nemam dost muških po kući! Hvala lijepo na ponudi, ali meni viška i ove dvije trutine kaj ih imam doma.
Čitala sam negdje da ratuješ s ušima, sad sam se sjetila, bijelo ulje se koristi kad je vani toplo koliko ja znam, zimi se koristi crveno ulje. Ja sam svoje tretirala ljetos kombinacijom bijelog ulja s Actellic- om i beštija više nema, ali sam jučer zato primjetila neke zelene gusjeničice na sukićima koji su mi bili u hodniku.... sad sam ih sve povukla u boravak i naredala uzduž stijene da ih bolje vidim - kak je vuk rekao crvenkapici |
|
belica,zagreb
|
|
Anastazija_
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S tim zelenim gusjenicama ja ratujem na pelargonijama. Zadnjih par godina nije normalno koliko ima nametnika, prije nikad nisam imala problema . Bebolina mi je rekla da se bijelo ulje šprica po zimi jer u kombinaciji sa suncem spaljuje listove. I kaj je sad od svega toga točno ? |
|
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tak su mi u poljoapoteci ljetos rekli, ali sad googlam može i zimi... nije mi se dalo puno čitati, pa daj googlaj. Sjećam se samo da su mi rekli da je zimski tretman bolji crvenim uljem.
Je, znaš da sam i ja ljetos imala užasnih šteta od nametnika, pokolj bolje rečeno, jedva sam spasila neke. |
|
belica,zagreb
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BIJELO ULJE je kontaktni insekticid i akaricid. Primjenjuje se za ljetna tretiranja višegodišnjih nasada i u sjemenskom krumpiru radi suzbijanja brojnih štetnika:
evo da nebudem lijena.... |
|
belica,zagreb
|
|
Odgovori | Stranica <1 9091929394 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |