enrikova nona - moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 9091929394 221> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Free žao mi je što ga danas nisam stigla slikati, kosila sam dvorište i zalijevala lončanice, svi pupovi se rascvjetali skoro se lišće ne vidi, sutra ću
Glikica ni pod razno ako imaš koji sukulent a da ga nemam može ali kaktusi ne moon stvarno je lijep |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala draga na ružicama ove su zaista divne virtualne, ali ima da mi danas mm i neko lijeeeepo cvijeće pokloni kaj ga 9 godina trpim .
|
|
belica,zagreb
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipik
|
|
svesa
Odrastao grm Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nonice,prekrasno
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i obišla tvoj vrt i prelijepo cvijeće.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
svesa
lilie nije te dugo bilo |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek mi je užitak prošetati ovuda, makar se i ne javim.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetam tu i tamo ali ne ostavljam traga, ipak sam ja noćna ptica .
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jutarnje šuljanje je u tijeku, pa da se javim. Ubolo me ovo plavetnilo clematisa u oči , koja raskoš.
|
|
belica,zagreb
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek je lijepo kod tebe nona
|
|
ANTHEA
Pustio korijenje Pridružen: 12 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošetala tvpjim vrtom...
prekrsno... najviše mi se sviđa bijeli phlox...imam roza ali bijeli još nisam vidjela |
|
Nije dovoljno ljubav posaditi, treba je i zalijevati.
|
|
alad
Mladi grm Pridružen: 05 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 790 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
LIjepa šetnja tvojim vrtom za cvijeće
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prošetala malo tvojim vrtom, cvijeće je prekrasno
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
klematis je prekrasan
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona, klematis je vec tolko nahvaljen da ja vise nemam kaj dodati, ali su zato floksici krasani, a i ova veronika "Red fox" (neznam zasto "crvena lisica, kad mi se cini da je roza), mi se jako dopada.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Carol hvala ti , veronica je prekrasne roza boje i ja stvarno neznam zašto red
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 9091929394 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |