Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 151>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 19:34
Iako ne volim kaktuse (samo im se divim s pristojne udaljenosti) ovaj je ipak iznimka. Možda zato jer nema bodlji. Za sada je još mali, ali jedva čekam da poraste i da me razveseli onim roza cvijetom u sredini!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 19:31
Jesen se bliži, neke biljčice trebaju promijeniti svoj stan za lončanice, pa uskoro i u kuću. Nadam se da ću tako zaštiti sve koje ne bi podnijele snijeg, a počela sam s ovom (kojoj ne znam ime), ne cvjeta, ali i ne treba joj cvijet kod ovih raskošnih listova!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 19:28
Ove dane me razveselila i ova malena grančica. Ne znam ni što je, a ona tako slabušna ipak pokazala svoju ljepotu!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 19:25
Vrijeme je za par novih sličica. Ovaj sedum kojeg sam tako bila zanemarila marljivo cvjeta, cvijetići traju kratko, ali svaki dan stigne po nekoliko novih Smile

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 19:22
Drage moje, ove dane nisam mogla do računala, ali vi ste ipak pazile na moj vrt ovdje, od srca vam hvala! smile79
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2010 u 09:28
Opet te računalo zeza? Unhappy
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2010 u 19:36
Sliku sam i ja gledala,ali se nisam htjela zaletjeti s obzirom na to da nemam kameleone-bilo mi je slično mojoj ajugi. Hvala,sad sam sigurna da nisam pogriješila Big%20smile.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 07:50
a kakav ce ti vrt biti sljedece godne
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 06:53
Kadifice,cviče moga djetinjstva,obožavam gaHeart,a to na drugoj slici,kako kažu da se zove ajuga,ima stvarno predivnu bojusmile71
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 06:08
Misty, Lilie je u pravu - to su ajuge (ivice), izvrsne pokrivačice tla, kameleončići su malo drugačiji, onako sličniji bršljanu! Baš me veseli da su se tako lijepo i tako brzo prilagodile kod tebe!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 01:47
Draga Misty, provela sam cijelo veće i pola noći listajući tvoje stranice od prve do posljednje, koliko mira i spokoja ima u tvome vrtu, imaš oko za male stvari, pa od malih stvari se čine prave priče, a ti i od najmanje  samonikle biljčice napraviš pravu štoriju. Uživala sam, navratit ću kod tebe još!!! 
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 00:15
Ja mislim da je ovo na slici ajuga (ispravite me ako griješim) a ne kameleon.  smile39
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 00:03
Pravi bogati vrt, svega ima cvijeća, voća, grožđa, povrćasmile141
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 23:09
misty,nadam se da su paradajzići bili fini , a kaj se tiče bolesti tu se mali kaktus , nažalost , prevarila. Meni su i mali isto bolesni,posmeđe i popadaju-ove godine bum pobrala samo desetinu,svi ostali su bolesni Cry.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:47
Anaida pogledaj kameleone koje si mi poslala! Ove dane nema sunca da im zacrveni listove (ovog ljubičastog možda neće ni zacrveniti), ali nisu ni bez sunca bili nezaposleni, u samo tjedan dana stvorili su još jednoga! Valjda su "shvatili" s koliko dobrih želja su krenuli k meni!!! LOL

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:43
Ovu lijehicu kadifice čine tako veselom!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:29
sunceeee hvala ti na pohvalama smile78
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:27
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Ruža je lipa i bitno je da možeš uživati u njoj,breskvice,ma tko im može odoliti i to pokraj putaWinkMa znadeš ja ti imam smokvu svoju  i rjetko je posječujem jer nemam granicu i samokontrolu u konzulmiranju,a kako se borim sa kilama....ufff,ali kada šetam svog pasića onda fino popapim samo jednu ili dvije na tuđoj pokraj puta,a ne smijem više jer mi je neugodnoEmbarrassedTe sherrry pomice sam i ja sadila i kod mene su bile slatke,ja mislim da njima puno znači u kojoj klimi i vrsti zemlje rastu.To govorim zato što ti kažeš da su tvoje kiseleSmile
Ma ne ljutim se ja na te prolaznike, znam da je tuđe uvijek slađe Wink
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:26
mimi, Anastazija, mali kaktus upravo sam skupila desetak tih minića, potpuno crvenih, probat ću ih uz ručak, možda sam prve prerano brala? Embarrassed
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:23
Originalno poslano od člana Lora Lora napisao:

S užitkom sam prošetala tvojim vrtekom, detaljno pregledala sve zaostatke i nauživala se u svemu, zaista prekrasnoClapClapClapClap
Psst...... probala sam groždje, još je malo kiseloWink
A nisam te "ulovila! Confused Imaš pravo, bijelo je još kiselo, ali crno je kao da jedeš mix od šumskog voća i jagoda Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,578 sekundi.