LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori | Stranica <1 9091929394 111> |
Korisnik | |
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gute, moje forumašice su predivne. A moj B. fool gundja, gundja a ja opet po svoje i na koncu sve bude u redu.
Hej Triša, cijelu zimu sam kombinirala, planirala, pa svaka biljka ima već predodredjeno mjesto. Neće trebati sedežnica. U najgorem slučaju predjem na drugu stranu i još će mi zahvaliti |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Sponzorirani linkovi | |
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me opet na porciju divljenja! Ranuncule i ona kana su prelijepe, meni ostaje samo da vam zavidim na centrima u blizini
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam tu. Jučer sam orezal<a ruže, pridodala im zemlje i gnojivo pa evo kako to izgleda danas iz ptičje perspektive
Jedan pogled takodjer danas na cijelu terasu Pa posebno lijevi i desni dio i mali pupoljak karanfila Kako će to sve izgledati nakon najavljenih hladnoća tko zna |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Heliofit
Pustio korijenje Pridružen: 02 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 459 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo zaista...već zamišljam kako izgleda u jeku vegetacije. Nadajmo se jenjavanju hladnoće (dosta je bilo)....Proljeće čekamo teeeeeeeeeeee
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno Lora, puna si elana. Ove su me slikice vrta podsjetile na kavicu kod tebe i sve one delicije, a i na to kako si nas sa svjetlom ispratila i naravno, sve biljke su ostale na broju
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene su, kao i moon, ove slike podsjetile da sam sve to vidjela iz prve ruke: stotine vaza, klopa.. i na kraju Lora sa lampom.. |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lora, super mi je kad ovako slikaš s balkona, te tvoje panoramske slike obožavam, a ne trebaš ni silaziti po stepenicama, a ni lampa ti ne treba.
Super je onaj dio gdje su ruže, a vidim dihondra gusta samo oko debla trešnje, baš simpa krug.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Mikica
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam rijači,prelijepo ti je.Kod mene još uvijek zimski tj hladni uvjeti.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepa i uredna taraca spremna za proljeće, i stol je tu za uživanje i opuštanje!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo isplanirano. Cvijeća kao u priči. Doista znaš napraviti krasan ugođaj!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako sve skockano , što bi rekli picikato , bravo Lora
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako uredno i lijepo!!!!!
e ovdje popiti kavu zasigurno je pravi gušt!!!!!!!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijedno Lora dočekuje proljeće.. I mi s njom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno je, a kolike tek tegle imaš !
Jako mi se sviđa ona cvjetna košara na stolu!!!!! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si već sve sredila za doček proljeća,a kod mene pada snijeg
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako si sve lijepo sredila. A današnja bura? Je li nosila vaze?
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da baš je sve prekrasno i uredno
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Lora, sve sređeno i čeka proljeće da toga bude još više za pokazati!
|
|
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nadam se da su ove vaze sa cvijećem ostale u dobrom stanju nakon jučerašnje bure! |
|
Odgovori | Stranica <1 9091929394 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |