Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 243> |
Korisnik | |
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj je stariji i velik, udomila sam ga jučer sa još par stvari u ne baš super stanju.
|
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Lovro znam da su slični pa zato nisam ni ja siguran.
Mihaela iz iskustva znam da mi nije nikad ostao preko zime u kući,a neznači da kod tebe neče možda će imati bolje uslove.Nebrini. |
|
![]() |
|
Mihaela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Kaj je bolje da ga ostavim u grijanom di ima više svjetla ili stavim u negrijano sa manje svjetla, isto pitanje i za agavu?
|
|
klasa optimista
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Moj je u podrumu prek zime, em nije ništ posebno grijan, em svjetla nema baš jako puno!- to je moje iskustvo! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lovro najsigurnije ti je malo zapelcati i pospremiti a malo ostaviti vani. Lamparantus je meni zimus vani pod snijegom
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
JE, bako tak bum i napravila!
![]() Hvala! |
|
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobro jutro forumaši!
U ovo ružno vrijeme "ni jeseni ni zime" malo proljetnog ugođaja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imam puno ruža ali ih neznam identificirati, pa to učinite vi - pravi ljubitelji ruža Pozdav........schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
uslikah kod mame prošlu nedjelju ovaj cvijet ...
pitala ju kako se zove ... naravno nema pojma ... a mene baš zanima ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Calistemon
|
|
![]() |
|
gogica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 512 |
Hvala
![]() baš je lijep |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kalistemon ili četkavac, kao četka za prati boce. Ima i bijelih, ljepši su crveni.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Je li ovo nekakav divlji šćir? Ili je to neki drugi korov?
![]() Našla sam ga u rujnu u jednoj zapuštenoj žardinjeri pred pekarom pa su mi se svidjeli crveni listovi i ja ga donijela doma. Kod mene je pustio i cvijet. Čudi me samo što je ostao tako malen (upaljač je zbog orijentacije u veličini). |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Andina, da to je jedna vrsta šćira.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Hvala, Anaida! Znaš li možda je li on jednogodišnja ili višegodišnja biljka? Hoće li imati sjeme ako je jednogodišnja? Zgodan mi je ovako crven pa bih ga htjela zadržati.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jednogodišnja je biljkica, a sjeme ima i bez problema ga skupiš..
Više o šćiru imaš ovdje Amaranthus caudatus - šćir, lisičji rep
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
MOLIM POMOĆ...KOJA OD OVIH ALOA BI BILA LJEKOVITA? hVALA... |
|
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Lovro, pogledaj malo ovdje
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4788 i ja sam u dilemi, još uvijek učim. Javit će ti s veći znalci od mene. Pozdrav i sretno, ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lovro ostalima nisam sigurna za nazive, ali čini mi se da je zadnja aloa barbadensis, tj. aloa vera, a ona jest ljekovita
|
|
![]() |
|
Curke, za sad hvala!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |