Slavujev vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 282> |
Korisnik | |
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno - uzivam opet draga kod tebe, prekrasno. I da ti kazem da su mi rodice prenijele odusevljenje Vinkovcima I Vinkovackim jesenima, sve pozitivno. Onako kako su I zamisljali!!!!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
a srebrna čipka, krasna i opasna! |
|
![]() |
|
sedum emperor je potpuno drugačiji od seduma amber. emperor je visoki sedum, visine do 50 cm, listovi su mu ljubičasto crni sa tamnim odsjajem, stabljike i cvjetovi u pupovima su isto tako tamni, budu malo svjetliji kada procvjetaju. ovaj sedum je dobio ime po jednom krasnom i rijetkom leptiru- purple emperor! ![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
slavujcice i kod tebe svega lijepoga ....stvarno sam zabusavala s pregledom tema.....cestitam na najljepsem vrtu i zelim ti puno uspjeha u nekim novim natjecanjima
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
vidjela si kakva je kod mene ogromna a ne mogu od nje iz korjena odvojiti niti jednu grančicu. ako se i uspije zakorjeniti treba joj nekolko godina da postane ovako bujna i lijepa. ove sam jeseni ponovo stavila grančice pod bocu, ako koja i pusti korjenčiće, na proljeće će potjerati nekoliko listića i takva ostati cijelu godinu. ali kada se pokrene dnevno naraste po 12 cm. |
|
![]() |
|
drago mi je zbog tvojih rodica! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SEDUM SPURIUM "John Creech" ![]() [/QUOTE] ,ovom sedumu sam krivo napisala ime. To je visoki sedum crvenih cvjetova koji nakon nekog vremena postaju bakreni-sedum AUTUMN JOY |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Rana jutarnja šetnja dobro mi je došla da me napuni pozitivom,ljepotom i mirnoćom.
Sada kada sam sve pregledala,hvala ti na ljepoti koja će mi uljepšati dan
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
KIŠA PADA TRI DANA... ALI ZA MENE JE I OVAJ DAN "JOŠ JEDAN DAN U RAJU"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Jesen je kalendarski stigla ali kod tebe sve i dalje buja... Biti će mi malo žao kada krenu prvi mrazevi ali to je priroda, ljepotice će se opet probuditi u proljeće!
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Draga Slavuj,bila sam ali nisam ostavila trag u mokroj travi.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Kad bi sve slavujčicine poruke bile u nizu, bez naših upada, milsim da bi to bila jedna od najboljih knjiga o cvijeću ikad napisana!
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ovo stvarno i je raj ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() Kako drugačije ispričati priču, u kojoj ima ovoliko glavnih cvjetnih likova !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kad je vani kiša i tmurno vrijeme,onda šećem tvojim vrtom.Toliko boja i raznolikog cvijeća odmah mi vrati osmijeh i raspoloženje.Prekrasno kao i uvijek.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Večeras i ja prošetala tvojim rajem
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 282> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |