Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 102> |
Korisnik | |||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hvala ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
||
Hvala Moon ![]() |
|||
![]() |
|||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
||
Kak ti se drži vrt po ovoj kišurini ? ![]() ![]() |
|||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|||
![]() |
|||
||
Srednja žalost ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
||
Krasne su ti ruže Maris a muke po povrtnjaku muče većinu nas..a valda će i kiša jednom stati!
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala Anđelkad, bude stala, nadam se uskoro. ![]() |
|||
![]() |
|||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
||
Zato i pitam jer su moji paradajzi dobili neke fleke po listovima i bojim se da nebu nikaj od njih ![]() |
|||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
Lijepe nove ruže
![]() |
|||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|||
![]() |
|||
||
možda se oporave,dobro da si im maknula listove s flekama,nek stane ova kiša ,budemo vidjeli kako dalje ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala ![]() |
|||
![]() |
|||
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
||
sto god napisala samo cu ponoviti ono sto su vec napisali ostali...dakle, prelijepe su ti nove ruzice
![]() |
|||
pozdrav iz Zlatne doline
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala Monna
![]() |
|||
![]() |
|||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
||
Kao i obično uživala sam u tvojim slikama.Nove ruže su ti prekrasne.Kod mene se ne može u vrt od blata,nadam se da će sve biti O.K.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala draga,i ja se nadam da bude sve ok ![]() |
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
||
jako su ti lijepe nove ruže,imam i ja dosta Viragovih i jako sam zadovoljna s njima
![]() |
|||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|||
![]() |
|||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
||
...hej koka, nadam se da ova popodnevna tuča nije napravila veliku štetu i da će se dolaskom sunčanijih dana situacija u povrtnjaku polako popravljati...a do onda uživajmo u krasnim novim ružama!
|
|||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
anabistrici se svidjela Lewisia, a i meni
|
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Hvala Moon
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
||
Od kad me nije bilo u tvojem vrtu i nove ruzice su procvale, a bome Lewisia se i meni svida.
|
|||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |