Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 109> |
Korisnik | |
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga arajlija evo sada si me izazvala pa ću postaviti nešto fotkica koje sam uspjela slikati. Što se tiče strke nisam baš sigurna da je zavšila ako nema stvaralačkog posla onda ima u polju i kući i tako ...valjda tako mora biti ali nežalim se važno je da smo zdravi i da smo svi na broju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Vrijedilo je čekati,fotke su ti kao i obično,savršene.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Drago mi je što sam te prozvala, jer sličice su preljepe
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo, lijepo, veseli me da ti se tritoma primila i cvala. A kako su tvoji konjići?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga blue sky, znam da uvijek imaš puno posla i gužvu, kako i sama kažeš ako se nešto veliko ne radi uvijek ima drugih uobičajenih poslova, drago mi je da si ulovila malo vremena i stavila poneku sliku, ona slika sa hibićima je prekrasna, znam da imaš puno više za pokazati, ti slikaj pa kada dođe zima onda stavljaj slike. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
svaka slika ti je prekrasna, cvjetovi pravih prirodnih boja.
i pokraj velike gužve i posla, cvijeće je prekrasno i kao što kaže Smail, čuvaj slike da u njima uživamo kada dođe zima. ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
krasno cvijeće,ali stol je umjetničko djelo.bravo za ideju
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Preljepe slike!!!! Vidi se da imaš dušu umjetnika!!!!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Cure su već sve rekle - stvarno krasne slike ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Juce sam 2x gledala ove tvoje prelepe slike i jedno pitanje ...zasto nas uskracujes za ovu tvoju lepotu
ovo je prava razglednica-pozdrav smora ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |