Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kiki-Moja utjeha
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kiki-Moja utjeha

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 112>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 00:21
Hvala djevojke.Ja sam se iznenadila kad sam tu salvetu jeftinu vidjela u kineskomm dućanu.Samo mi je žao da sam pokrila neku crvenu crtu sa zlatnim listićima,a nakon lakiranja crta je oksidirala i potamnila.Čudi me jer dan prije na narukvici sa pozlatom nisam imala problema.Od sada na dalje ću pozlatu prvo posprejati sa auto-lakom.
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 00:22

Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 06:45
ko i uvijeksmile55,i menei je salveta na tacni uživo bezveze gledala sam ju par puta i pitala se kaj bi s njom ali kod tebe je nenadmašna
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 13:32
Meni je tacna zanimljiva zbog domaće izrade "lak lazure" koja glumi bitumen.Čitam da je lak lazura novi proizvod za sjenčanje.Ima ga boje karamele,lješnjaka,kave itd.Ja bi ga volila probati jer na prezentacijama izgleda super,ali do tada u akrilni lak sam stavila mikron tamno smeđe i to je to.
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 13:43
Super kuglice Clap
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Prosinac 2012 u 23:21
Makeover stalka za kišobrane za prijateljicu.

PRIJE

POSLIJE

Na vrh
crvena dalija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje crvena dalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 07:17
WOOOO koju si srebrnu boju koristila''?
DA BI ČOVIJEK BIO SRETAN NIJE VAŽNO DA PUNO IMA ,NEGO DA MALO TREBA....

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 09:38

Famozna preobrazba! Mogu misliti koliko je prijateljica bila oduševljena tvojom izvedbom, jer si stvarno od nečega ružnoga napravila predivan ukras za svaki dom...... bravo Kikismile186

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez
Na vrh
tea_luna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 182
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tea_luna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 14:26
PREKOKRASNO smile55
imam i ja jednu ružnu kutiju za kišobrane...nije tako stara al je totalno bez veze...eto mi ideje...hehe< ="text/" ="" ="/B1D671CF-E532-4481-99AA-19F420D90332/netdefender/hui/ndhui.js?0=0&0=0&0=0">
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 14:52
Baš mi je drago da ste zadovoljne i da sam vam dala ideju.Boja je Marabu decor lack br.782 (Interšpar),a pasta je iz Lidla.Nema je više.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 15:31
lijepo si ga uradila,bas se fino uklopio u ambijent hodnika
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
TaraBraun View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaraBraun Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 15:47
Super makeover Thumbs%20Up
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Prosinac 2012 u 23:01
Još jedan.

PRIJE

POSLIJE

Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 00:12
Odlično sada izgledaju!
Preslatka je ova mala božikovina!

"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 00:33

Večeras ću u svoju galeriju staviti posude za koje si mi ti dala ideju. Oduševile su me i oblikom i izvedbom i bila sam presretna kada sam ih u jednom od onih jeftinih dućana pronašla. To mi je fenomenalna ideja za poklone za nadolazeće blagdane. Koristila sam tvoju ideju ali sam umjesto kameje radila sama "medaljončiće". Nadam se da će ti se dopasti Wink i da ne zamjeraš što sam kopirala tvoju ideju smile75

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 18:54
Nema problema.Svi mi na neki način kopiramo ili se nadahnjujemo nečijim radom.Koji put nešto mijenjamo ,a koji put i ne.
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2012 u 18:58

Drago mi je da isto razmisljamo....
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 00:05

Na vrh
Okić View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 796
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Okić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 00:13
Oprosti Kiki, ovo jako lijepo izgleda, ali ne mogu skužiti što je, mala kutijica, sviječnjak? Čime si radila ove vitice? Izgleda da mroam kupiti nove naočale! Tongue
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Prosinac 2012 u 00:27
Drveni,stari sviječnjak.Vitice su napravljene sa bijelim konturom.Okolo ima i strukturne paste.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 112>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.