natine kućne čarolije :-) |
Odgovori | Stranica <1 8990919293 109> |
Korisnik | |
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje, kao i uvijek, najljepša vam hvala na ovoliko predivnih komplimenata upućenih mojem radu...i kako uvijek kažem...kako onda da ne nastavim iznova dalje?
stoga..e.to mene u kako ste već nekoliko puta rekle, mom brendu... opet malo ogledala... hahahah jedna od mojih kuma ide na rođendan i zaželjela je da ja malenoj Lani izradim poklon za rođendančić...stoga...nastalo je još jedno plavo, Sarah Kay ogledalce koje će bojom vjerojatno zapanjiti Lanu, motivom mamu, a kreklom moju kumu koja je luda za njim... i naposlijetku...prigodna čestitkica u ogledalo za najljepše rođendanske želje... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma dosadno mo se više ponavljat..al šta mogu kad ti drugačiji komentari od onih koje sam pisala ne "stoje" uz tvoje radove.
Još jedno prekrasno, maštovito,vrhunski izvedeno, ogledalo (blago onom ko ih dobija)...ja se nadam da ćeš im ostat i nadalje vjerna...kao i kutijama... Čestitke su ti priče za sebe Nataša, skidam ti kapu...već mi je prešlo u naviku...skoro da i ne trebam pogledat rad da bi znala da ću vidit nešto izvrsno. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maredm. ti je sve rekla, ,pa je iza njenih komentara tesko bila sto napisati a da se ne ponavlja. cestitke majstorice.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ovo ogledalo ti je čisti promašaj, ja ga od sramote nebi ni slikala za pokazivat okolo jer bi mi bilo neugodno, hahahahahahha..
Normalno da kužiš da je komentar zezancija jer nema pravih riči za tvoj rad..
|
|
mima051
Pustio korijenje Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga,N.Toliko uživam u toj tvojoj dobrodušnosti i velikodušnosti .Čini mi se da imaš kuma i kumčeta toliko da ćeš još dugo,dugo vremena glancanti zrcala na tim svojim prekrasnim i jedinstvenim radovima.Tvoji su radovi uistinu tvoje čarolije...
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jooooj, dugo me nije bilo! Ko će sve ovo komentirati!!!!!! Radovi su ko i uvijek savršeni!
|
|
ANĐELKA
|
|
bjonda
Upravo klijam Pridružen: 01 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 126 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam se tako raznježila kad sam vidjela ovo Sarah Key ogledalce! To me je podsjetilo na najsretnije doba mog života - djetinjstvo - kada sam skupljala sličice za album Sarah Key i jako me ganulo. Bilo je to prije sto godina. Predivan rad.
|
|
Primavera
Odrastao grm Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...jednostavno oduševljavaš radovima, prepoznatljivim stilom, urednošću kojom radiš, pažljivo biranim motivima, istančanim osjećajem za detalje... prelijepi su mi ovi tvoji "dječji" radovi, pločica za Roka oduzima dah, a ogledalo.... ne samo da će kuma i ini sliniti, ja slinim već dobrih 10 minuta ... umjetnice decoupagea klanjam se
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvjek se divim tvojim radovima,tako i ovaj put,svaka cast.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
curice, kao i uvijek... hvala vam najljepša...
nastavljam u revijannom tonu....naslućujete...oept ogledalo... i to opet ogledalo Sarah Kay tema je bila zadana... plavo, starinsko i sa određenim nadimkom... kako sam nedavno bial na jednoj radionici shabbya i bitumeniziranja, nisam mogla odoljeti a da to ne isprobam na ovome ogledalu... |
|
|
|
vania
Upravo klijam Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam doduse amater al meni ovo pari super, sve ove kombinacije.. Ovi zavijuci su mi mrak, jesi ih sama crtala? A bumblasti leptirići, srculenca.. aaaaaaaa..
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesam, vitice sam sam crtala i ako primjetiš, svak ogledalo ima svoje, zasebne vitice... svakom smislim nove...
|
|
|
|
jelika
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna ogledalca... nakon one pločice ROKO u tvojoj sam galeriji svaki dan
|
|
Vito 2008.
Hana 2009. |
|
Šabica
Pustio korijenje Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je u natašinom revijalnom tonu.
ne znaš šta je ljepše i žališ šta nije bliže da ili dođeš na radionicu ili nešto užicaš i za sebe. |
|
KIKA '56
Mladi grm Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo,Nato,neponovljivi radovi.
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ogledalca si dovela do savršenstva , patentiraj ih da više ne pokušavam nešto slično
|
|
Biljana 59
Mladi grm Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tvoj revijalni ton sa motivom Sarah Kay je fenomenalan kao i uvijek
|
|
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eehhhh, ta ogledalca!!!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
mnataša1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam...pusa svima...
red ogledalaca presijecam jednim satom... kolegica ovih dana ide na rođendan prijatelju, pa me zamolila da joj napravim nešto za njega... kako svi idu na folklor, briju na etno, starinu, zavičajnost, pala je ideja da uradim sat... gornji dio sata imitira pročelja starinskih baranjskih kuća, zelena boja, kao cijela zelena baranja, suncokreti kao simbol naših plodnih njiva...znam, išla bi i pšenica i mak, ali nisam imala taj motiv, pa je izbor pao na suncokrete ( iskreno... OBOŽAVAM ih...), onda je tu malo palo vitica, jer i stare baranjeske kuće na svojim proćeljima imaju poneku viticu, pa malo smeđe, onak, zafucane, pa malo shabbya, tek da malo kopiramo starinu, i na brojčaniku, neizostavni toliko mi obožavani 2K sottile... i ono što je najvažnije... ovaj SAT sam sama ispilila, izbrusila i pripremila za dekupiranje...bez mm-ove pomoći... :D dakle....tananananna |
|
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sat je prekrasan, ničeg previše, ničeg premalo. A i simbolika koja ga prati pridonosi vrijednosti ovog rada.
Bravo! |
|
Odgovori | Stranica <1 8990919293 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |