Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 104> |
Korisnik | |
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nica je meni baš slatka pa sam je posadila u teglu na balkon šta se može kad vrta nemam
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
procvala je vinca ![]() Imaš pravo bogadstvo biljaka, nema čega nema, sve ljepše od ljepšeg. ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zavidim Florijanu!
![]() Stvarno mu je sve ljepše. Bravo Kontesa, cvijeća kao u priči!
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
sviđa mi se jako taj tvoj breg,a kolko si toga posadila u godinu dana.. za 5 godina nebuš imala kaj kosit ak nastaviš ovim tempom.haha sam naprijed sve ti je super i vidla sam ja toga za žic žic..čujemo se
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kontesaaaaa!!!!!
Kak tvoja bijela srčeka,niču li???
Drži mi palčeve jer je meni nešto počelo nicati na mjestu di sam jedno srčeko posadila(drugo miruje još).Nadam se da to ne niče neki korov ,još je toliko malo da ne mogu skužiti no za 1-2 dana će se vidjeti.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno je lijepo kod tebe kontesaa, baš je super kamenjar i cvijeće!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne zbunjuj me pa da te žute sa crnim okom
![]() hvala lorna ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ma, pupavice kod mene tek niknule. Misliš na one žute sa crnim okom?
Kad gibaš gore? Možda bi ti ih već ovaj tjedan mogla donjeti prije nego odeš. |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
srećice dam ja tebi da ih pomaljaš,znam da te primila manija maljanja,samo dođi i maljaj
![]() knjižara zatvorena,ali u blizini sam ja malo uz brijeg gore iza pivovare ![]() a ne rudbekije,nego pupavice (mada ni rudbekije ne dišu) neću više na jesen ništa van saditi od mladica ili pečcera,prejaka je zima,a ne stigne se biljka prilagoditi ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lorna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 51 |
huh
Sad sam napasla okice, pa odoh zalijati svoje mezimice!
kontesa, jako lijepo!!!
![]() |
|
http://lorna.mojblog.hr/
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A od fuksija tegle? A maljalice???
Moram te izvjestiti da su i meni one žuto-crvene rudbekije smrznule se! Ali, naravno da ih ima na još jednom mjestu!!! ![]() Kaj je sa knjižarom? Vidim da nema stvari u izlogu! ![]() |
|
![]() |
|
hvala žemske drage
![]() ![]() proljeće te tri sam kupila prošle godine,ali su već došle sa ušima i nikako ih se riješiti dok nisam popi..ila i porezala ih skroz i spremila u podrum na zimovanje,ali sam na jesen u jednom bircu užicala grančice i zakorjenila i one se primile,ali nemam slike ...vidjet ćemo kaj će biti od njih ..jako volim fuksije,a nekako nemam sreće s njima i njihovim ušima ![]() pa andrea nisam se pošteno ni umorila ![]() ![]() inaja bome ne znam jel može u teglu vinca,ali mislim da joj neće smetati..to je ionako puzavac samo sam ju ja ošišala na jesen i probala pelcati koju grančicu..mislim da su se dvije i primile..dakle sadi samo ![]() sjetila sam se maljalica na forumu i kako ove bijele tegle žude da ih se pofarba ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesa bogatstvo boja i različitosti čini tvoj vrt baš posebnim
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Da najljepše je Florijanu, strašno mi se sviđaju pakujci, imam dvije vrste lila tamnu -visoku , starinsku, i niski bijeli, pa si ove godine moram nabaviti još koju boju
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
uh baš zavidim florijanu,damice prelijepe na prozoru ,može li vinca opstati na balkonu u većoj saksijii ?
|
|
![]() |
|
Sjemenke plavog pakujca očekujem.
I moraš se ti malo i odmoriti, zato mi je baš drago da si gunđala!!! ![]() A ja čekam slikice Stubaka, kad će više! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sve je prekrasno, šareno, rascvjetano, oduševio me pakujac
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Jastučac, phloxići .... predivno!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ajooooj kako se kod tebe sve rascvjetalo!!
Zumbuli mirišu do mene...
A reci ove fukcije, to si sama zapelcala ili si ih negdje kupovala ( i ja sam mislila ove godine možda kupiti jednu)???
|
|
![]() |
|
pakujci prošli tjedan kupljeni fino se drže
![]() ![]() koraljna zvončika se oporavila od zime ![]() višnja i jorgovan ![]() i moja omiljena trešnja ![]() florijanu je sve veselije ![]() phlox ![]() jastučac ![]() i ono kaj uvijek zaboravim (crvena čeka sađenje) ![]() karanfilčeki su nabujali ![]() a fuksije su na starom mjestu (samo se nadam da će ova godina bez ušiju proći) ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |