Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 243> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anemone predivne, kombinacija ruža sa travom...cvijetni kutak...Super sve izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ha-baš ste mi lijepo bile u posjeti i razgledale. Srećom da sam neke otužne biljke sakrila u jedan kutak, pa ih niste vidjeli. Hvala vam svima na podršci i divnim riječima
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Triša onaj šareni kut kod ulaza je prva liga!!!!
Baš sam zadovoljna što moje anemone cvatu u svim krajevima lijepe naše. Jučer sam ih opet kopala i danas su već na putu u Međimurje......
Ubrzo ih šaljem i na Murter, Karlovac...... mislim da zaslužuju mjesto u svačijem vrtu, uz zvjezdane meni su najljepši jesenski cvijet
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Triša draga evo napokon i ja došla kod tebe u posjetu, kad ono su me pozitivno iznenadile promjene u tvom vrtu, ulaz sa raznovrsnim biljaka mi je baš
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajde Triša pomozi. One žute margaretice sam konačno nabavila. Bijele su mi u zemlji, a žuta se ukorjenila u vazi. Hoće li opstati vani kod nas zimi?
I - jesi li zapisala njihovo "pravo ime" ?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Triša, anemone su prekrasne, da puno ne tražiš, hoćeš i bijele.
Kad ti već nudim, jesi li za ukrasne trave i oker sa žutim tritomu, cvate po drugi put. poz.. |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Cvjetni kutak kod ulaza je super!!!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Cvjetni "čošak" je krasan...a anemone stvarno super!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pravo ime ne znam, a opstati vani bojim se neće. Doduše ja ih uvijek imam u vazi i jedne su mi godine smrzle na -3, otada ih spremam i ne riskiram, ako je bijela ista ko žuta, mislim sa istim listovima - računaj na mene, jer je već dugo tražim. Imam ja neke druge, ali one ocvatu i gotovo, a ove cvjetaju cjelu godinu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Hvala ti, ne bi ništa za sada, osim dogovorenog - vidimo se subotu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Flavia, Lili, Vanja, Korijenko - hvala vam svima što se radujete zajedno samnom.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ajme sve je bas predivno, al ko i obicno mene odusevljava sarenilo onog kutka.. tamo bi se najradje smistila s kavicom i novinama.. Prekrasno, bas si se dobro potrudila i sve prekrasno obavila
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
anemone preslatke,kao i svaki kutak tvog vrta
![]() |
|
![]() |
|
Tweeti i Gio baš bi voljela da ste malo bliže, svakako bi popile kavicu na mojoj mini terasi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Sa mnom nikad ne znas ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Triša,prelijepo je kod tebe.Nisam dugo bila na forumu,svašta ti je procvijetalo od tada.Anemone su super.Šute margaretice sam ovog ljeta nabavila i ja.Neznam samo da li mogu prezimiti napolju.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uvijek si lijena po obicaju ali bice cvijeca jos vrt ti je ocajan.
Pusa ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Konačno imam i bijelu margeriticu (Hoya
![]() Na žalost na kontinentu nikako ne mogu preživjeti, pa ni kod mene u Rijeci, pa ih svakako treba spremiti po zimi.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bijela margerita se zove argyranthemum
|
|
![]() |
|
Eto mi je drago zapisati ću i to - hvala ti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8990919293 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |