Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 243>
Korisnik
Poruka
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 22:36
Anemone predivne, kombinacija ruža sa travom...cvijetni kutak...Super sve izgleda!
smile120
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 09:21

Ha-baš ste mi lijepo bile u posjeti i razgledale. Srećom da sam neke otužne biljke sakrila u jedan kutak, pa ih niste vidjeli.

Hvala vam svima na podršci i divnim riječimasmile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:25
Triša onaj šareni kut kod ulaza je prva liga!!!!

Baš sam zadovoljna što moje anemone cvatu u svim krajevima lijepe naše. Jučer sam ih opet kopala i danas su već na putu u Međimurje......
Ubrzo ih šaljem i na Murter, Karlovac...... mislim da zaslužuju mjesto u svačijem vrtu, uz zvjezdane meni su najljepši jesenski cvijet Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:51
Triša draga evo napokon i ja došla kod tebe u posjetu, kad ono su me pozitivno iznenadile promjene u tvom vrtu, ulaz sa raznovrsnim biljaka mi je baš Thumbs%20Up
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 11:57
Ajde Triša pomozi. One žute margaretice sam konačno nabavila. Bijele su mi u zemlji, a žuta se ukorjenila u vazi. Hoće li opstati vani kod nas zimi?
I - jesi li zapisala njihovo "pravo ime" ?
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 12:03
Triša, anemone su prekrasne, da puno ne tražiš, hoćeš i bijele.

Kad ti već nudim, jesi li za ukrasne trave i oker sa žutim tritomu, cvate po drugi put. poz..
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 12:11
Cvjetni kutak kod ulaza je super!!!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 17:22
Cvjetni "čošak" je krasan...a anemone stvarno super! Clap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 18:21
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

Ajde Triša pomozi. One žute margaretice sam konačno nabavila. Bijele su mi u zemlji, a žuta se ukorjenila u vazi. Hoće li opstati vani kod nas zimi?
I - jesi li zapisala njihovo "pravo ime" ?

Pravo ime ne znam, a opstati vani bojim se neće. Doduše ja ih uvijek imam u vazi i jedne su mi godine smrzle na -3, otada ih spremam i ne riskiram, ako je bijela ista ko žuta, mislim sa istim listovima - računaj na mene, jer je već dugo tražim. Imam ja neke druge, ali one ocvatu i gotovo, a ove cvjetaju cjelu godinu.

RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 18:25
Originalno poslano od člana Baka Bea Baka Bea napisao:

Triša, anemone su prekrasne, da puno ne tražiš, hoćeš i bijele.

Kad ti već nudim, jesi li za ukrasne trave i oker sa žutim tritomu, cvate po drugi put. poz..

Hvala ti, ne bi ništa za sada, osim dogovorenog - vidimo se subotu.
RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 18:26
Flavia, Lili, Vanja, Korijenko - hvala vam svima što se radujete zajedno samnom.
RIJEKA

Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Rujan 2009 u 21:56
Ajme sve je bas predivno, al ko i obicno mene odusevljava sarenilo onog kutka.. tamo bi se najradje smistila s kavicom i novinama.. Prekrasno, bas si se dobro potrudila i sve prekrasno obavila
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 11:12
anemone preslatke,kao i svaki kutak tvog vrta
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 15:11
Tweeti i Gio baš bi voljela da ste malo bliže, svakako bi popile kavicu na mojoj mini terasi.
RIJEKA

Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 16:52
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Tweeti i Gio baš bi voljela da ste malo bliže, svakako bi popile kavicu na mojoj mini terasi.

Sa mnom nikad ne znas
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 20:04
Triša,prelijepo je kod tebe.Nisam dugo bila na forumu,svašta ti je procvijetalo od tada.Anemone su super.Šute margaretice sam ovog ljeta nabavila i ja.Neznam samo da li mogu prezimiti napolju.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Rujan 2009 u 20:39
Uvijek si lijena po obicaju ali bice cvijeca jos vrt ti je ocajan.
Pusa smile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 21:36
Konačno imam i bijelu margeriticu (Hoyasmile71), a pretraživši Donatine temenašla sam ikako se zovu. Dakle žute margeritice ili divokozjak, ili proljetne ivančice, a pravo im je ime doroncium orientale - donata hvala.
Na žalost na kontinentu nikako ne mogu preživjeti, pa ni kod mene u Rijeci, pa ih svakako treba spremiti po zimi.
RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 21:45
Bijela margerita se zove argyranthemum
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Rujan 2009 u 21:55
Eto mi je drago zapisati ću i to - hvala ti.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.