Kod Josipe u vrtu |
Odgovori | Stranica <1 8889909192> |
Korisnik | |
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala Vam drage moje sto uzivate samnom u mojim radostima...ove godine sam bila vise lose pa se sve zapustilo i razraslo...u proljece ce biti manjih promjena jer cu smanjiti povrsinu za odrzavanje i presaditi cvijece na gusce...do proljeca bi se trebala i oporaviti od smetnji i uzivati provoditi zamisli u djela....veliki hag svima
|
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Želim ti prvenstveno zdralje u ovoj godini i sreće.
Šteta što nisi bliže da ti malo pomognem u vrtu. Ma znaš što i ja reduciram biljke i ostaje samo ono oko čega mogu kosilicom, a cvijeće na jednom mjestu i nema više širenja. Samo se nepotrebno opteretimo poslom. |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
rajski vrtovi
Odrastao grm Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Želim ti najprije zdravlje i cijeloj obitelji, a sve ostalo će biti. Prilagodi vrt sebi, onoliko koliko možeš jer svi bi mi željeli puno toga ali nekad jednostavno ne ide. Kako je smrckica napisala i ja sadim samo ono što ne zahtjeva kopanje, pljevljenje i što može kosilica riješiti. Malo prekrijem malčom i to je to.
Nešto na balkonu da ipak imam po čemu čačkati i ja prezadovoljna. Draga moja čuvaj se i btb.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Izgleda da se svi malo zanesemo na početku druženja na forumu. Sve nam je lijepo, uživamo u tuđim slikama biljaka i sve bi htjeli imati i sami. Nakon nekog vremena shvatimo da smo pretjerali i da je to nemoguće održavati (osim ako ti to nije jedini posao) i onda dolazi reduciranje. Valjda je to normalan razvoj događaja ovdje, tješi se da nisi jedina . Želim ti puno zdravlja i sreće u ovoj godini ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
catalpa
Odrastao grm Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Josipa draga zdravlje prije svega, ostalo koliko stigneš i sama sam se zanijela uz moj posao, zdravstvene probleme i ostalo, malo stignem uživati i morat ću reducirati održavanje dvorišta.U pravu su naše drage forumašice.
|
|
JosipaNu
Trajnica Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje hvala Vam do neba na podrsci i razumijevanju...moja ledja nece da slusaju i uspjela sam izgurati dugih 4 mj u krevetu,sad slijede toplice i ako bude srece i Bozjeg blagoslova bit cu dobro.
U samom startu sam porijetko sadila biljke i nisam znala odvojiti proljetno od ljetnog ili jesenskog cvjetanja,tako da cu iza kuce sto se ne vidi prenjeti naprijed da uzivaju svi,i mi i prolaznici sa ulice a iza cu prenjeti grmice i perunike...Nije to puno posla ali ce biti lakse za plijeviti a i za kosilicu vise posla.Decki i Sinisa su tu uz mene i nedaju mi nista tesko tako da ce o njima ovisiti kako ce se raditi,ko zna vjerovatno sam i ranije trebala tako ustedila bi si malo boli. Dodje mi svako malo jedna susjeda pomoci sto ja nemogu i tu sam jako sretna sto mogu da si priustim ispomoc. AAA kako ste mi Vi lijepo ponudile svoju pomoc pa srce mi je veliko kao kuca od radosti...Lijepo je biti dio naseg cvjetnog i prijateljskog drustva!!!! Voli vas Vasa Josipa |
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Mislim na tebe čuvaj se zdravlje je najvažnije
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
I ja se pridružujem pozdravima...izgleda da smo sve više-manje iste jer se trudimo oko svih i oko svega, a najmanje oko svojih zadovoljstava...
|
|
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Josipa najprije od svega zelim ti da cim prije ozdravis i ako nije tajna .... reci nam ...
u koje toplice budes isla ? Mozda tu kod nas negdje u Zagorju ? |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mi smo zene cudna bica...sve bi zeljele da nam je sve na svom mjestu i da se odrzava bilo higijena doma ili vrta...nazalost to nije vecinom moguce jer fizicki nemozemo biti na vise mjesta....sad sam donekle dobro i srce bi rado da sve blista a tjelo trazi odmor i nemoze se sve...postavljanje prioriteta je najbitnije i pola organizacije....ovaj tjedan se sredjiva kuca iduci dvoriste i bit ce to opet dobro jer nemoze sve uvijek biti na svom mjestu....
neka se moze hodati i biti kporistan ja sam sretna....prosle su i toplice sad je dobro i podnosljivo,nedaj Boze opet one probleme... Draga Gute isla sam u Ofmir u sklopu KBC Osjeka tu sam najprije dosla na red svuda dalje se ceka i 4 mjeseca....nadam se da ih vise necu obilaziti i da ih necu vidjeti vise...sad mi je vec previse svega i nemam strpljenja za savjete koji nisu dobri a svi nesto savjetuju a nisu u nasoj kozi...znamo mi koje se svakog dana nosimo sa svojim mukama i kad se nesto savjetuje to ima svoju velicinu a ne tamo neki djecaci i djevojcice kojima mogu biti majka..... jos svasta bi mogla prepricati a Vas drage moje nitko nemoze zamijeniti pa Vam se evo malo i pojadam....pusa svima i hvala sto ste uz mene.... |
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
JosipaNu
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošetala sam tvojim carstvom.... Lijepo... Kakva je to penjačica što imaš u ruci?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
aurelia
Odrastao grm Pridružen: 25 Veljača 2016 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 1341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, lijepo sve, ali pesek s tulipanima i narcisama poseban
|
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Očito nas proljeće svih razbudi, radujemo se onom slatkom iščekivanju što će novo niknuti ili procvasti. Uživaj u svom vrtu i u svakoj promjeni koju ti donese.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
kamenjarka1
Odrastao grm Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipo te je je vidjeti ponova na ovim stranicama .Nova sezona kreće i kao što cvjet svake godine procvjeta možeš i ti umom borit se i izborit da budeš jača od svih nedaća misli samo na lipotu što te okružuje i lipota će ti se i desiti i u vrtu i u duši a onda i tjelu .
|
|
kosjenkaSB
Već proklijao Pridružen: 10 Prosinac 2015 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 150 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo ti je sve rascvjetano, saljem ti lijep pozdrav i zelim ti svako dobro
|
|
Odgovori | Stranica <1 8889909192> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |