Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:02
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Evo ga....EmbarrassedHeart

Kakvog je okusa?...ove godine mi rodila samo 2,,,ali su bili teški dobro!!! Thumbs Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:31

Hvala ti, ali nemojmo pretjerivati, nije da sam baš neki gastro majstor, ali eto kad mi nešto padne na um, iznenadim i samu sebe ! smile96
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:34

Za sokić od Kiwana, mogu ti reći, ovako, osvježavajuć, lagan i pitak.  Rekla bi nešto između Limete i Kiwija s pinkicom okusa po krastavcu ( inače sam jako istančanog okusa, tako da vrlo lako mogu prepoznati sve pod tonove, bar one koji su mi poznati ) . Smile   

Kod mene ih urodilo sasvim dovoljno za početak, s obzirom da ih imam po prvi puta, zadovoljna sam urodom ...SmileThumbs Up

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:42
Nepretjerujem ,,,stvarno imaš gastro umijeća!!! Thumbs UpClap

Hvala za kiwano,,..Wink

Da se vratim na hokaido,,,kod mene su odlično rodile zelene,,,a crvene skroz slabo,,,ali zelene su mi čak i ljepšeg ukusa! WackoSmile
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:47
 Hvala ! Embarrassed  Za Hokkaidice sam čula da su jako dobre i te zelene, no nisam ih sijala. Nemam ih, ali sam zato imala sasvim dovoljno i ovih crvenih, a kako MM baš nije ljubitelj tikvi na bilo kakve načine, nakon ovoga sa sokom je totalno promjenio mišljenje...smile96

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:50
Inače privatno pravim sok od onih svojih divovskih (kalifornijski) ,ali ovaj tvoj recept je predivan,,,!!!
Što se tiče zelenih hok, imaju svjetliju boju i manje soka,,,ali su zato preukusne ! Pig zato i je 100 kg u meni smile188
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:54
 Imala sam samo jednu tu kalifornijsku i moram ti reći, više mi se svidila sirova nego prerađena...Uopće mi nije sjela, ne znam zašto, inače sve tikve su mi dobre...Od ove mi se probava totalno poremetila...ConfusedOuch  Ako se ne varam Kalifornijska tikva,  to je ona zeleno narančasta tikva s svjetlim prošaranim prugama zar ne ? 

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:57
Trebala je biti bijelo-žuta,,unutra sa narančastim mesom,,,,ukusna je za pite ,,ja radim sok od nje! neznam šta je bilo kod tebe Stern Smile,Baš mi je žao 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:58
 Eeee vidiš tih 100kg možeš suzbiti upravo s ovakim sokovima, malo manje klope i više ovakvih sokića i odu kg...u takvom soku ima sasvim dovoljno hranjivih sastojaka..nekoliko puta sam slušala Vegane o spravljanu takvih sokova, pa sam i ja dobila ideju, samo nažalost , ja nisam Vegan....LOL  I dalje volim Pig smile96

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 00:59
Hhahah.....bolje da ljulja nego da žulja Pig,lako ih nabiti(kg),,a teško skinuti smile43,,
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:00
 Kod mene je bila upravo ta zeleno narančasta tikva sa svjetlo prošaranim prugama i bijeložućkastim mesom unutra...probala sam ju sirovu i bolje mi se svidila nego prerađena...Ouch

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:01
DisapproveJojj baš mi je žao,,jer tko ju je god probao,svidjela mu se,,,,Geek
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:03

Nažalost morala sam maknuti tu  fotku, samo je na kratko bila posuđena s jednog drugog foruma...Ouch

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:06
Da to su te tikve ...kod mene su neke imale 45  kg ,,koliko su tvoje težile?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:10
  Imala sam samo jednu, ne znam možda je bila negdje oko 3kg.... Možda je zbog suše bila takva...ErmmQuestion   Čekaj malo, ti onda cijelo vrijeme govoriš o takvim tikvama da su dobre za kolače i pite, to su te? 

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:12
Da...pogotovo za pitu,,,,fenomenalne,,,smile50Pig,,zelene hokaido su druga stvar Tongue
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:16
Jesu počele krizanteme kod tebe ,,kod mene kroz 2-3 dana otvorit će se prvi pupovi,,?
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:16
 Nije mi jasno, zašto onda ta tikva kod mene ne prolazi nikako prerađena.....Šteta što ih nisam imala više, jer vidim da puste dosta soka, možda bi bila idealna za sokiće, ali u nečemu drugom ja ju definitivno ne mogu zamisliti, ne ide mi....OuchUnhappy Inače tikva je super, bila je lijepa, zdrava i kao što sam rekla dosta sočna, dat ću im još jednu sjetvenu priliku za sokić.....SmileThumbs Up

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:19
 Moje krizanteme otišle u Nigdjezemsku, izgleda da sam ih jako pošišala i sda su nikakve , muče se...bojim se da će krepati...nešto sma krivo napravila...Ili ih je hlad od oraha dotukao...ErmmDisapproveQuestionCry A bilo ih je svakakvih boja...ConfusedOuch

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2013 u 01:20
Moje su na direktnom suncu i super su ,,,uglavnom stare sorte,,,, prve počele cvjetati,,,a jedna vrsta cvjeta ,,,točno dan -dva prije  mrtv. dana! 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8889909192 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.