dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 139> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne daj se Dadinice, nemoj biti žalosna. Čekaj proljeće pa ćeš vidjeti da većina biljaka dobro prebrodi zimske uvjete, a pelcera će uvijek biti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() Bolje ne pitaj kako su mi biljke prezimile, užas. Istina mahom su to bili pelceri dosta zasno zakorijenjivani, ali ipak mi je jaaaako žao. Lewisiu nisam ove godine ni imala, nisam je našla. A što se sjemena tiče, znam pouzdano da joj treba nekoliko tjedana da nikne. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Pozdrav Monstera
![]() Drago mi je što misliš na mene! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Ljubac, kako su prezimile tvoje biljke, kako je ljepotica lewisia? Posijala sam desetak sjemeki te ljepotice, ništa još
![]() Čekamo te s fotkama tvog prelijepog cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav Dmirce!
![]() Drago mi je što me obilaziš! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav Jaco!
Nema novih slikica jer nemam što pokazati. I ova zima mi je uzela danak. Puno toga mi je propalo jer nemam dobar prostor. Pelceri se primili pa propali, neki se nisu ni primili... baš me je sram od svih vas koji ste mi ih nesebično poslali. Mogu pokazati jedino kutije i kutijice u koje ovih dana polako sijem ![]() Ali, obiđi ti mene opet koji put! ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga Bucka, dobro mi došla!
![]() Hvala ti na komplimentima ![]() Da povrtnjak mi je velik, proizvedemo svega dovoljno za svoje potrebe, ali ipak čeznem za velikim "prednjim" dvorištem, tj. prostorom za veeeliki cvjetnjak. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Provjerila sam ima li kakvih slikica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Uvijek kada prošetam tvojim cvjetnjakom i vrtom, nema veze što imaš gazdaricu jer ga ti njeguješ, ustvari se najviše divim tvom vedrom duhu i skromnosti. Sve ti je jako lijepo, a i veeliko. Ja sam, sada već prošle godine, imala dvadesetak strukova paprike, a ti preko dvjesto !? Ma ti ne samo da si vedra, već si i vrijedna žena. ![]() |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Mari
![]() Milice ![]() Ružo ![]() Drage moje hvala vam na čestitkama i lijepim željama! Oprostite što tako dugo nisam odgovarala, malo sam u zavadi s kičmom... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Glikice
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
Neka tebe i tvoju obitelj prati Isus iz Nazareta
![]() |
|
što roditelji izdišu to djeca udišu ...oni su naša slika..naše najdraže i najljepše cvijeće....pozzz od Ruže
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Hvala Carol
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Draga Anđelka ![]() U toj jednoj rečenici su prelijepe želje i svi moji snovi i maštanja. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |