Moj vrt pokraj Save |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 109> |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koje su to ljepote ! Kako je rekla Dadinica : b o z a n s t v e n o !
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
curke moje baš vam hvala
![]() Kako sam u stisci sa vremenom već jedno duže vreme uspijem samo malo virnuti i to u nekoliko puta tako nabrzinu prošetam vašim vrtovima ali nestignem uvijek komentirati -vidim da svi napredujemo što se tiče vrta pa tako i ja puno sam ovdje naučila i dobila ideja tako da je izgled moga vrta inspiriran ovim forumom i vašim prekrasnim vrtovima zato svima forumašima veliko HVALA na svemu idejama, biljkama,poukama i osobnim iskustvima svakog od vas koje sam čitala i slikom pratila kroz sve vaše vrtove ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
predivnoooooooo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
njiho drago mi te je vidjeti u šetnji
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga blue sky, ljiljani su ti doista prekrasni, sviđa mi se kako si uredila onaj naš stol na kojem ćemo kod tebe piti kavu.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
hajde Smail
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasni cvjetovi,posebno ljiljani.Fotke su ti kao i uvijek savršene.Tvoja umjetnička ruka je napravila lijepi stol,čista petica.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrtni stol ti je za deset
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Kakva lepota i raskos,ljiljani ruze-sejanci
![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
svaki komentar je suvišan.............svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
kuc, kuc, ljeto je na izmaku, valjda je stiska i trka završila, pa je vrijeme za vidjet ljepotu tvog vrta u smiraju ljeta
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |