moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 150> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam prije jedno 4 godine kupila nekakve orahe kaj bi trebali biti otprilike takvi,kasni krupni i mekolupni.Još nije ni jedan rodil,pa ne znam,nadam se da budu bar slični ovima.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ovo još nisam vidjela
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
svaka čast pravi orasi.....te je lako čistiti a ne ove moje koštunce imamo ih dva i srušiti ćemo ih..pogotovo kad vidim ove tvoje nabildane
imaš šumu orhideja ...predivno ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Kat.Rea je,listovi imaju bijeli rub a cvijetovi zeleni...što više stare rub je zeleniji.Budem probala poslikati da se vidi razlika
Bromi ja sam jednog takvog "tvrdokornog"oraha konačno riješila a ovakvih je naručeno još tri komada sadnica-nek raste,ima mjesta
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovakva ljubičica i orhideja su mi san snova
gdje se mogu kupiti ovakvi kao tvoji orasi ... što kažeš ima mjesta pa da nešto raste |
|
![]() |
|
ja sam orahe naručila kod rasadnika Žižek,imaju nekoliko sorti i dosta su povoljni u odnosu na ostale rasadnike
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ljubica je stvarno savršena.
A orhideje su ti san snova...... ako se dobro sječam imaš ih preko 20 komada, a ja imala jednu jedinu, koja je životarila od proljeća kada sam ju kupila, ali nema je više........ uspjela sam ju srediti
![]() O rasadniku adeniuma su cure već sve rekle....... ma stvarno imaš zelenu ruku.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Ručicu!
![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Orhideje su prekrasne a ljubica je savršena, stvarno je predivna
|
|
![]() |
|
Kat.Rea- hvala! trudim se,ima i neuspjeha samo se njima ne hvalim |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() bude pelcera ne brini
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Sve je prekrasno...slike sa ptičicama i orhideje i ljubičica, a bome i orehi....."panda" - musava orhideja je wow...ista je ko i ona moja jedna! Ona nježno roza orhideja sa točkastim donjim dijelom mi je prekrasna...čini mi se kao da je phal...pa opet da nije...koja ti je to vrsta?
Nova cattleya je
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Samo da prijavim da sam bila na izložbi orhideja i oraha...i ptičica.
TM mora biti jaaaako dobar, jer ak ga trefiš s tim orahom osam dana bu mu u glavi zvonilo
![]() Kak je krasna ljubičica, nemam riječi!!!
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
Ljubičice su moje naaaaajmilije cviječe..a ova je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
prekrasna ljubičica.....ovakvu još nisam vidjela.....
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Orhideje su ti prekrasne. A ljubičica ovak izbliza ... skoro sam pomislila da je neka vrsta orhideje.
Orasi, pa stvarno kapitalci! A ptičice. Preslatke. Kod mene u vrtu ima samo kosova i vrabaca!
|
|
![]() |
|
evo me konačno.......... prvo hvala na pohvali
![]() ona orhideja sa točkastim donjim dijelom je isto phal samo sa manjim cvjetovima
cattleya je i meni prekrasna a dendrobiume sam poslikala i ostavila aparat doma-kokoš (dendrobium phalenopsis, nobile se još nije rascval)
|
|
![]() |
|
hvala na posjeti,ti si zbilja rijetka ptica
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |