Cinije - Zinnia elegans |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Korisnik | |
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nije mislim da je too dalija ili tako nešto
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Jeli i ovo cinija
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Aha! Imam nešto sjemena od prošle godine. Ove godine ih širim na još neke lokacije. Inače ne volim rezati cvijeće za vazu, ali prošle godine nisam mogla odoljeti pa sam ih malo poštucala iz vrta. Jako dugo su izdržale u vazi- više od 2 tjedna.
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Ja imam nešto sjemenki. Bit će i viška ali nemam pojma koje boje. Iznenađenje - šta ispadne.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Jeste li se opskrbile ovim sjemenkicama?
Nešto više o istom cvijetu možete naći ovdje http://www.cvijet.info/savjeti/kategorije/1/savjet/76.aspx Ja se ove godine pojačavam sa više šatiranih rozih i crvenih! ![]() fotografije naših cinija možete pogledati tu:
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |