Pronalazak cvijeća, bilja... |
Odgovori | Stranica <1 7891011 19> |
Korisnik | |
vfraneli
Novo sjeme Pridružen: 13 Studeni 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam vam gavez, to je grozan korov inače. našim sušnim smo malo spašeni. Sutra idem za Novalju pa vam mogu preksutra poslat. Kontakt 098 440303. Preslicu imam samo močvarnu.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
SolarWindKiss
Upravo klijam Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja bih voljela ako ima neko sa područja mostara da mi kaze gdje nabavi lukovice amarilisa! Od prosle godine pokusavam da ih nadjem
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav SolarWindKiss i dobro nam došla
Gdje si ih tražila?Sad ih ima po vrtnim centrima i po poljoapotekama,bar je tako u Zagrebu. |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
SolarWindKiss
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav Tea :)
Ima ovdje i Sjemenarna i OBI, i imaju stvarno raznolik izbor....ali amarilisove lukovice nikako da potrefim! Pa ne znam, mozda ih ima nabaviti u nekim manjim cvjecarama po narudjbi..... |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam znala pitati po cvjećarnama i najčešće su imali samo kao rezano cvijeće.Pošto ne znam gdje tamo kod tebe nešto ima,mogu ti samo savjetovati da odeš do najbližeg vrtnog centra a i možda do kojeg daljeg ako ne nađeš odma.Kod nas ima i po centrima i po poljoapotekama.Ako ih još nemaju,najbolje da pitaš kada će doći da ne trebaš non stop ići tražiti pa će ti prodavači reći.U svakom slučaju sada bi ih trebali imati.
|
|
|
|
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove godine sam slucajno naletila u jednom trg centru na posadene lukovice amarilisa i to za samo 5 kn sad ih drzim u tegli na hladnom, ne zajevam ih niti prihranjujem jos. Nadam se da ce uskoro potjerat izboje i obradovat svojim divnim cvijetom.
|
|
SolarWindKiss
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ama na podrucju Mostara nema veceg agro centra od sjemenarne i OBI-ja, samo mi se nikako ne da da naletim na amarilise....a zelim da ih sto prije posadim da mi sto prije procvjetaju....
A keeka to 1 posadjeni amarilis je 5kn ili? Ja sam za 2,5KM - 5kn kupila 10 lukovica fresia, eno su odavno nikle , jos samo cekaju vise sunca pa da procvjetaju |
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predlažem ti da posjetiš neki veći vrtni centar pa makar morala napravit malo više kilometara
|
|
|
|
keeka
Pustio korijenje Pridružen: 04 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 252 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SolarWindKis da to je jedna lukovica 5 kn. Cudi me sto OBI nema lukovica amarilisa, a kad si posadila fresie?
|
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
trebam pomoć...
vidjela sam kod frendice ukrasnu lončanicu, ona ju zove "veliki peršin" - lišće joj podsjeća na njega... ne zna kako se zove, a ne znam ni ja jer sam ju vidjela prvi put u životu.. kada se listovi dodirnu, širi se prekrasan miris, nešto tipa citrusnih aroma... može li možda netko nasluti o kojoj biljci se radi te gdje je ima za kupiti? thnx... p.s. isprika moderatorima ako sam post ostavila na krivom mjestu, ne snalazim se baš po forumu, osim na salvetiranju... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
Andina
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SolarWindKiss, Viridarivm ti prodaje lukovice amarilisa. Pogledaj negdje pri dnu stranice:
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4268&PN=4 |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
klara46
Odrastao grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sve one koji su možda u potrazi za limunskim pelargonijama (moja potraga je uspješno završila): nabavila sam ih kod http://www.green-friends.hr ljudi se bave uzgojem začinskog i aromatičnog bilja, izuzetno su ljubazni i susretljivi... sve sam dogovorila putem maila prije odlaska u Hudovo po biljke... imaju prodajno mjesto i u Importanne centru i može se s njima dogovoriti da vam biljke dopreme tamo... ja sam ih ipak htjela sama izabrati pa sam išla k njima u rasadnik... uskoro će u ponudi imati i one s mirisom naranče te mirisom jagode... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
limunska pelagonija..natalija ,nadam se da ces povirit ovdje,ako poviris reci jelo ovo ona biljka koju si mi dala,mirisi na limun
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar, mislim da je to ta biljka
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U nas se zove barbaroža, ja imam malu na zakorjenjivanju jer sam staru bila zanemarila i izgubila.
E a sad bi te sve stare vratila nazad jer sam shvatila da su puno kvalitetnije nego ove nove sorte koje se sad pojavljuju. |
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za li netko gdje ima za kupiti sjeme ili biljka tibuchina
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znate li gdje bih našla sedum burrito (magareći rep)?
|
|
Lipik
|
|
mandora
Novo sjeme Pridružen: 16 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav! Molim pomoć prije nego krenem na teren ili na net naručiti. Gdje u Zagrebu ima najveći izbor echiancea? I je li itko od vas vidio da se prodaje echinops? Hvala!
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mandora ja sam u zg echinops dugo tražila i našla ga baš ovdje konačno. Pokušaj kontaktirati baku beu, ako ih još ima, a i mogla bi i echinacee imati.
ja sam na jednu naletila prije mj. dana u mbm, ali naravno nije imala natpis već je bila pod trajnicama i koštala je oko 10 ak kn. |
|
belica,zagreb
|
|
mandora
Novo sjeme Pridružen: 16 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica, hvala
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |