Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Pronalazak cvijeća
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pronalazak cvijeća, bilja...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pronalazak cvijeća, bilja...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 19>
Korisnik
Poruka
vfraneli View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vfraneli Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Prosinac 2011 u 19:38
imam vam gavez, to je grozan korov inače. našim sušnim smo malo spašeni. Sutra idem za Novalju pa vam mogu preksutra poslat. Kontakt 098 440303. Preslicu imam samo močvarnu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SolarWindKiss View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 100
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SolarWindKiss Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 13:15
Ja bih voljela ako ima neko sa područja mostara da mi kaze gdje nabavi lukovice amarilisa! Od prosle godine pokusavam da ih nadjem
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 13:25
Pozdrav SolarWindKiss i dobro nam došla smile73
Gdje si ih tražila?Sad ih ima po vrtnim centrima i po poljoapotekama,bar je tako u Zagrebu.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SolarWindKiss Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 13:30
Pozdrav Tea :)
Ima ovdje i Sjemenarna i OBI, i imaju stvarno raznolik izbor....ali amarilisove lukovice nikako da potrefim!
Pa ne znam, mozda ih ima nabaviti u nekim manjim cvjecarama po narudjbi.....
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 13:36
Ja sam znala pitati po cvjećarnama i najčešće su imali samo kao rezano cvijeće.Pošto ne znam gdje tamo kod tebe nešto ima,mogu ti samo savjetovati da odeš do najbližeg vrtnog centra a i možda do kojeg daljeg ako ne nađeš odma.Kod nas ima i po centrima i po poljoapotekama.Ako ih još nemaju,najbolje da pitaš kada će doći da ne trebaš non stop ići tražiti pa će ti prodavači reći.U svakom slučaju sada bi ih trebali imati.
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 18:01
Ove godine sam slucajno naletila u jednom trg centru na posadene lukovice amarilisa i to za samo 5 kn sad ih drzim u tegli na hladnom, ne zajevam ih niti prihranjujem jos. Nadam se da ce uskoro potjerat izboje i obradovat svojim divnim cvijetom.
Na vrh
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SolarWindKiss Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 19:43
Ama na podrucju Mostara nema veceg agro centra od sjemenarne i OBI-ja, samo mi se nikako ne da da naletim na amarilise....a zelim da ih sto prije posadim da mi sto prije procvjetaju....
A keeka to 1 posadjeni amarilis je 5kn ili?
Ja sam za 2,5KM - 5kn kupila 10 lukovica fresia, eno su odavno nikle , jos samo cekaju vise sunca pa da procvjetaju
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 21:14
Predlažem ti da posjetiš neki veći vrtni centar pa makar morala napravit malo više kilometaraWink
Na vrh
keeka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 252
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje keeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2012 u 21:24
SolarWindKis da to je jedna lukovica 5 kn. Cudi me sto OBI nema lukovica amarilisa, a kad si posadila fresie?
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 12:28
trebam pomoć... Wink

vidjela sam kod frendice ukrasnu lončanicu,
ona ju zove "veliki peršin" - lišće joj podsjeća na njega...
ne zna kako se zove, a ne znam ni ja jer sam ju vidjela prvi put u životu..
kada se listovi dodirnu, širi se prekrasan miris,
nešto tipa citrusnih aroma...

može li možda netko nasluti o kojoj biljci se radi
te gdje je ima za kupiti?

thnx... Smile   Heart

p.s.
isprika moderatorima ako sam post ostavila na krivom mjestu,
ne snalazim se baš po forumu, osim na salvetiranju... Embarrassed

učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Ožujak 2012 u 22:23
SolarWindKiss, Viridarivm ti prodaje lukovice amarilisa. Pogledaj negdje pri dnu stranice:
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4268&PN=4
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
klara46 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 772
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klara46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 11:13

za sve one koji su možda u potrazi
za limunskim pelargonijama
(moja potraga je uspješno završila):

nabavila sam ih kod
http://www.green-friends.hr

ljudi se bave uzgojem začinskog i aromatičnog bilja,
izuzetno su ljubazni i susretljivi...
sve sam dogovorila putem maila prije odlaska u Hudovo po biljke...

imaju prodajno mjesto i u Importanne centru
i može se s njima dogovoriti da vam biljke dopreme tamo...

ja sam ih ipak htjela sama izabrati
pa sam išla k njima u rasadnik... Embarrassed

uskoro će u ponudi imati i one s mirisom naranče te mirisom jagode...

Smile
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 13:20
limunska pelagonija..natalija ,nadam se da ces povirit ovdje,ako poviris reci jelo ovo ona biljka koju si mi dala,mirisi na limun
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2012 u 07:03
kamenjar, mislim da je to ta biljka 
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 19:46
U nas se zove barbaroža, ja imam malu na zakorjenjivanju jer sam staru bila zanemarila i izgubila.
E a sad bi te sve stare vratila nazad jer sam shvatila da su puno kvalitetnije nego ove nove sorte koje se sad pojavljuju.
Baška Voda
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2012 u 13:23
za li netko gdje ima za kupiti sjeme ili biljka tibuchina
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2012 u 12:06
Znate li gdje bih našla sedum burrito (magareći rep)?
Lipik
Na vrh
mandora View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 14:32
Pozdrav! Molim pomoć prije nego krenem na teren ili na net naručiti. Gdje u Zagrebu ima najveći izbor echiancea? I je li itko od vas vidio da se prodaje echinops? Hvala!
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2012 u 16:01
mandora ja sam u zg echinops dugo tražila i našla ga baš ovdje konačno. Pokušaj kontaktirati baku beu, ako ih još ima, a i mogla bi i echinacee imati.
ja sam na jednu naletila prije mj. dana u mbm, ali naravno nije imala natpis već je bila pod trajnicama i koštala je oko 10 ak kn.
belica,zagreb
Na vrh
mandora View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mandora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 12:22
belica, hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.