Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kaktusi Janka Čordaša
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kaktusi Janka Čordaša

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
Korisnik
Poruka
Janko Cordas View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2013 u 17:30

Kristata kalamljena na kaktus jusberti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2013 u 00:48
Srdačne pozdrave Čika Janku i njegovoj dragoj supruzi Makreni, a bome i vjernom pratiocu Reksu !!

Iz daleka, malog Međimurja, divim se vašim prekrasnim rascvjetanim kaktusima, a u svojima kupljenim kod vas uživam svaki dan !! Svako malo me iznenadi pokoji cvjetić a najviše uživam u svakom novom milimetru svog Pedra !!!  Čika Janko, vesela javljam da je od 25.5. od kad smo Glikica, mali kaktus i ja bili u šopingu kod vas, moj Pedro narastao punih 6 cm !!!  Jako me je iznenadio ovako brzim rastom !!!

Uploaded with ImageShack.us

Meduza je sve ljepša !!

I lisičji rep je lijepo porastao !!

Kod nas je običaj da se na cvijeću ne zahvaljuje!!!!   Pa neću zahvaljivati na prelijepim kupljenim  kaktusima,  nek se kaktusi sami  hvale !!! Ali  ću zato zahvaliti curama, Glikici i Slavujki što su nam skrenule pažnju na vas, na dragog čika Janka, koji je podijelio svoje kaktusiće sa nama ! 

Još jednom lijepi pozdrav čika Janko i baka Makrena !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2013 u 23:35
Free, i mene si raznježila, baš si to lijepo sve napisala i predstavila !!!

Gospon Čordaš, može jedna molba- dajte mi ukratko opišite kako ste sijali astrofitume? Sakupila sam nešto sjemenki, pa bih htjela posijati.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 18:09
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 18:57
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 19:00
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Kolovoz 2013 u 19:03
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 07:18
https://picasaweb.google.com/115163906415001008234/DropBox
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 07:59
Na vrh
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Janko Cordas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2013 u 08:37
http://img833.imageshack.us/i/xu6g.jpg/ -
Na vrh
tekel View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tekel Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Kolovoz 2013 u 23:14
predivni kaktusi
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 16:43
Bila sam danas kod njega, pa sam malo nešto poslikala:

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 16:48
"meduza" mu je tolika da joj iz vrhova krakova rastu nove biljke. Na žalost moj fotić nije toliko dobar da to mogu uslikati.

Sijanaca ima u 4 ovakve tepsije od stiropora i sve je to na 9 C, koliko je bilo danas kad sam bila kod njega.

A u staklenicima loži peć na drva i brikete, u 11 sati navečer, pa u 2 u jutro, pa ako treba opet u 4 u jutro i onda dalje po danu prema potrebi.

Deda je vrijedan svakog divljenja !!!
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 17:23
Glikice,svaka čast dedi JankuTongue.Je si li kupila koji kaktus ili si išla samo po asparaguse!?Wink
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 18:00
Kupila sam nekoliko sukulenata, sa mnom je išla jedna moja novopečena frendica koja živi 50 m od mene, a Slavujka nas je upoznala, pa je i ona nešto kupila. Ma divota je otići tamo u bilo koje doba godine, a i deda je super i baš mi je veseo i čio, bog mu daj još dugo da poživi. Sad sam k'o baba, al nema veze, ja kad odem kod njega uvijek se raspametim !
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 18:13
Predivni kaktusno carstvo! smile211 Barba Janku,njegovoj ženi i pomoćniku Rexu 
želim puno zdravlja i još barem 20 000 kaktusa!
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2013 u 21:08
Još jedna zanimljiva crtica iz haustora dede Čordaša: ima ogromnu šefleru ( oko 2 m visoku, bujnu i to žuto-zelenu) koja mu prezimi sa kaktusima. Dakle to čudo od biljke uopće nije sobna biljka, nego mu preko ljeta bude skroz vani, a sad po zimi u haustoru, na oko 10-tak C.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Prosinac 2013 u 17:06
Moram se pohvaliti da sam i ja jučer upoznala našeg dragog čika Janka.Šteta što nije bilo više vremena za dulje druženje,ali se nadam ponovnom susretu na proljeće.O zbirci su mnogi prije mene puno rekli,a ja sam se samo divila.Naravno,vratila sam se sa nekoliko primjeraka i jednom predivnom euphorbiom koju sam dobila na poklon.Hvala čika Janko na poklonu i posebno mi je drago da sam upoznala tako svestranog čovjeka sa puno hobija.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 00:15
Camellia, drago mi je da si lijepo pisala o našem deda Čordašu. Znaš, mi odavde ti njega na neki način svojatamo i jako smo ponosni što ga imamo !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2013 u 19:36
Imam veoma delikatnu i specijalnu misiju, a to je da vam svima prenesem srdačne pozdrave od deda-Ćordaša. Maloprije sam dosta dugo s njim pričala na telefon, i stvarno mi je svašta napričao. On je na neki način usamljen u tom svom selu, ljudi ga ne shvaćaju kako on tako star može toliko volje i želje za životom imati. Tako da je njemu gušt da ga netko od mlađih kontaktira, a naročito netko ko kaktuse voli toliko kao on i kao ja. 
Posebno mi je napomenuo da ponekad nešto o njemu napišem, da sve pozdravim, jer on nema takve komunikacione sposobnosti putem ovih medija, pa eto ja imam tu čast da vam prenesem njegove riječi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 20>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.