Povrtnjak i njegovi čuvari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Korisnik | |
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anabistrica, jooooj kak sam ti ja žalosna, jedva sam nabavila taj grašak i veselila se kako ću si ovu godinu umnožitipristojnu kolićinu za iduču sjetvu, a ono ..blah..al čudi me da je pojeden samo grašak a osttak lupine ostao isiti na stabljici.evo to ti je taj grašak, on se jede sirov sa lupinom i kuhan sa lupinom, izvrstan grašak, sladak i sočan, nemam ga više od šake za obnoviti sortu, uh.
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
zao mi je vizardice,to su valjda misi pojeli gamad jedna
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
sad procitah druge postove ,ne,ne nisu misi misi bi presjekli citavu mahunarku i na podu bi je pojeli,nego srne dobro rece ana.da bi da upecate koju srnu pa na razanj
![]() ja ne znam sta je ovo te zivotinje pojedu baste te lopovi nocu pljackaju ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Za takav grašak još nisam čula. Znam da se šećerac jede zajedno s lupinom, ali vidim da je ovaj drugačiji. Valjda ćeš biti bolje sreće druge godine pa ti se umnoži ovo malo kaj ti je ostalo za sjeme. Ne znam koja to ćivina tak može pojesti grašak a da lupina ostane na stabljici. To srna definitvino nije. Ona pojede mladice, a ne plodove. Ili možda da???
Paradajzi od tvog sjemena lijepo napreduju, sad su počeli bijeliti pa će uskoro početi i crveniti. Samo, dosta ih je ova tuča oštetila, ali neću micati one koji imaju samo točkicu, a da nisu i napuknuli. Jedva čekam da dozriju da ih probam i napravim rang listu po kakvoći. Za sada mi je nainteresantniji Red stuffer, šuplji je ko paprika. Zato i je stuffer, pa bum ga probala puniti.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
wizardica ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
ana moja spremi sjemenke od njegam ja sam ostala bez ijedne sjemenke, osušile mi se 5 sadnica koje sam imala, oh baš super da ti imaš, zato ja sad inmam druge sorte koje ti nisam poslala i sad ih imam prvi puta, bit će za dijeliti, samo da mi uspiju dozriti:)A grašak, meni to nije srna mogla jer mi je vrt ograđen, doduše da preskoći, neznam, pa bili bi neki tragovi kopita.
Možda da je puh ili vjeverica ili tak nekaj maloga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zbilja neobična pojava, da si tat lijepo oljušti grašak. Srna nije sigurno, nisu one baš tako bistre. Liči mi to na vjevericu i njeno maslo. ( Ta mora da se školovala kod nekog majmunčića
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ankice vrt ti je divan, u što sam se uvjerila i u živo! Pergola od graha je prekrasna. Kaj reči nego uredno, njegovano i lijepo!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Izgleda kao ukrasna ograda, prekrasno
![]() Kod Bistrice sve izgleda lijepo ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Ana, ti si umjetnica u vrtu.
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Volim povrtno-cvijetne gredice,grahek ti je prva liga
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nenadmašna si u "vrtnim" idejama.
![]() |
|
![]() |
|
Curke, hvala za dobru ocjenu estetike, a kad bude berba vidjet ćemo jesam li vam ravna. Čisto sumnjam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
u proljeće sam kupila par rog paprika za svaki slučaj ako posijane ne uspiju, a evo kakva je narasla. Mala paradajz paprika. Sva sreća da je rog uspio. Da nema Wizardice, nebi ove godine imala pravih paprika za salatu. Susjeda mi je rekla da sam još i dobro prošla. Ona je kupila sjeme povrća, a kad je naraslo, vidi ona da to nije povrće nego cvijeće.
|
|
|
|
![]() |
|
A sad imam jedno pitanje za Wizardicu. Posadila sam paradajze i označila koji je koji, ali mi se nekaj pobrkalo. Ovo ne znam kaj je pa lijepo molim identifikaciju. Jel to tamarillo? Nisam sigurna jer mi je drugi čisto drugačiji. Ova biljka ima lijepe velike listove ali nema niti jedan cvijet za sada.
|
|
|
|
![]() |
|
Ehehehhheeh, kako sam sretna kad vidim ove sve ljepote od rajčica, ovaj prvi veliki je za izložbu, čuvaj si sjeme od njega i njega sam izgubila prošlo ljeto od tuče. a ovo što neznaš je tamarilo anabistrica samo stavi slikice, ja još nemam takovih crvenih, kasnila sam sa sadnjom , moji su zeleni al na balkonu su mi neki stidljivo crveni:)
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |