Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Povrtnjak i njegovi čuvari
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Povrtnjak i njegovi čuvari

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 18>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 00:43
anabistrica, jooooj kak sam ti ja žalosna, jedva sam nabavila taj grašak i veselila se kako ću si ovu godinu umnožitipristojnu kolićinu za iduču sjetvu, a ono ..blah..al čudi me da je pojeden samo grašak a osttak lupine ostao isiti na stabljici.evo to ti je taj grašak, on se jede sirov sa lupinom i kuhan sa lupinom, izvrstan grašak, sladak i sočan, nemam ga više od šake za obnoviti sortu, uh.

Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 21:32
zao mi je vizardice,to su valjda misi pojeli gamad jedna
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 21:37
sad procitah druge postove ,ne,ne nisu misi misi bi presjekli citavu mahunarku i na podu bi je pojeli,nego srne dobro rece ana.da bi da upecate koju srnu pa na razanj
ja ne znam sta je ovo te zivotinje pojedu baste te lopovi nocu pljackaju
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 22:21
Za takav grašak još nisam čula. Znam da se šećerac jede zajedno s lupinom, ali vidim da je ovaj drugačiji. Valjda ćeš biti bolje sreće druge godine pa ti se umnoži ovo malo kaj ti je ostalo za sjeme. Ne znam koja to ćivina tak može pojesti grašak a da lupina ostane na stabljici. To srna definitvino nije. Ona pojede mladice, a ne plodove. Ili možda da???
Paradajzi od tvog sjemena lijepo napreduju, sad su počeli bijeliti pa će uskoro početi i crveniti. Samo, dosta ih je ova tuča oštetila, ali neću micati one koji imaju samo točkicu, a da nisu i napuknuli. Jedva čekam da dozriju da ih probam i napravim  rang listu po kakvoći. Za sada mi je nainteresantniji Red stuffer, šuplji je ko paprika. Zato i je stuffer, pa bum ga probala puniti.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2012 u 22:41
ana moja spremi sjemenke od njegam ja sam ostala bez ijedne sjemenke, osušile mi se 5 sadnica koje sam imala, oh baš super da ti imaš, zato ja sad inmam druge sorte koje ti nisam poslala i sad ih imam prvi puta, bit će za dijeliti, samo da mi uspiju dozriti:)A grašak, meni to nije srna mogla jer mi je vrt ograđen, doduše da preskoći, neznam, pa bili bi neki tragovi kopita.
Možda da je puh ili vjeverica ili tak nekaj malogasmile208neznam
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2012 u 23:31
Zbilja neobična pojava, da si tat lijepo oljušti grašak. Srna nije sigurno, nisu one baš tako bistre. Liči mi to na vjevericu i njeno maslo. ( Ta mora da se školovala kod nekog majmunčića )
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Srpanj 2012 u 23:31
a ovako izgleda grah u mom vrtu. Zalijevam ga, naravno

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 07:13
Ankice vrt ti je divan, u što sam se uvjerila i u živo! Pergola od graha je prekrasna. Kaj reči nego uredno, njegovano i lijepo!
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 07:20
Izgleda kao ukrasna ograda, prekrasno

Kod Bistrice sve izgleda lijepo      
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 10:45
Ovo s grahom je stvarno pre,prekrasno!
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 14:32
Ana, ti si umjetnica u vrtu. Clap
Lipik
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 15:10
Volim povrtno-cvijetne gredice,grahek ti je prva liga  smile141.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2012 u 23:13
Nenadmašna si u "vrtnim" idejama.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 22:03
Curke, hvala za dobru ocjenu estetike, a kad bude berba vidjet ćemo jesam li vam ravna. Čisto sumnjam LOL 
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 22:23
Ako se sjećate, uvijek sam imala male paradajze u vrtu, a ove godine ima svakakvih veličina zahvaljujući našoj Wizardici. Naravno, nikad nisam imala toliko vrsta. Prvi se zacrvenio ovaj gigant, težak 45 dkg, a bio je ukusan.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 22:26
i ovaj je veliki ali još zelen. Ove točkice po njemu su od tuče. Neki imaju i prave rupe

zanima me kakvi će biti ovi, mislim na okus
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 22:29
i patlicžan je oštetila tuča

a lijepi je veliki, bit će za lepezu
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 22:32
u proljeće sam kupila par rog paprika za svaki slučaj ako posijane ne uspiju, a evo kakva je narasla. Mala paradajz paprika. Sva sreća da je rog uspio. Da nema Wizardice, nebi ove godine imala pravih paprika za salatu. Susjeda mi je rekla da sam još i dobro prošla. Ona je kupila sjeme povrća, a kad je naraslo, vidi ona da to nije povrće nego cvijeće.
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 22:39
A sad imam jedno pitanje za Wizardicu. Posadila sam paradajze i označila koji je koji, ali mi se nekaj pobrkalo. Ovo ne znam kaj je pa lijepo molim identifikaciju. Jel to tamarillo? Nisam sigurna jer mi je drugi čisto drugačiji. Ova biljka ima lijepe velike listove ali nema niti jedan cvijet za sada.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2012 u 23:21

Ehehehhheeh, kako sam sretna kad vidim ove sve ljepote od rajčica, ovaj prvi veliki  je za izložbu, čuvaj si sjeme od njega i njega sam izgubila prošlo ljeto od tuče. a ovo  što neznaš je tamarilo

anabistrica samo stavi slikice, ja još nemam takovih crvenih, kasnila sam sa sadnjom , moji su zeleni al na balkonu su mi neki stidljivo crveni:)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.