Sukulenti u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 46> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Scilla violacea Pred koja 2-3 tjedna sam dobila ovu biljčicu, pa ne moram posebno naglašavati kako sam se iznenadila kada sam ugledala pupoljke !! A tome se tako rano nisam nadala, tim više kaj nisam ni znala da cvate !! Listovi su mi bili prelijepi !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Ajme koje prekrasne fotografije!
![]() Malo da popunim temu ![]() |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Lijep cvijet Plavadigitalna...jos samo da si napisala ime biljcice,jer imam istu,al nema jos ime :)
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Sve te nijanse sive i plave boje lišća u pozadini ističu cvijet ove lijepe eševerije. Krasna slika @PlavaDigitalna.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() By belicasmelica at 2012-04-22 ![]() By belicasmelica at 2012-04-16 ![]() By belicasmelica at 2012-04-16 ![]() By belicasmelica at 2012-04-12 ![]() By belicasmelica at 2012-04-10 ![]() By belicasmelica at 2012-04-05 ![]() By belicasmelica at 2012-04-16 evo i mog doprinosa vašim divnim ljepoticama |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
PlavaDigitalna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Belica, divne biljke, moram priznati da sam prve dvije snimila na glavnom kolodvoru i pitanje je dana kad cu bar jednu od njih pokupiti
![]() Hvala Pinus i dzeni, ja mislim da je to ipak graptopetalum paraguayense ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
da, plavadigitalna, u pravu si, upravo tamo sam ju i kupila. Dok sam ju tražila ništa, a onda sam slučajno naletila na nju.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
belica sukulenti su ti odlični
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
@belica lijepe sukulente imaš, nema šta.
@plava digi, ako ti kažeš da je to graptopetalum paraguayense onda je to sigurno tako. Zavela me kompozicija slike ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamenjar prekrasno
kako ti je dobra lipstick echeveria... iako ne cvjeta mari palmeri ti je odličan, što on ne bi prezimio vani na kontinentu? da je zaklonjen od padalina recimo, ali na otvorenom balkonu |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
hvala natalija,ta echeveria je cvjetala pa mislim oko mjesec dana,bila je neumorna..sad tek prestala
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dobro jutro, evo moga doprinosa ovoj temi:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav...............schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
ninci236 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 21 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 4 |
jeko molim te reci mi koja je ovo biljka,i jel ima u drugim bojama?kod nas imaju takve sadnice,tako izgledaju po 5 kn?jel to trajnica?ima takva,crvena,bijela i roza boja? |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prvi put cvjeta
![]() ![]() Delosperma ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pinus....koja dobra fotka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 46> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |