palcica - kolači, torte |
Odgovori | Stranica <1 7891011 29> |
Korisnik | |
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MiraK, a di je pita od sira ja se smrzla čekajući rezultate kolača
|
|
Sponzorirani linkovi | |
palcica
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.coolinarika.com/recept/848185/
e danas je pasao ručak..vani hladno a ovo prava zimska spiza |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://www.coolinarika.com/recept/savjet-da-tako-nazovem-ovo-sto-slijedi/
evo jedan savjet ... pogledajte |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da mi pa te nema,probudi se,nedostaju mi tvoji recepti
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sarajka a kako me nema, a vidi me http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=6338&PID=633940#633940
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo moja pelargonijo!
Jedino varivo koje volim,ali baš volim a tako mi naškodi! |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moja Bračka, pa ti si stvarno svestrana , od kolača do uređenja interijera, pa spiza i to po domaću, da mi je malo doći na tvoju spizu valjda bi se malo i nadebljala. Puno ti pozdrava šaljem i idem nešto jesti jer sam ogladnila, sutra ću odma napravit paradiže, majko moja od kad ga nisam jela!
|
|
život je more
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana u pravu si i ja kad god posjetim ovu stranicu ogladnim,naša palčica stvarno dobro kuha,a i sve ostalo radi super,izgleda vi bračanke ste stvarno naj ženskice,pozdrav za vas bračanke poseban
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cikas uuuu to je najgore kad je nešto "zabranjeno voće"...čuvaj se ipak ma koliko ti volila takva variva
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana a bome si me nasmijala, možeš navratit i u moje matere .. slično je ko i u mene ... i tu bi se udebljala
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najvjernijem posjetitelju mojih kulinarskih delicija šaljem |
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovako sočnu sam pojela nedavno u Samoboru.
Tisuće i tisuće sam ih upakovala i poslužila a nisu mi dosadile, uvik ih volim! |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja došla vidit ča je za desert, krasne krempite , bila sam i na kulinariki i svega lipega vidila.
|
|
život je more
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sam te na coolinariki gledala, radiš super stvari, a tek danas sam otkrila i temu sa cvijećem!!!
U svakom slučaju, samo ti stavljaj recepte, ima nas koji te pratimo u stopu.
|
|
sarajka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kuhaš li ti i pečeš li ili si sada prednost stavila cvijeću,ja svratila a ništa,pozdrav veliki
|
|
palcica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eeeeeeeee ženice moje.....pa imam i ja pravo na ispušni ventil od biljaka i kuhinje
Bila sam u Podravini kod jedne svoje jako drage prijateljice, a poslije nje u Karlovcu kod druge prijateljice.....ugošćena ko kraljica....jela, pila, pričala.. pozdrav..bit će opet slastica....možda već i sutra |
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |