Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - palcica - kolači, torte
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

palcica - kolači, torte

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 29>
Korisnik
Poruka
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 20:33
MiraK, a di je pita od sira ja se smrzla čekajući rezultate kolača
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 20:42
http://www.coolinarika.com/recept/848185/

e danas je pasao ručak..vani hladno a ovo prava zimska spiza

Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 20:44
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2012 u 20:48
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2012 u 14:29
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2012 u 18:06
da mi smile49pa te nema,probudi se,nedostaju mi tvoji recepti
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 11:54
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 11:56
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 21:20
Bravo moja pelargonijo!
Jedino varivo koje volim,ali baš volim a tako mi naškodi!
Baška Voda
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 22:42
Draga moja Bračka, pa ti si stvarno svestrana Clap, od kolača do uređenja interijera, pa spiza i to po domaću, da mi je malo doći na tvoju spizu valjda bi se malo i nadebljala. Puno ti pozdrava šaljem i idem nešto jesti jer sam ogladnila, sutra ću odma napravit paradiže, majko moja od kad ga nisam jela! smile141
život je more
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 12:51
Lantana u pravu si i ja kad god posjetim ovu stranicu ogladnim,naša palčica stvarno dobro kuha,a i sve ostalo radi super,izgleda vi bračanke ste stvarno naj ženskice,pozdrav za vas bračanke poseban  smile79
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 16:27
Cikas uuuu to je najgore kad je nešto "zabranjeno voće"...čuvaj se ipak ma koliko ti volila takva variva
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 16:28
Lantana a bome si me nasmijala, možeš navratit i u moje matere .. slično je ko i u mene ... i tu bi se udebljala
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 16:29
Originalno poslano od člana sarajka sarajka napisao:

Lantana u pravu si i ja kad god posjetim ovu stranicu ogladnim,naša palčica stvarno dobro kuha,a i sve ostalo radi super,izgleda vi bračanke ste stvarno naj ženskice,pozdrav za vas bračanke poseban 

[IMG]smileys/emot134.gif" align="absmiddle" alt="smile79" />

najvjernijem posjetitelju mojih kulinarskih delicija šaljem
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 16:30
Na vrh
Cikas View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 499
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cikas Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 21:51
Ovako sočnu sam pojela nedavno u Samoboru.
Tisuće i tisuće sam ih upakovala i poslužila a nisu mi dosadile, uvik ih volim!
Baška Voda
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 23:03
Ja došla vidit ča je za desert, krasne krempite Clap, bila sam i na kulinariki i svega lipega vidila.Wink
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 11:18
I ja sam te na coolinariki gledala, radiš super stvari, a tek danas sam otkrila i temu sa cvijećem!!!

U svakom slučaju, samo ti stavljaj recepte, ima nas koji te pratimo u stopu. Smile
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 17:21
Kuhaš li ti i pečeš li ili si sada prednost stavila cvijeću,ja svratila a ništa,pozdrav veliki
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 21:14
eeeeeeeee ženice moje.....pa imam i ja pravo na ispušni ventil od biljaka i kuhinje
Bila sam u Podravini kod jedne svoje jako drage prijateljice, a poslije nje u Karlovcu kod druge prijateljice.....ugošćena ko kraljica....jela, pila, pričala..
pozdrav..bit će opet slastica....možda već i sutra
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 29>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.