Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Sukulenti i kaktusi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Koraljni kaktus - Rhipsalis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Koraljni kaktus - Rhipsalis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 12>
Korisnik
Poruka
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 17:48
hvala tiSmile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 17:50
kikach, prolistaj na prve stranice, lavandablue je pokazala puno primjeraka ripsalisA, pronađi svoj.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
kikach View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 497
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kikach Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 18:06
hvala ti Glikice, jesam vec al ga nisam nasla..mah nema veze, neka mi je i dalje bezimeni ali lijep i zdravSmile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 18:23
Glikice ovaj tvoj je predivan, ali mislim ta je to hatoria salicornioides. Takav ima i Belina. Na v rhovima cvate sitnim žutim cvjetićima zaista je predivan. Imala sam ga nekad, na žalost jednu zimu otišao.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 18:29
Triša, o kojem pišeš da je hatoria ?
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 19:03
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

i još jedan mali :

Uploaded with ImageShack.us
Ovaj Glikice
RIJEKA

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 19:18
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Glikice ovaj tvoj je predivan, ali mislim ta je to hatoria salicornioides. Takav ima i Belina. Na v rhovima cvate sitnim žutim cvjetićima zaista je predivan. Imala sam ga nekad, na žalost jednu zimu otišao.
da se ja malo uključim isti takav je i moj , malo sam proguglala i obije ste u prvu to je stvarno RHIPSALIS  ali ima i druga imena . HATORIA SALICORNIOIDES, ili DONCING BONES ili SPACE CACTUS ili DRUNKARD'S iliti
pijanac izvor: wikipedija
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 19:33
Dakle, ipak spada u rhipsalise, hvala ti draga
RIJEKA

Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2013 u 19:34
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

Prekrasan vam je ,a moj cvate i ovu godinu,mali nježni žuti cvijetići.

smile113

Slikaj nam ga Big%20smile
Nalazi se slika u nom vrtu. Stranica 4.
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 17:15
dar moje drage Camellie

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 20:48
aralija....krasan poklon si dobila od camellie
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Siječanj 2013 u 21:05
Zbilja je predivan, tako zdrav i tako gust.
RIJEKA

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2013 u 17:30
Moon, Triša, još kad
je u kompletu s bijelom teglicom onda je dar za za dušu, zato Camelliasmile79
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 02:05
Čini mi se kao da bi moj cvjetao.Nije mi jasno.Lani je cvjetao krajem ožujka.Ove godine ga stalno unosim pa iznosim.Ovisi o temperaturi.Uvijek cvjeta kad se dobro napati loših uvjeta.

Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 11:41
Kiki-ko, ma neka cvjeta, bolje da cvjeta nego da neće, i njih je poremetilo ovo vrijeme pa su i biljke u nedoumici
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 12:19
...ajme Kiki, koji primjerakClap...
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2013 u 14:40
Bravo Kiki,prekrasan je i bez cvijeta.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 20:52
Da obnovimo malo temu, nisam ga do sada prikazivala jer nisam našla odgovarajuću teglicu za njega, pa kad nisam našla što sam tražila sjetih se da imam nešto kod kuće što bi mu odgovaralo a pošto je utoplito danas je našao novi dom

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 20:56
Evo kako to izgled iz profila , a tek kako će biti lijep kad se pruži sa svih strana

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Ožujak 2013 u 20:59
A evo i jednog drugačijeg, dar meni drage osobe, Camellia lijepo raste a teglica probušena LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.