Koraljni kaktus - Rhipsalis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | ||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hvala ti
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
kikach, prolistaj na prve stranice, lavandablue je pokazala puno primjeraka ripsalisA, pronađi svoj.
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
|
hvala ti Glikice, jesam vec al ga nisam nasla..mah nema veze, neka mi je i dalje bezimeni ali lijep i zdrav
![]() |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Glikice ovaj tvoj je predivan, ali mislim ta je to hatoria salicornioides. Takav ima i Belina. Na v rhovima cvate sitnim žutim cvjetićima zaista je predivan. Imala sam ga nekad, na žalost jednu zimu otišao.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
Triša, o kojem pišeš da je hatoria ?
|
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
pijanac izvor: wikipedija
|
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
|
Dakle, ipak spada u rhipsalise, hvala ti draga
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
|
|
||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
||
![]() |
||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
|
dar moje drage Camellie
![]() |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
aralija....krasan poklon si dobila od camellie
|
||
![]() |
||
|
Zbilja je predivan, tako zdrav i tako gust.
|
||
RIJEKA
||
![]() |
||
|
Moon, Triša, još kadje u kompletu s bijelom teglicom onda je dar za za dušu, zato Camellia
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
|
Čini mi se kao da bi moj cvjetao.Nije mi jasno.Lani je cvjetao krajem ožujka.Ove godine ga stalno unosim pa iznosim.Ovisi o temperaturi.Uvijek cvjeta kad se dobro napati loših uvjeta.
![]() ![]() |
||
Da imam rep mahala bi s njim
|
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Kiki-ko, ma neka cvjeta, bolje da cvjeta nego da neće, i njih je poremetilo ovo vrijeme pa su i biljke u nedoumici
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
...ajme Kiki, koji primjerak
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Bravo Kiki,prekrasan je i bez cvijeta.
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |