enrikove none povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 27> |
Korisnik | |
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma predivno je otići u vrt i ubrati mladog povrća za juhicu,prekrasan ti je vrtek,uživam ga gledati ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
En,evo i ja malo došetala k tebi,sve ti je Preprekrasno! Pravi raj za oči! Krumpiri su ti jako lijepi!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
More krumpira
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Nonika, divan ti je vrt! Sav je tvoj trud Onaj Gore nagradio i sve buja, zeleni se i zdravo izgleda. Možda i zato kaj na crkvu gledaš kad kopaš vrtek
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Volim si pogledati tvoj vrt, meni se ipak čini savršen. Korov je niknuo, ali čini mi se da mu nedaš da se razulari makar mu ovo kišno vrijeme jako pogoduje.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
opet sam tu i opet je divno
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tvoj je povrtnjak jako napredan, za svaku pohvalu. Čak ti i suncokret već cvate. I mrkva ti je lijepa i zdrava. Šta radiš da ti ne dođe mrkvina muha? Meni svu mrkvu uništi. Vidim da imaš faceliju. Znači postoji facelija i ukrasna facelija. Ja imam ovu drugu i sad vidim da se jako razlikuje od tvoje. Gdje si kupila sjeme? |
|
|
|
![]() |
|
svesa
![]() anabistrica mrkvu sojem po luku već godinama i nikad mi ju ne napadne ništa, možda zbog toga a možda je to samo slučajno, sjeme facelije sam dobila od jednog prijatelja koji drži pčele i sije cijeli hektar, ako hoćeš uhvatit ću ti sjemena ja sam ju posijala više zbog zelene gnojidbe ali mi se dopada i cvijet i list dekorativni su i ukras među povrćem, možda misliš na ukrasnu feliciju koju imam i ja , poslala mi naša draga kamenjar , nisam čula za ukrasnu faceliju ajd ju uslikaj da vidim ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ljepše je od ovog mog, uhvati sjeme
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasan vrt nona!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
ljiljuš
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
kupus stvara već glavice kod tebe, a moj je majušni, nejde niti gore niti dole
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Nona, prekrasan povrtnjak! Bogat i bujan, moj se može sakriti kraj njega.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |