lijek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Korisnik | |
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala cure, moram priznat da me namućija
crackle, bočnu stranu sam 2 puta brusila ponovno pituravala i raspucavala, dok nisam bila zadovoljna. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, kako već rekoše, morska kutija ti je prekrasna.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
ovo je supeeeeer
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepo,posebno slikica za Luciju.
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Malo sam virnula i šta reć nego prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Prekrasno - baš sve!
I mene zanima je li ovo rađeno na podlozi od das-a?
A slika za Luciju je jaaaaako če-če! Jako mi se sviđa font kojim je pisano, jesi li to printala? (ako jesi, please pogledaj kako se točno zove font!)
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Jako lijepo, sviđa mi se
![]() Daj molim te opiši malo postupak kako si napravila ovu podlogu od Das mase, taman imam još Das mase pa da pokušam prije nego mi se stisne. Pokušavala sam ja ali nikako da ispadne tako glatko i da napravim ove lijepe rubove. Molim te, prosvijetli me ![]() |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
Hvala,hvala,
Podloga je das-masa kako ste i pretpostavile. Jani, pošaljem ti na face print. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Tanja sve je prekrasno, al ovaj pogled sa ponistre poseban, jel to salveta ili što drugo, gdje si nabavila? Pre predivno! |
|
![]() |
|
tifany ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
prekrasnooooo ,a ova s ponistre sličica predobra
molim te pošalji mi print,hvala
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Hvala ti draga moja unaprijed |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
TaraBraun pošaljem ti na pp,
okić ponistra je print. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Opala Tanja-ovo je suuuper
![]() |
|
![]() |
|
Poderane hulahopke,gips, drvofix
![]() |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Boca je super,
![]() Moja čeka obučena u hulahopke, nikako da je završim, valjada ću i to stići ovih dana. Da li je teško nanositi boju i kako se prima, koliko i slojeva boje stavila, malo gnjavim, ali ti si već probala pa da znam. |
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
gledam, zujim i samo se divim
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |