flover - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Korisnik | |
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ksan,taj sam cvijet dobila lani od Fride sa foruma i još neke kaktuse,a žao mi je što mi se smrznuo osteospermum kojeg sam od nje dobila,predivan je bio,ali pošto smo mi na kontinentu kod nas ne nažalost puno cvijeća ne preživi zimu.....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ne plakati biti će još cvijeća, nekad nam idu od ruke ali nekad neće ma koliko se mi trudili
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
da,nekada jednostavno ne ide ,bez obzira na trud.....a nekad i sami pogrešimo,e onda sam |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Bravo flover na cvijeću, i da, panj je sličan mojemu, krasan je. A oni kaktusi tek, uf !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
flover,tvoj vrt i cvječke me uvijek ostave bez daha,a kaj mogu ne..
![]() |
|
![]() |
|
malo slikica od prije,jer danas cijeli dan kod nas ljevala kiša,pa nisam ništa uspjela sliknuti....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovo je biljka jaje,jako interesantno izgleda plod....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() malo ružica.....
|
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
ma kod tebe ni kiša nemre niš pokvariti,super
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A gdje si našla ono... ono na predzadnjoj slici -Plavo- Ajooooj, to hoću i jaaaa! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
a to sam dobila na pokon od tete iz Čakovca,kupljeno kod njih na pijaci.....izgleda mi kao mini gloksinija,baš su slatki ,jel da????a pratit ću hoće li biti sjemena,pa možda uspijem nešto.....ajde nemoj biti tužna,ma ja bi ti kupila samo da idem tamo...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jeli ti ono cvjetic prkosa onako lijep...ruze predivne
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
a jeste brze cure,pa ja ni izašla iz vrta,vi već unutra.....hvala što me redovito posjećujete,nadam se da ću i ja jednom stići vaše vrtove,veličinom i raznolikošću
![]() |
|
|
|
![]() |
|
da Kamenjar,ono je prkos,imam ih dosta i svi su tako nekako čupavi.....pa i ti si več stigla,također hvala na posjeti i šta reći nego VIDIMO SE SUTRA U VAŠIM I NAŠIM VRTOVIMA I VRTIĆIMA.....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Ooo, Flover, ljubim te!!
Bit ću ti zahvalna do neba ako uspiješ skupiti koju sjemenku. |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Flover sve je predivno i tako skladno.
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
na koju sliku misliš,onu prvu?
|
|
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
pa to je surfinija,puzeća.....moram ju malo pincirati da bude bujnija,a izgleda da sam ju trebala posaditi u original zemlju za surfinije,a nisam....bolje bi napredovala....
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |