Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - flover - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

flover - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 18>
Korisnik
Poruka
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 397
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 17:15
Ksan,taj sam cvijet dobila lani od Fride sa foruma i još neke kaktuse,a žao mi je što mi se smrznuo osteospermum kojeg sam od nje dobila,predivan je bio,ali pošto smo mi na kontinentu kod nas ne nažalost puno cvijeća ne preživi zimu.....Cry
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 18:32
Ne plakati biti će još cvijeća, nekad nam idu od ruke ali nekad neće ma koliko se mi trudili  smile60

smile78
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 20:44

da,nekada jednostavno ne ide ,bez obzira na trud.....a nekad i sami pogrešimo,e onda sam Cry,ali ko radi taj i griješi,zar ne?Wink

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 21:41
Bravo flover na cvijeću, i da, panj je sličan mojemu, krasan je. A oni kaktusi tek, uf !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Lipanj 2012 u 22:05
flover,tvoj vrt i cvječke me uvijek ostave bez daha,a kaj mogu ne..smile39
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:14
malo slikica od prije,jer danas cijeli dan kod nas ljevala kiša,pa nisam ništa uspjela sliknuti....
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:29
ovo je biljka jaje,jako interesantno izgleda plod....
malo  ružica.....
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:34
ma kod tebe ni kiša nemre niš pokvariti,supersmile55
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:35

A gdje si našla ono... ono na predzadnjoj slici -Plavo-
Ajooooj, to hoću i jaaaa!
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:39
a to sam dobila na pokon od tete iz Čakovca,kupljeno kod njih na pijaci.....izgleda mi kao mini gloksinija,baš su slatki ,jel da????a pratit ću hoće li biti sjemena,pa možda uspijem nešto.....ajde nemoj biti tužna,ma ja bi ti kupila samo da idem tamo...smile73
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:43
jeli ti ono cvjetic prkosa onako lijep...ruze predivne 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:43
a jeste brze cure,pa ja ni izašla iz vrta,vi već unutra.....hvala što me redovito posjećujete,nadam se da ću i ja jednom stići vaše vrtove,veličinom i raznolikošću smile79
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2012 u 22:46
da Kamenjar,ono je prkos,imam ih dosta i svi su tako nekako čupavi.....pa i ti si več stigla,također hvala na posjeti i šta reći nego VIDIMO SE SUTRA U VAŠIM I NAŠIM VRTOVIMA I VRTIĆIMA.....Sleepy
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 09:56
Ooo, Flover, ljubim te!!
Bit ću ti zahvalna do neba ako uspiješ skupiti koju sjemenku.
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 14:28
Flover sve je predivno i tako skladno.
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 21:41
[/QUOTE]Ova ruža mi je prkrasna! A koji ti je ono plavi cvit zadnji na gornjoj slici smile227
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2012 u 22:33
na koju sliku misliš,onu prvu?
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 07:01
Originalno poslano od člana flover flover napisao:

malo slikica od prije,jer danas cijeli dan kod nas ljevala kiša,pa nisam ništa uspjela sliknuti....
Na ovu -Baš je wow
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 08:05
pa to je surfinija,puzeća.....moram ju malo pincirati da bude bujnija,a izgleda da sam ju trebala posaditi u original zemlju za surfinije,a nisam....bolje bi napredovala....
Na vrh
flover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje flover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2012 u 08:12
i cvjetić koji je ovo sve slikao
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.