Aloe |
Odgovori | Stranica <1 7891011 29> |
Korisnik | ||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Natalija ovo je onda dosta jeftino,ja sam ih vidjela maleckih za nekih 120kn,priznajem to mi je ipak malo previše....
|
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
schumy
Pustio korijenje Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobra večer, mislim da je Monstera bliže istini, sjećam se kada sam kupovao ovaj kaktus u Italiji kao mali pred cca 10 godina da su me "dobro oderali" naši Euro-Talijani tako da sam ja već tada trasirao put u "priključku" na Euro-uniju uz sve hvalospjeve uzgajivača kaktusa..... Pozdrav.........schumy |
||
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
e. nona ova tvoja biljka je prekrasna, ali mislim da je riječ o haworthii, a ne aloi
točnije, mislim da se radi o vrsti haworthia attenuata |
||
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala natalija
|
||
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
||
medy
Pustio korijenje Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
čestitam na ovim lijepim alojama nisam znala da ima toliko vrsta aloja.pregledala sam sve slike sve su divne
|
||
majcka
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 30 Prosinac 2011 Lokacija: Vače, Slovenija Status: Offline Bodovi: 447 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Sa sigurnošću ne mogu ništa tvrditi. Ali mislim da naše aloe nisu iste vrste. Tvoja gubi lišče u donjem dijelu stabljike. Moja ne. Bez obzira na starost biljke. Tvoju alou bi ID kao Aloe delaetii, hibrid između A. ciliaris i A. succotrina.
|
||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
...ovu sam si jučer priuštila...za 4,99 kn
... ...idem joj tražiti puno ime i prezime, ak ne nađem, molim pomoć! ...dakle, ak sam dobro gledala, to bi bila aloa ferox??? |
||
Varaždin, stari moj grad!
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lovro,to je aloa ferox,gdje si kupila?
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
..u plodinama u VŽ, u optujskoj! ...skoknem pa ti kupim??? |
||
|
||
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
Lovro
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ponuda je bila dost velika kak zna biti, al u jako slabom izdanju.Mislim da je to centar s najslabijim vrtnim djelom!
No, da ne povedemo razgovor dalje, pozdrav tebi, a ako moderatore nešto dovede na ovaj put, mogu ove zadnje tri poruke obrisati(bez naše ljutnje)! |
||
|
||
Fermina-Daza
Odrastao grm Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Lovro, feroxica je i vrlo ljekovita.Čuvaj je1
|
||
Sadržaji o kojima pišem su informativnog karaktera.Za korištenje mojih savjeta i recepata pitajte svog liječnika ili ljekarnika.
|
||
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Da li je ovo Aloe nobilis?
|
||
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa gdje toga ima?
|
||
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
||
montokuc
Već proklijao Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Snimio sam na Mljetu,u Babinim Kucama! |
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
A nisi ni jednu ponio kući? Ja ne bih odolila i nekoliko bi ih iskopala za kući.....
|
||
|
||
montokuc
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Gazda je bio na prozoru...heben je to igrac!
|
||
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Nemoj misliti da te zezam,ozbiljno to mislim,jako su mi lijepe i ne bih odolila,a da ne iskopam koju za ponijeti kući.....
|
||
|
||
Odgovori | Stranica <1 7891011 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |