Lantane |
Odgovori | Stranica <1 7891011 31> |
Korisnik | |
seni
Mladi grm Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka, kada si ti sijala lantane?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E pa ako će niknuti za dva mjeseca, onda nisam uranila, taman uoko sredine ožujka, što bi bilo taman na vrijeme, no biti ćete izvješteni o danu, satu minuti - jedva čekam.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
21.12.2008 sam posijala.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka, pa nije ti valjda već nikla, baš me zanima što će biti s njom.
|
|
RIJEKA
|
Fatka
Mladi grm Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
JesteTriša nikle su ali sam se zeznula, sta ce biti s njima, a joj sve sam posijala.Sada me boli glava, ako ne prezive nemam vise sjemena.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidim da je potražnja za lantanama, samo mi trebate javiti i ja šaljem kome treba, oko hotela ima mladih koje će ionako prorijediti, a ima i sjemenja, pa samo pišite.
|
|
život je more
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Neka malo ojačaju mladice, luda sam za njima, kad bude vrijeme odmah šaljem adresu.
Lani sam zu svibnju kupila malu mladicu za 9 kn narasla velika i cvjetala do nedavno, ali problem je što sam na cjelom proljetnom riječkom sajmu našla tu jednu jedinu.
|
|
RIJEKA
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka da li se sjeme od lantane sije dublje ili ne , da li zemlja mora biti mokra ili samo vlažna. Imam sjemenje šta mi je poslala Ines pa bi ga već posijala i držala u kući.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Upravo sam to ja napravila, ali mislim da ga ne treba staviti duboko, jer tek onda neće dugo niknuto - ja sam ga posložila i prekrila tankim slojem zemlje, malo utisnula, ali laganice. Sad mi ostaje čekanje.
|
|
RIJEKA
|
vanja
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Triša
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje lantane umiru jedna po jedna.Bas sam budala sto sam sve sijeme posijala.
|
|
vanja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fatka baš mi je žao. Možda ipak sačekam 2. ili 3. mj. za posijati ih.
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne žalosti se Fatka ima puno forumaša lantane, bit će sjemena. Znam kako ti je i ja sam već dosta toga ove zime oplakala. Nema šanse da opet sijem tako rano.
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako se ne bi zalostila akda su to bile boje koje nema a ovdje.Zuta i zutio- crvena i jedna je bila kako puzavica.Ubi me moja znatizelja, zima dosadna.Ne volim zatvoren prostor, proljece drago dodji sto prije.Ej tugo moja kada cu ovako ceprkati po saksijama.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne brini Fatka poslat ću ti ja na proljeće cijeli pitar (saksiju) s lantanama raznih boja.
|
|
život je more
|
|
Fatka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Lantana na ponudi, a znas da je to ne moguce u Bosnu prebaciti.
|
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne brini se Fatka, valjda će biti nešto od mojih, pa što ti pričaš, pa nije Bosna na kraj svijeta, doći ćemo kod tebe na tulum i donijeti lantane.
|
|
RIJEKA
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uvijek ima načina da se pošalje, budi bez brige.
|
|
život je more
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene još cvatu.
|
|
život je more
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja si ti sretnica...
Ja ću svoje posaditi danas ili sutra. Drži mi fige da uspijem...ovo je prvi puta da njih sadim... a tako ste me zarazile sa lantanama....
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 31> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |