Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lantane
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lantane

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 31>
Korisnik
Poruka
seni View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje seni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 14:12
Fatka, kada si ti sijala lantane?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 14:30
E pa ako će niknuti za dva mjeseca, onda nisam uranila, taman uoko sredine ožujka, što bi bilo taman na vrijeme, no biti ćete izvješteni o danu, satu minuti - jedva čekam.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 16:02
21.12.2008 sam posijala.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 16:09
Fatka, pa nije ti valjda već nikla, baš me zanima što će biti s njom.
RIJEKA

Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 23:32
JesteTriša nikle  su ali sam se zeznula, sta ce biti s njima, a joj sve sam posijala.Sada me boli glava, ako ne prezive nemam vise sjemena.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2009 u 23:48
Vidim da je potražnja za lantanama, samo mi trebate javiti i ja šaljem kome treba, oko hotela ima mladih koje će ionako prorijediti, a ima i sjemenja, pa samo pišite.
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2009 u 09:03
Neka malo ojačaju mladice, luda sam za njima, kad bude vrijeme odmah šaljem adresu.
Lani sam zu svibnju kupila malu mladicu za 9 kn narasla velika i cvjetala do nedavno, ali problem je što sam na cjelom proljetnom riječkom sajmu našla tu jednu jedinu.
RIJEKA

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 18:39
Fatka da li se sjeme od lantane sije dublje ili ne , da li zemlja mora biti mokra ili samo vlažna. Imam sjemenje šta mi je poslala Ines pa bi ga već posijala i držala u kući.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 19:15
Upravo sam to ja napravila, ali mislim da ga ne treba staviti duboko, jer tek onda neće dugo niknuto - ja sam ga posložila i prekrila tankim slojem zemlje, malo utisnula, ali laganice. Sad mi ostaje čekanje.
RIJEKA

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 19:31
Triša  smile113
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 20:11
smile43Moje lantane umiru jedna po jedna.Bas sam budala sto sam sve sijeme posijala.smile42
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 20:13
Fatka baš mi je žao. Možda ipak sačekam 2. ili 3. mj. za posijati ih.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 20:18
Ne žalosti se Fatka ima puno forumaša lantane, bit će sjemena. Znam kako ti je i ja sam već dosta toga ove zime oplakala. Nema šanse da opet sijem tako rano.
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 21:24
Kako se ne bi zalostila akda su to bile boje koje nema a ovdje.Zuta i zutio- crvena i jedna je bila kako puzavica.Ubi me moja znatizelja, zima smile85dosadna.Ne volim zatvoren prostor, proljece drago dodji sto prije.smile127Ej tugo moja kada cu ovako ceprkati po saksijama.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2009 u 23:03
Ne brini Fatka poslat ću ti ja na proljeće cijeli pitar (saksiju) s lantanama raznih boja.
život je more
Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 09:31
Hvala ti Lantana na ponudi, a znas da je to ne moguce u Bosnu prebaciti.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 09:51
Ne brini se Fatka, valjda će biti nešto od mojih, pa što ti pričaš, pa nije Bosna na kraj svijeta, doći ćemo kod tebe na tulum i donijeti lantane.
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Siječanj 2009 u 09:59
Uvijek ima načina da se pošalje, budi bez brige.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 11:59
Kod mene još cvatu.

život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Siječanj 2009 u 15:18
Koja si ti sretnica...
Ja ću svoje posaditi danas ili sutra. Drži mi fige da uspijem...ovo je prvi puta da njih sadim... a tako ste me zarazile sa lantanama....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 31>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.