Zagorje zeleno .... |
Odgovori | Stranica <1 7891011 94> |
Korisnik | |
Nataly
Trajnica Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lijepe rascvjetana slike u ovo sumorno kišno jutro. Prelijepe boje.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan "buket" cinija!
Ukrast ću malo od Gr, bez uvrede! Gute, jel ti ono vrtni hibiskus tak lijepe tamne boje???? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ove cinije su za čistu peticu!
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve lijepu ali cinije su za čistu5
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lovro , da i plavi i bijeli i pink su vrtni , also vanjski , ako zelis poslat cu ti vrlo rado sjeme cim ga bude ! U tom slucaju mi je samo potrebna tvoja adresa u PP ! |
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Nataly , nakon onih krokodilskih kad sam nasla pustos i danas je velika razlika !
Lovro draga , vec sam rekla Gospina trava mi je sjeme poslala od srca , jer da nije , nebi njoj cvale ovako na cast ! Enrikova nona , hvala na komplimentu , jer nakon gore opisanog , svaki je kao "melem na ranu" ! Draga Bergenia i najmanji uspjeh je za mene velika nagrada . Hvala ti da si prosetala mojim vrticem ! Dijana7566 , draga puno hvala , veseli me da si mi bila u gostima ! Svima vam saljem jednu veeeeeeeeliku |
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno, naročito tamnocrvena gladiola
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari , drago mi je da si prosetala mojim malim cvijetnjakom !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bili smo 2 dana na Krku i ovo sam dobila od moje familije u cvijetnjaku Malinska (P & B /Vrgoc) :
Ceratostigma osim toga jos Lavendel , Ruzmarin i cemu se najvise veselim Lantana |
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moja dipladenija :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedna od meni najljepsih gladiola :
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve skupa vec ipak malo bolje izgleda :
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno cvijeće si dobila,a ovo kod kuće se lijepo zašarenilo,dipladenija je prava kraljica.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, mogla si do mene u Nivice svratiti za vikend ili sam ja mogla doći do tvojih rođaka kod kojih i ja kupujem a i sa drge strane ih poznam ... ( Malinska (P & B /Vrgoc)
Krasno ti je cvijeće u vrtu, gladiole su za 10!
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo cvijeće
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivne gladiole i cinije!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dipladenija je famozna!!!
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |