MIMI 45-moja oaza mira |
Odgovori | Stranica <1 7891011 34> |
Korisnik | |
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trube, lopoči i clematisi, sve ono na čemu meni zastaje dah. Preeedivnooo!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno krasno |
|
mimi 45
Upravo klijam Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....prošle godine sam imala pijetlove krijeste a ove zaboravila na njih,kad ono iznenadilo me neko sjeme koje se samo izborilo preko zime i evo ljepote...
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SMAILI na ovoj gornjoj slici vidiš još jedan puno veći bršljan i mogu ti reći da kod mene uspijeva kao lud,čak sam mu ove godine napravila mali potporanj pa se širi i u visinu
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klemici stvarno pljene ljepotom
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
http://cvjetnaoaza.blogspot.com/2009/11/brugmansia-aneoska-truba.html
...budući da obožavam anđeoske trube,neki dan sam tražila na internetu i našla ovu zanimljivu stranicu...ostala sam bez teksta od sve te ljepote i vrsta koje postoje...a na žalost ne znam niti kada će biti u mome vrtu |
|
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KOD TEBE JE
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala mimi znači slobodno ide šarenoslisni.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mimi, nisam bila dugo kod tebe, a ti stavila toliko ljepote.........
Ove trubice su ti fenomenalne!
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hvala svima na posjeti...a ja eto našla malo vremena pa poslikala što se ima još poslikati dok cvate...žednjaci su u najljepšem izdanju sada
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja prekrasna gužva u tvom vrtu!
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...i još cvatućih cvijeteka
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako su ti bogati ovi šarenoslini žednjaci.........moji k'o smrt na dopustu. Ostali su mi OK, ali ovi šarenolisni nikako, pa nikako! Što im ti radiš da su ti tako lijepi!
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš puno lijepog cvijeća
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergi ništa im ne radim posebno,čak su imali nesreću da sam ih često i šetala po vrtu,a mnoge i lomila kako bih ih podijelila onima koji su ih željeli...
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga mimi uistinu su žednjaci sada najljepši a kod tebe posebno sve lijepo posloženo sa kamenčićima koji daju posebni šarm cvijeću.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Žednjaci, posebno šarenolisni u kombinaciji s ovim običnima divno izgledaju. I lozica je krasno crvena, pa onda i ostale ljepotice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koje lijepe jesenje boje
|
|
život je more
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve je krasno šarenkasto, a ageratumi su mi najboljii!!!!!!!!!! p o z z z
|
|
mimi 45
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...zaboravila sam se pohvaliti da sam dobila gospara...stigao direktno iz Dubrovnika...malo je u lošijem stanju ali uz moju njegu nadam se da će se oporaviti.. molila bih savjet voli li više ili manje vode...
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |