Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - dvorište malog kaktusa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

dvorište malog kaktusa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 222>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Lipanj 2010 u 21:27
Otok,hvala tiTongue,Kad se otvore listovi na cikasici opet ću je poslikati,veselim joj se
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 13:21
prekrasan vrt a ruze su vaaaauuuu neznam koja mi je boljaThumbs%20Up
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 20:18
Maryann hvala
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 22:33
najviše mi se sviđa krumpirko ,valjda što ga nemam
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2010 u 23:45

Predivno cvijeće, prelijep vrt, a ruže su svakako posebne. Nisam im se mogla dovoljno nadivitismile55

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 16:21
Kaktusiću, došla sam samo pomirisat ruže, malo stajat kraj krumpirka i odoh dalje, ali vratit ću se, tu je kao u raju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 19:34
Samo ti dolazi Triša,i ja često navratim u tvoj lijepi vrtTongue
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 19:42
prije tri dana sam imao samo jedan cvijetić a danas imam vjenčić
ruža pokrivačica tla Bodenabend cjepljena kao stablašica
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 19:50
krasne ruže imaš, koja ti je na strani 8 na prvoj slici? predivna je
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 19:51
mala hosta tjera velike cvjetne stabljike
žuta graničica
astilbe su sad najljepše
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 19:56
mala ružica posađena ovo peoljeće
moji mali ostići koje ja svake godine iznova sijem konačno su procvali
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:00
Kaktusiću, astilbe su da ti pamet stane!!! Divne su! Pa ostići koje si sama sijala, bravo!!! Graničica - znaš, takvu imam i ja, darovala mi je draga prijateljica Wink (hvala ti još jednom), zatim hoste... Prelijepo!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:00
Hana mislim da si mi rekla da je to Eden rose.smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:02
Anaida,ha ha ha kaj i ti imaš isto kaj i jasmile78.Nemoj previše hvaliti
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:14
ajme tak je slikana kaj izgleda ko neka druga,krasna je.. a tek astilbe!!!!!!!!!! divne su
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 20:22
Hana istina da su te ruže nešto posebno,zanimljivo je kako one mjenjaju boju od bijele do roze,a dosta su velike i teške,moje su sve penjačice(5 komada),čisto slučajno su kupljene,ja kupovala nekaj drugo a sad mi upoće nije žao.Hvala Hana smile78
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 10:47
Predivni cu cvjetovi kaktusa,a astibe su ti se baš rascvale,mala hosta jedva čekam da procvita pa da vidim cvit,a tu iza nje sam vidila kako cvate jer je imam,ruža stablašica jeThumbs%20Up
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 20:01
Mira,hvala što si bila u mom vrtu i na lijepim riječimasmile78
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 20:23
Prekrasni primjerci ti krase vrt,stablasica je predivna i ja imam takvu bas mi je prekjucer pocela cvijetati bas je nevjerojatno koliko cvijetova joj se otvori u jednom danu
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 22:16
Stablasica predivna,astilbe,zuta grancica,hoste
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 222>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.