dvorište malog kaktusa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 222> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok,hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maryann ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 246 |
prekrasan vrt a ruze su vaaaauuuu neznam koja mi je bolja
![]() |
|
If tears could build a stairway
And memories were a lane We would walk right up to Heaven And bring you back again... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Maryann hvala
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Predivno cvijeće, prelijep vrt, a ruže su svakako posebne. Nisam im se mogla dovoljno nadiviti |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kaktusiću, došla sam samo pomirisat ruže, malo stajat kraj krumpirka i odoh dalje, ali vratit ću se, tu je kao u raju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Samo ti dolazi Triša,i ja često navratim u tvoj lijepi vrt
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasne ruže imaš, koja ti je na strani 8 na prvoj slici? predivna je
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kaktusiću, astilbe su da ti pamet stane!!! Divne su! Pa ostići koje si sama sijala, bravo!!! Graničica - znaš, takvu imam i ja, darovala mi je draga prijateljica
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hana mislim da si mi rekla da je to Eden rose.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida,ha ha ha kaj i ti imaš isto kaj i ja
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ajme tak je slikana kaj izgleda ko neka druga,krasna je.. a tek astilbe!!!!!!!!!! divne su
|
|
![]() |
|
Hana istina da su te ruže nešto posebno,zanimljivo je kako one mjenjaju boju od bijele do roze,a dosta su velike i teške,moje su sve penjačice(5 komada),čisto slučajno su kupljene,ja kupovala nekaj drugo a sad mi upoće nije žao.Hvala Hana
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivni cu cvjetovi kaktusa,a astibe su ti se baš rascvale,mala hosta jedva čekam da procvita pa da vidim cvit,a tu iza nje sam vidila kako cvate jer je imam,ruža stablašica je
![]() |
|
![]() |
|
Mira,hvala što si bila u mom vrtu i na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasni primjerci ti krase vrt,stablasica je predivna i ja imam takvu bas mi je prekjucer pocela cvijetati bas je nevjerojatno koliko cvijetova joj se otvori u jednom danu
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Stablasica predivna,astilbe,zuta grancica,hoste
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 222> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |