jedan friški vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 27> |
Korisnik | |
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga bako, plavo i ljubičasto su ostić (osteopermum) i verbena, a žućkasto/bijelo su kremžuti prkos i bijela petunija. Nadam se da će mi verbena uspjeti prezimiti |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Kad povirim u svoju temu, veseli me kad vidim da veterani foruma, vlasnici prekrasnih vrtova i stotina svojih stranica, navrate u moj friški vrt i još ostave riječi pohvale koje svi volimo čuti.
Lantana, Gioiaa, Triša, baka, Anaida, Lili 42 - ovo je za vas ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Enrikova nona - da, to su Graham Thomas i Golden showers. Hvala na posjeti mojim stranicama. Zbog vlažnog vremena do prije koje dan, Graham Thomas mi čak i danas cvjeta sa dva velika cvijeta.
|
|
![]() |
|
U jednom većem dijelu vrta imam kosinu koja me godinama mučila čime da je ukrotim. Njene bitne osobine su i plitko tlo na stinama, obilje odlomljenog kamenja, nešto dovežene zemlje loše kvalitete, korov....
U tome čudu sam prije nekoliko godina "ubola"svoje ruže. Ove godine krenula sam u sređivanje tog nereda ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Prekopavanje i vađenje kamenja, grm odrezan do osnove |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prekrasne ruže
![]() |
|
![]() |
|
Kamenje sam prebacivala ovdje...
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Kasnije ovaj dio planiram prekriti krupnim šljunkom. Sa lijeve strane rastu roza ruža i jasmin, a sa desne iznad zidića mali povrtnjak i zasađena smokva (ne vidi se) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast za preuredjenje
![]() |
|
![]() |
|
Kosinu sam nakon čišćenja i prekopavanja zasijala travom, i nakon tretmana je izgledala ovako
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Gioiaa, hvala na podršci! Ovo mi je na početku ljeta bio odličan fitness
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Nakon sreće kad je nikla trava, preživjeli smo napad korova. Gulili smo ga djeca i ja nekoliko dana samo da nam ne nadvlada travu. Ovog proljeća nadamo se potraviti i ostatak kosine (ovo je polovica).
U gornje dijelove ispod zida zasadila sam ružmarine i lavandu, ali zasad se ne vide dobro |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
I mi smo muku mučili u početku s travom, ali kad se pdobro primi onda poslije ostaje samo kositi i ljeti punozaljevati. Bit će interesantno vidjeti napredak na proljeće
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Maestral, lijepo si padinu uredila! Puno truda ali i lijepi rezultat!! Bijela lantana ti je baš lijepa na ovoj slici, nježna uz impresivnu agavu ponad nje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lanatana - da, i mi smo brzo zaključili da se trud s travom isplati. Sad jedva čekam proljeće
![]() Anaida - hvala na lijepim riječima! Nadam se da će se na proljeće zasađeni grmovi dobro razbujati pa će biti i popunjenije ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dok su lijevale kiše bez prestanka, par slika sam ipak ukrala jeseni i evo ih ovdje..
![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Moja maslina sa svojim prvim urodom (morala sam je slikat)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |