Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - jedan friški vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

jedan friški vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 27>
Korisnik
Poruka
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 392
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 21:18
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Iz debelog snijega u nekim vrtovima eto me u ovaj prekrasni ružičnjak!
Ruže su divne ali ni ostalo ne zaostaje nimalo ( ne znam imena, ali mi se jako sviđa ona plavo/ljubičsta kombinacija sa  žućkasto/bijelom)ClapClapClapClap

Draga bako, plavo i ljubičasto su ostić (osteopermum) i verbena, a žućkasto/bijelo su kremžuti prkos i bijela petunija. Nadam se da će mi verbena uspjeti prezimiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Prosinac 2010 u 21:40
Kad povirim u svoju temu, veseli me kad vidim da veterani foruma, vlasnici prekrasnih vrtova i stotina svojih stranica, navrate u moj friški vrt i još ostave riječi pohvale koje svi volimo čuti.
Lantana, Gioiaa, Triša, baka, Anaida, Lili 42 - ovo je za vassmile79
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 13:25
Originalno poslano od člana maestral maestral napisao:

Uploaded with ImageShack.us
ja mislim da je ovo graham tomas imam ju i ja prekrasnaShocked
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Prosinac 2010 u 13:27
Originalno poslano od člana maestral maestral napisao:

Golden showers - penjačica climber
imam i ovu jako rano cvjeta
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 18:53
Enrikova nona - da, to su Graham Thomas i Golden showers. Hvala na posjeti mojim stranicama. Zbog vlažnog vremena do prije koje dan, Graham Thomas  mi čak i danas cvjeta sa dva velika cvijeta.
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 19:22
U jednom većem dijelu vrta imam kosinu koja me godinama mučila čime da je ukrotim. Njene bitne osobine su i plitko tlo na stinama, obilje odlomljenog kamenja, nešto dovežene zemlje loše kvalitete, korov....
U tome čudu sam prije nekoliko godina "ubola"svoje ruže. Ove godine krenula sam u sređivanje tog nereda

Prekopavanje i vađenje kamenja, grm odrezan do osnove
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Prosinac 2010 u 20:00
prekrasne ružesmile73
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 19:00
Kamenje sam prebacivala ovdje...

Kasnije ovaj dio planiram prekriti krupnim šljunkom. Sa lijeve strane rastu roza ruža i jasmin, a sa desne iznad zidića mali povrtnjak i zasađena smokva (ne vidi se)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 19:05
svaka cast za preuredjenje
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 19:10
Kosinu sam nakon čišćenja i prekopavanja zasijala travom, i nakon tretmana je izgledala ovako

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 19:14
Gioiaa, hvala na podršci! Ovo mi je na početku ljeta bio odličan fitness
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 19:17

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 19:26
Nakon sreće kad je nikla trava, preživjeli smo napad korova. Gulili smo ga djeca i ja nekoliko dana samo da nam ne nadvlada travu. Ovog proljeća nadamo se potraviti i ostatak kosine (ovo je polovica).

U gornje dijelove ispod zida zasadila sam ružmarine i lavandu, ali zasad se ne vide dobro
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Prosinac 2010 u 21:07
I mi smo muku mučili u početku s travom, ali kad se pdobro primi onda poslije ostaje samo kositi i ljeti punozaljevati. Bit će interesantno vidjeti napredak na proljeće smile57
život je more
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Prosinac 2010 u 06:48
Maestral, lijepo si padinu uredila! Puno truda ali i lijepi rezultat!! Bijela lantana ti je baš lijepa na ovoj slici, nježna uz impresivnu agavu ponad nje!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 12:24
Lanatana - da, i mi smo brzo zaključili da se trud s travom isplati. Sad jedva čekam proljeće Smile
Anaida - hvala na lijepim riječima!  Nadam se da će se na proljeće zasađeni grmovi dobro razbujati pa će biti i popunjenije Smile
Smile
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 23:26
Dok su lijevale kiše bez prestanka, par slika sam ipak ukrala jeseni i evo ih ovdje..

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 23:31
Moja maslina sa svojim prvim urodom (morala sam je slikat)
Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 23:36

Na vrh
maestral View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maestral Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Prosinac 2010 u 23:44

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 27>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.