Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 71> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klemići i prvi Pillu
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Novi stanovnici hostinjaka, jako mi se sviđa kombinacija hoste- crvena begonijica
![]() ![]() Ovo sam ja danas pokosila, sama i to kosom po starinski ![]() ![]() Travom sam malčirala budući pomidor-parking, i povrće koje se sije kasnije. To će biti posađeno krajem mjeseca, kad se vratim sa puta ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ivna već sam se razboljela. Moram na put , a to je gorje ako se ne obavi na vrijeme bude kasno zbog klime.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Klemiči su
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ponavljam ančicu - zaista su krasni!
Moj Multi blue ima samo jedan cvjetak, a tvoj k'o u priči ( i puno je manji od moga)! Možda im pjevaš, plešeš, izvodiš ples na štangi.............
![]() Priznaj nam, čime ih bombardiraš da tako bujno cvjetaju!?
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckić
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Anči
![]() Bergi to ti je ovaj ples ![]() Da baš je malecak, a nacvjetao. Vidiš bio mi je prvo na balkonu na suncu, štitila mu stiroporom nogice. Tad je sav napupao iako je bio malecak. I još jedna tajna pored plesa eko đubrivo za pomidore, to sam našla na netu. Može i ono koje nije eko, bitno je da je za pomidore ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Flavijica kad je od tebe pohvala moram zaplesati
![]() Tako sam sretna da su se primili ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Smrcko ti si žena-zmaj,toliko posla uradiš i sve ti je pod kontrolom
![]() Eko wc mogu ti reći ful je opremljen,ima grmića,ali moja pažnja je usmjerena na ono što cvjeta,klematis,vajgela......... ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ej, mala, ja spavam a ti haraš po mom vrtu
![]() ![]() Prekrasna priroda, biljčice, ma neću ponavljati...a Clempići
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Stalno mislim kako ti treba koji dan doći pomoći, ali mi se sve čini da ja nebi mogla ni trčati tako brzo kako ti brzo kopaš i kosiš!
Ma, ovi su tereni došli u prave ruke!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Svaka čast Smrcko, toliko si puno napravila
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Imat ćeš prekrasan pogled. Priroda je očaravajuća.
A ti si zaista bila vrijedna. Šta ti znaš kositi sa onom kosom???
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Vidik ti je fantastican mora da je jako lijepo negdje na takvom mjestu izoliran od gradske buke i automobila sa pregrst svijezeg zraka ,samo nebih ti ja bas uzivala u tvom eko wc-u sta ako te pogleda koja teta gmizavica
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vidik mi je poznat, s autoceste ga promatram - a kod vas svakodnevno novosti, puno posla i puno radosti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Šmrcko svaka čast da si kosila po starinski kako bi ja rekla
![]() ![]() Klematisi su ti krasni
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Miro i Rosa 2 u toj prirodi osjećam se kao indijanac i
opušteno
![]() ![]() ![]() Lorica hodala sam na prstima, zato se ne primjeti ništa ![]() ![]() Baš tako Hojče , neuhvatljiva sam i za MM, ali kao vođa radova ću dobiti po tamburi- prezahtjevna ![]() Hvala Lantana ![]() Proljećence zar sumnjaš, već dvije godine kosim kao singerica ( koju sve boli poslije ![]() ![]() Sad vam mogu kurseve održavati " Kurs kako ojačati bočni stomačni mišić ![]() Sigurno se pitate zašto to MM ne radi, ali neće kad je mokro nego mlati kad je suho a tad to ne valja. Nego Šmrcko " uzdaj se use i u svoje kljuse", ako želiš napravljen posao ![]() Korjenčice nedostajeti koji kilogram ![]() ![]() ![]() Roza 2 da to je priroda i to poskupa prvi teren smo 320 m2 platili 22 000 eura, a cijena slivnih i komunalnih kao na Marsu. Turističko mjesto, koje se dosta bori da uspije. Tražili su i kod europskih fondova pomoć za razvoj. Sa apetitima koje imaju vjerojatno može postati mali raj, Rusi su jako zainteresirani i kupuju starine po mjestu. Čuli smo svojim ušima u katastru. Eto Anaida će me vidjeti u akciji blatnjavu do trepavica ![]() ![]() Cure hvala na šetnji kroz moj vrt i pohvalama ![]() Sutra idem i po kiši da radim " nema odmora dok traje obnova" ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Pogled na tvoj buduči krajolik je predivan, biljkice su ti isto super, clematisi su prekrasni
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
smrcko
![]() hoste i begonijice divna kombinacija,rado bi i ja tako uradila,al moje patke bas vole begonijice,tako da ta kombinacija otpada...klemic ti je prepredivan ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Baš lijepo da možete graditi kuću na mjestu koje pruža lijep vidik na sve strane svijeta. Vrt i biljke u njemu su super. A ti doista puno radiš.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |