Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori | Stranica <1 7891011 71> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klemići i prvi Pillu
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Novi stanovnici hostinjaka, jako mi se sviđa kombinacija hoste- crvena begonijica
Ovo sam ja danas pokosila, sama i to kosom po starinski , i sve me BOOOLLIIII Travom sam malčirala budući pomidor-parking, i povrće koje se sije kasnije. To će biti posađeno krajem mjeseca, kad se vratim sa puta |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ivna već sam se razboljela. Moram na put , a to je gorje ako se ne obavi na vrijeme bude kasno zbog klime.
|
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Klemiči su
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ponavljam ančicu - zaista su krasni!
Moj Multi blue ima samo jedan cvjetak, a tvoj k'o u priči ( i puno je manji od moga)! Možda im pjevaš, plešeš, izvodiš ples na štangi.............
Priznaj nam, čime ih bombardiraš da tako bujno cvjetaju!?
|
|
Flavia
Neukroćena biljka Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrckić opet si bila jako vrijedna . Sve ti je lijepo, a klematisi su ti stvarno super! Očito im klima odgovara
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Anči
Bergi to ti je ovaj ples. Da baš je malecak, a nacvjetao. Vidiš bio mi je prvo na balkonu na suncu, štitila mu stiroporom nogice. Tad je sav napupao iako je bio malecak. I još jedna tajna pored plesa eko đubrivo za pomidore, to sam našla na netu. Može i ono koje nije eko, bitno je da je za pomidore. Naravno i poljubci |
|
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Flavijica kad je od tebe pohvala moram zaplesati
Tako sam sretna da su se primili |
|
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Smrcko ti si žena-zmaj,toliko posla uradiš i sve ti je pod kontrolom
Eko wc mogu ti reći ful je opremljen,ima grmića,ali moja pažnja je usmjerena na ono što cvjeta,klematis,vajgela......... |
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ej, mala, ja spavam a ti haraš po mom vrtusreća da zbog posijane travice nisi mogla u gredice
Prekrasna priroda, biljčice, ma neću ponavljati...a Clempići
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stalno mislim kako ti treba koji dan doći pomoći, ali mi se sve čini da ja nebi mogla ni trčati tako brzo kako ti brzo kopaš i kosiš!
Ma, ovi su tereni došli u prave ruke!
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast Smrcko, toliko si puno napravila , clematisi su prekrasni
|
|
život je more
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imat ćeš prekrasan pogled. Priroda je očaravajuća.
A ti si zaista bila vrijedna. Šta ti znaš kositi sa onom kosom???
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidik ti je fantastican mora da je jako lijepo negdje na takvom mjestu izoliran od gradske buke i automobila sa pregrst svijezeg zraka ,samo nebih ti ja bas uzivala u tvom eko wc-u sta ako te pogleda koja teta gmizavica.I da da ne zaboravim Klemice predivni su
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidik mi je poznat, s autoceste ga promatram - a kod vas svakodnevno novosti, puno posla i puno radosti!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Šmrcko svaka čast da si kosila po starinski kako bi ja rekla . Moja tata je naučio MM pa sam i ja nešto isprobavala ali bilo mi je teško, lamatala sam kosom lijevo-desno pa kad je tata vidio šta radim uzeo mi je kosu i rakao mi neka se bolje ja držim motike
Klematisi su ti krasni
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Miro i Rosa 2 u toj prirodi osjećam se kao indijanac i
opušteno , mada se i
dalje obazirem jer ima risova, medvjeda ( susjedi na 50 metara je ležao
pred vratima- miris paprika, a ona ga tjerala sa "IŠŠ") i veprova, a i pokoja lasica
Lorica hodala sam na prstima, zato se ne primjeti ništa Baš tako Hojče , neuhvatljiva sam i za MM, ali kao vođa radova ću dobiti po tamburi- prezahtjevna. Hvala Lantana Proljećence zar sumnjaš, već dvije godine kosim kao singerica ( koju sve boli poslije). Dosaadilo mi sa škarama na koljenima ( jednom sam se po vrućini od dizanja iz čučnja srušila i klepnula glavom), i kad kosim tješim se "ovakva sprava ima u teretani za bočne mišiće2 ( umjesto šta da govorim što mi je ovo sve trebalo, pa ni Tarzan više ne kosi starinski)". Sad vam mogu kurseve održavati " Kurs kako ojačati bočni stomačni mišić" Sigurno se pitate zašto to MM ne radi, ali neće kad je mokro nego mlati kad je suho a tad to ne valja. Nego Šmrcko " uzdaj se use i u svoje kljuse", ako želiš napravljen posao Korjenčice nedostajeti koji kilogram koji ja imam viška. Salo klade valja Roza 2 da to je priroda i to poskupa prvi teren smo 320 m2 platili 22 000 eura, a cijena slivnih i komunalnih kao na Marsu. Turističko mjesto, koje se dosta bori da uspije. Tražili su i kod europskih fondova pomoć za razvoj. Sa apetitima koje imaju vjerojatno može postati mali raj, Rusi su jako zainteresirani i kupuju starine po mjestu. Čuli smo svojim ušima u katastru. Eto Anaida će me vidjeti u akciji blatnjavu do trepavica . Cure hvala na šetnji kroz moj vrt i pohvalama Sutra idem i po kiši da radim " nema odmora dok traje obnova" ( i ovo mi se dešava i to počesto) |
|
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pogled na tvoj buduči krajolik je predivan, biljkice su ti isto super, clematisi su prekrasni
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
smrcko ,divan krajolik,bravo i za pokosenu travu i vjerujem koliko te ruke bole...ja sam jucer kosila s kosilicom i namucila se.
hoste i begonijice divna kombinacija,rado bi i ja tako uradila,al moje patke bas vole begonijice,tako da ta kombinacija otpada...klemic ti je prepredivan |
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš lijepo da možete graditi kuću na mjestu koje pruža lijep vidik na sve strane svijeta. Vrt i biljke u njemu su super. A ti doista puno radiš.
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |