Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Origami/Modularni origami
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Origami/Modularni origami

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 13>
Korisnik
Poruka
UltraDwlux View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 396
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 00:05
Pa anastazija, kreće se od laganih stvari prema težima , ne možeš odma teške . Treba vremena da se naučiš osnovama pa onda dalje kasnije te osnove ti olakšavaju kompliciranije modele jer znaš kako je dibio što .Uvijek na raspolaganju ako trebaš pomoć. Pošalji pm ili što već poruku ako nešto trebaš Thumbs%20Up
http://cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=4753
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OrigamiArt View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OrigamiArt Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Kolovoz 2010 u 11:10
> moguće da ću ići u mađarsku jer mi je blizu a i znam taj jezik. lp

Odlično! Moguće da nas u subotu bude više iz Hrvatske. Škola se zove Miroslav Krleža. Postoji mogućnost izlaganja vlastitih modela.

Sanja
< id="qtl" ="" style="display: none; border: 1px solid rgb(236, 236, 236); : white;">
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 19:22
Hvala za recept za orhideju vidjet cu kad nadem vremena za savinuti,a ruzica jel to isti model koji i ja radim ne vidim baš čini mi se ko da ima više latica od mojih ruza,hehe

mozda ti svoje gnojis ruze pa bolje rastu
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:15
Ne ne lina identična kawasaki ružica samo posavijana da ima malo "volumena" pa se čini da ima više latica :)a i nije poslikana najbolje pa se niti ne vidi ovak iz daleka :DCool
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:21
a dobro pokusat cu ja svoje zaliti gnojivom mozda procvjetaju ,hehe :)
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Kolovoz 2010 u 22:29
Nemoj samo previše , poluprocvjetane su najlijepše ;)
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:17
Ultra, rijetko sam ovdje u zadnje vrijeme...misilim da se s tim već ponavljam (valjda mala(?) rastrešenost od trke na sve strane).
Najjače mi je kad ti napišeš da ti je bilo nešto kao dosadno ....pa onda napravio ružicu...a meni ružica ludiloooo!!! Super!!!!
Drago mi je što si stavio onaj tutorijal za orhideje, malo ću bolje prostudirat kad budem imala više vremena...sad sam malo...
Od tvoj noviteta koje sam zadnje vidila, sviđa mi se ova nova avatar sličica...opala!!!! Ma vidi malog šta je zgodan!
...ili si ružan ka pas pa se na maloj sličici ne vidi
.......ajde, pa ovo zadnje je šala mala
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Kolovoz 2010 u 21:34
Hvala hvala mare :D već su me i pitali "ajde priznaj tko je taj tip sa slike?" žao mi je cure ali moram vas ipak ...obradovati , to sam ja smile187.Da ružica je lijepa , napravio sam par komada za curu a ostatak mi doma malo da visi sa svih strana volim svoje papirnato cvijetno društvo pa imam svugdje pomalo . smile64 sad budem uskoro radio novo cvijeće nešto što mi zapalo na oko pa budem napravio buket i poslikao :D pazite na galeriju  bude još svašta ovdje ...smile132

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 08:57
Originalno poslano od člana UltraDwlux UltraDwlux napisao:

Pa anastazija, kreće se od laganih stvari prema težima , ne možeš odma teške . Treba vremena da se naučiš osnovama pa onda dalje kasnije te osnove ti olakšavaju kompliciranije modele jer znaš kako je dibio što .Uvijek na raspolaganju ako trebaš pomoć. Pošalji pm ili što već poruku ako nešto trebaš Thumbs%20Up

nemam dosta ruku za još jedan hobi koji se radi s rukama. ja bi radije instrukcije iz mađarskog. pa onda radim decoupage, vezem, heklam ili nešto već i pričam mađarski sama sa sobomLOLLOLLOL

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 16:34
he he ... sve se može kad se hoće jel :D
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 09:46
-svako malo svratim i iznova se divim
-što tvoje dosade rade od mene,samo zinem i buljim
-prepiska između tebe i kami je "špansko selo"za mene
-djelujete mi kao vanzemaljci sa svojim izrazima

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2010 u 11:49
Hvala kika ,no nije tako komplicirano :-)
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 00:39
Evo jedna Cvijetna kugla u kolekciji, već imam takav model ali se zaželio još jednoga :D
Cheers

Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 22:00
Ultra,hvala ti na prekrasnim sličicama.O origamiju znam malo ali sam zadivljena tvojim umijećem i podatnošću papira u tvojim rukama.
smile141smile227 
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 23:12
Hvala mirjam :D to je jako dobra vježba za opuštanje :)
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 11:26
-cvjetna kugla mi se dopada,care
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 11:38
Hvala, hvala kika :) ali ošla već u tuđe ruka više je nema, moram opet si raditi jednu :)
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 11:49
-neka,drago mi je,napravit ćeš ti drugu za tren,ali molim te neku vedriju boju,može
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje UltraDwlux Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 11:51
hehehehe imam žutu doma i uslikana je i par stranica iza točnije na 4-toj stranici u ovoj galeriji :) žute boje, jako vedre bije :D
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 18:42
-da,da to je tamo gdje ima pojašnjenje(za mene hijeroglifi)
-vidjela sam i volim žutu boju,na nju sam mislila kad sam tipkala(telepatija),ali rekoh,neka on sam odabere boju i bravo za tebe
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.