Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj medvjeđi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj medvjeđi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 83>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 17:02
hvala na pohvalama, prenijeti ću im čim se čujemo.
je, patkice su preslatke, a da ih tek vidite u živo kak napikavaju i popikavaju... super su!
Misty siguran sam da je sadržaj paketa sličan, a većina je i meni i tebi vidim cijela jedna zagonetka hehehe. no, za par godina siguran sam da ćemo se smijati ovim našim postovima i koliko smo toga u međuvremenu naučili...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 17:05
Jupiiiiiiiiiiiiiii! Opet je padala kiša! Konačno!!!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 18:36
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Jupiiiiiiiiiiiiiii! Opet je padala kiša! Konačno!!!

Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 20:18
Kao što sam obećao prije tjedan dana, danas sam to učinio i od početka sa posebnim interesom prošetao Tvojom pričom i Tvojim gruntom. Kako je Tvoja priča nastajala pretežno za vrijeme mog izbivanja sa CiF-a, bilo bi anakrono i pase reći bilo što u smislu pohvale i divljenja. Sve što sam imao namjeru, rekli su već svi prije mene. Vidim da je Tvoja priča i nastajanje Tvog raja osvojila širu publiku i da tema zahvaljujući Tebi, Tvojoj kreativnosti i neiscrpnoj energiji intenzivno živi. Posebno je pohvalno da je mlad čovjek kao Ti (sa korijenima u asfaltu) hrabro odabrao netipičan način života. Moja Ti bezrezervna podrška u svim sadašnjim i budućim nastojanjima. Tvoj modus vivendi je sigurno ispravan, dok mnogi o tome samo sanjaju. 
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 20:43
Hvala Inox na ovim krasnim riječima podrške i pohvale. Od čovjeka kao što si Ti, to dobiva i jednu drugu dimenziju koja mi daje još više snage. Već sam u nekoliko navrata izrazio svoje divljenje i Cimi i Tebi, tako da mi ove riječi zaista puno zače. U nadi da ću i dalje nastaviti u svojem nastojanju da živim sebe onakvim kakav doista jesam, srdačno pozdravljam i još jednom zahvaljujem na vremenu koje Si odvojio za ponovnu šetnju mojim skromnim domom
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 21:59
Medo, ne zamjeri, ali u tvojoj bašči su mi ovo najljepši cvjetići!!!

Toliko su me raznježile ove male patkice da sam gotovo osjetila njihovo toplo, meko, nježno paperje...  a lijepo si i opisao njihov susret sa vanjskim svijetom.

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 12:07
Medo ja čekam fotkice, znaš da me zanima ta školica kako ju je nazvao tvoj otac Tongue
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:22
Cimi apsolutno ne zamjeram i shvaćam i meni su najljepša stvorenja, naravno uz mojeg Srećka, u ovom omojem vrteku.

Misty, evo slika školice...

našla se tu i grana Glicinije koja je zapiknuta u rano proljeće, izgleda da joj odgovara, iako ne znam zašto su joj listovi tako blijedi :(

Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:28
medvjed, svaka čast za školicu.
a što se tiče glicinije. uvijek ti je tako kad pusti mlade listove, s vremenom pozelene.
pozdrav!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:30
Danas sam na svoju žalost morao ujutro do posla rješavat neke zaostatke, ali sad sam miran neko vrijeme, ak niš drugo...
No, po povratku s posla, svratio do jednog od centara koji drže sve i svašta i kupio omeđivače gredica pa se primio posla. I tako, igrajuć se lovice s redom kiše, redom sunca, uspio napraviti dio onog mog bregeca. Nije to još to, ali mislim da je sada bolje nego je bilo...

I tak... Sutra opet u shopping po ostatak materijala pa natrag na posel. Mislim da će sutra i jezerce početi dobivati svoj konačni oblik.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 20:35
Hvala Lukac! Mislio sam si da je tako što se glicinije tiče, ali sam trebao i potvrdu nekog znalca :).

A evo i mojih turskih karanfila, još koji dan sunca i mislim da će dvorište mirišat do besvjesti :)

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 22:31
Dobar ti je školski vrtić Wink, kad se primi i procvate onda ćeš na ispit LOL
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 22:34
joj mene! nadam se da neće bit za ocjenu morat ćeš mi nekako šapnut što je što...
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Svibanj 2010 u 23:08
Mene moje šumske jagode uvijek obraduju kada se  umorim u Embarrassed vrtu
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2010 u 15:27
Ako je netko možda pomislio drugačije, kod mene opet pada blagodat s visina. Sva sreća jer bi mi se sve spalilo u vrtu od ovog jednodnevnog sunca. Uf! Baš je dosadna. Ali još se neću naljutit...
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:17
U tvojoj "školici" ne vidim neke biljčice koje sam ja dobila i teška srca priznajem da većinu nisam uspjela raspoznati, možda kad malo stasaju i procvjetaju? Embarrassed

Ovo zaokruženo bijelim je điran. Znam da ga ovdje drugačije zovu, ali ti mogu reći da dalmatinski điran intezivnije miriše Wink. Naravno, na boju ćemo morati malo pričekati Tongue

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:32
Na ovoj slici su dvije biljčice koje sam i ja dobila, ali neznam ih ni ja. Ovo zaokruženo bijelim izgleda kao malo drvce s punačkim listovima nalik na kaktus, a ovi baršunasto sivi listići s cvjetovima nalik na margaritele (ja imam narančaste i tamno lila)  zaokruženi narančastim nisam nikada prije vidjela Confused. Možda će nam Lantana pomoći da upoznamo još dva cvijeta?

Murtilu ne vidim u tvojoj školici, ali ako želiš najmirisniju biljku Dalmacije, ja mogu s tobom podijeliti svoje kad se malo oporave od puta. One ti zimi svakako moraju u kuću.
Pošto imaš puno prostora u vrtu, mogla big s tobom podijeliti i dobivene sjemenke, one okrugle su vrtni roza hibiskus, a one mahune su Judino drvo. Proguglala sam malo i mislim da je to Judino drvce uistinu očaravajuće!
Ostale ćemo prepoznavati kad počmu cvjetati LOL
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 10:34
Školca ti je simpatična,biti če to šuma cvjetićaThumbs%20Upa i lijepo si sredio svoj,kako ti kažeš,bregecClap
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 16:55
Misty, hvala ti na poduci, samo ti reci ako prepoznaš još štogod... Isto vrijedi i za sve ostale posjetitelje mojeg malog vrta.
Mira, nadam se da će biti cijela šuma uskoro i da će se primiti. a hvala i na pohvali mog bregeca. Volio bih ga zvati kamenjarom, ali kod mene nema ni k od kamena pa je teško uz ograničena sredstva sve odjednom preokrenuti naglavačke. iako, neka njega i ovako drvenog   
nadam se danas dovršiti jezerce pa ću stavit slike večeras...
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2010 u 20:07
Evo mene u kući. kako rekoh, ne porekoh pa stavljam slike jezerceta koje je danas počelo poprimati svoj konačni oblik, konačno...

dobilo je i svog prvog stanara, peruniku iz okolice Lonjskog polja, točnije iza roditeljskog dvorišta

i za kraj slika dva nova stanara u školici - Goji boboce. Jučer kupljeni i posađeni. Nadam se da će se dobro držat
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 83>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,282 sekundi.