Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica <1 7891011 83> |
Korisnik | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pohvalama, prenijeti ću im čim se čujemo.
je, patkice su preslatke, a da ih tek vidite u živo kak napikavaju i popikavaju... super su! Misty siguran sam da je sadržaj paketa sličan, a većina je i meni i tebi vidim cijela jedna zagonetka hehehe. no, za par godina siguran sam da ćemo se smijati ovim našim postovima i koliko smo toga u međuvremenu naučili... |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jupiiiiiiiiiiiiiii! Opet je padala kiša! Konačno!!!
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Inox
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao što sam obećao prije tjedan dana, danas sam to učinio i od početka sa posebnim interesom prošetao Tvojom pričom i Tvojim gruntom. Kako je Tvoja priča nastajala pretežno za vrijeme mog izbivanja sa CiF-a, bilo bi anakrono i pase reći bilo što u smislu pohvale i divljenja. Sve što sam imao namjeru, rekli su već svi prije mene. Vidim da je Tvoja priča i nastajanje Tvog raja osvojila širu publiku i da tema zahvaljujući Tebi, Tvojoj kreativnosti i neiscrpnoj energiji intenzivno živi. Posebno je pohvalno da je mlad čovjek kao Ti (sa korijenima u asfaltu) hrabro odabrao netipičan način života. Moja Ti bezrezervna podrška u svim sadašnjim i budućim nastojanjima. Tvoj modus vivendi je sigurno ispravan, dok mnogi o tome samo sanjaju.
|
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Inox na ovim krasnim riječima podrške i pohvale. Od čovjeka kao što si Ti, to dobiva i jednu drugu dimenziju koja mi daje još više snage. Već sam u nekoliko navrata izrazio svoje divljenje i Cimi i Tebi, tako da mi ove riječi zaista puno zače. U nadi da ću i dalje nastaviti u svojem nastojanju da živim sebe onakvim kakav doista jesam, srdačno pozdravljam i još jednom zahvaljujem na vremenu koje Si odvojio za ponovnu šetnju mojim skromnim domom
|
|
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo ja čekam fotkice, znaš da me zanima ta školica kako ju je nazvao tvoj otac
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
lukaccc
Već proklijao Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
medvjed, svaka čast za školicu.
a što se tiče glicinije. uvijek ti je tako kad pusti mlade listove, s vremenom pozelene. pozdrav! |
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas sam na svoju žalost morao ujutro do posla rješavat neke zaostatke, ali sad sam miran neko vrijeme, ak niš drugo...
No, po povratku s posla, svratio do jednog od centara koji drže sve i svašta i kupio omeđivače gredica pa se primio posla. I tako, igrajuć se lovice s redom kiše, redom sunca, uspio napraviti dio onog mog bregeca. Nije to još to, ali mislim da je sada bolje nego je bilo... I tak... Sutra opet u shopping po ostatak materijala pa natrag na posel. Mislim da će sutra i jezerce početi dobivati svoj konačni oblik. |
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar ti je školski vrtić , kad se primi i procvate onda ćeš na ispit
|
|
život je more
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj mene! nadam se da neće bit za ocjenu morat ćeš mi nekako šapnut što je što...
|
|
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mene moje šumske jagode uvijek obraduju kada se umorim u vrtu
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako je netko možda pomislio drugačije, kod mene opet pada blagodat s visina. Sva sreća jer bi mi se sve spalilo u vrtu od ovog jednodnevnog sunca. Uf! Baš je dosadna. Ali još se neću naljutit...
|
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U tvojoj "školici" ne vidim neke biljčice koje sam ja dobila i teška srca priznajem da većinu nisam uspjela raspoznati, možda kad malo stasaju i procvjetaju?
Ovo zaokruženo bijelim je điran. Znam da ga ovdje drugačije zovu, ali ti mogu reći da dalmatinski điran intezivnije miriše . Naravno, na boju ćemo morati malo pričekati |
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na ovoj slici su dvije biljčice koje sam i ja dobila, ali neznam ih ni ja. Ovo zaokruženo bijelim izgleda kao malo drvce s punačkim listovima nalik na kaktus, a ovi baršunasto sivi listići s cvjetovima nalik na margaritele (ja imam narančaste i tamno lila) zaokruženi narančastim nisam nikada prije vidjela . Možda će nam Lantana pomoći da upoznamo još dva cvijeta?
Murtilu ne vidim u tvojoj školici, ali ako želiš najmirisniju biljku Dalmacije, ja mogu s tobom podijeliti svoje kad se malo oporave od puta. One ti zimi svakako moraju u kuću. Pošto imaš puno prostora u vrtu, mogla big s tobom podijeliti i dobivene sjemenke, one okrugle su vrtni roza hibiskus, a one mahune su Judino drvo. Proguglala sam malo i mislim da je to Judino drvce uistinu očaravajuće! Ostale ćemo prepoznavati kad počmu cvjetati |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Školca ti je simpatična,biti če to šuma cvjetićaa i lijepo si sredio svoj,kako ti kažeš,bregec
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misty, hvala ti na poduci, samo ti reci ako prepoznaš još štogod... Isto vrijedi i za sve ostale posjetitelje mojeg malog vrta.
Mira, nadam se da će biti cijela šuma uskoro i da će se primiti. a hvala i na pohvali mog bregeca. Volio bih ga zvati kamenjarom, ali kod mene nema ni k od kamena pa je teško uz ograničena sredstva sve odjednom preokrenuti naglavačke. iako, neka njega i ovako drvenog nadam se danas dovršiti jezerce pa ću stavit slike večeras... |
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene u kući. kako rekoh, ne porekoh pa stavljam slike jezerceta koje je danas počelo poprimati svoj konačni oblik, konačno...
dobilo je i svog prvog stanara, peruniku iz okolice Lonjskog polja, točnije iza roditeljskog dvorišta i za kraj slika dva nova stanara u školici - Goji boboce. Jučer kupljeni i posađeni. Nadam se da će se dobro držat |
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |