Bigmamma's dvorište |
Odgovori | Stranica <1 7891011 74> |
Korisnik | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ide to tebi, sve ljepše i ljepše
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gogino nešto na "A" je Astilba.
Nisam neki ljubitelj kamenjara u ravnici, ali tvoj mi se dopao baš radi toga jer je "zelen" i nemoj unositi previše "boje" u njega, ali to je moje skromno mišljenje.
I ne mogu vjerovati da ti je Cytisus već procvao, moji kreću tek u drugoj polovici maja cvasti.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
FlowerLover
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da je ono nešto na A Astilba
Predivne biljkice, vidi se da uživaš... |
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma znam da je kameni cvijet, al poslije se tek sjetila. Znaš i sama da palim na guranac, a koji put ni onda! Jednostavno, užasno sam slaba s nazivima biljaka.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iste smo!!!
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrijednih li ruku ovdje..........
kamenjarčić je presladak!
No, moram komentirati; Mislim da svi imamo pacifički krizantemu od naše drage Lantane. Vidim je su svim vrtovima i mislim si ga je li nešto ostalo i kod nje!?
|
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko si ti toga sredila i posadila, jako lijep kamenjar....
Cytisus je prekrasan gdje si ga nabavila |
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bergenija, pa to sam si i ja mislila! Ma i ako nije, nema veze, poslat ćemo joj mi kad nam se malo razraste.
|
|
bigmamma
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uuups, Bromi, ne sjećam se. Mislim u Kopru, al nisam sigurna. Drago mi je da vam se sviđa.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divno si sredila
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo si uredila svoj vrt
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovi tvoji/Bromelijini zvončeki su neki visoki, ja imam niske od Hoye i kada si donijela sa kavice ja sam mislila da su to isti kao moji, a gle ti njih koliki su.
Ko mi kriv što nisam išla u Kutinu...... Jedva čekam da procvatu i tvoji i moji .
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači zbog onog kamenjara se lome prsti da se ne daj Bože ne polomi kamen , svaka čast Bigi mada je vjerujem jaaako boljelo, isplatilo se .
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |