FlowerLover - vrtić |
Odgovori | Stranica <1 7891011> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Helou draga moja. Nekako sada radje svratim k tebi kad sam te upoznala i vidjela tako jednu preslatku mladu curu, koja obožava cvijeće. Gledam, gledam i čudom se čudim, jer to je zaista prekrasno. Toliko biljkica, pa još tako njegovanih, prekrasnih slika, pa eto obećajem da ću dolaziti češće. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaista si nam puno toga lijepoga pokazala! Prekrasno!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za tvoje cvijeće, a posebno za onu "kao" gladiolu, fenomenalna je
|
|
FlowerLover
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima što posjećujete moj vrtek...
Triša draga, i meni je drago da sam vas upoznala i veselim se nekom, malo dužem, druženju Bergenia i Mari,5510 hvala! |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malena za ne povjerovati tako mlada osoba a tako puno predivnog cvijeća, predpostavljam da si to naslijedila od mame, i da si imala dobru učiteljicu u njoj, a čini mi se da su tvoje vrijedne ručice stvorene za uzgoj cvijeća, uživala sam na stranicama tvoje teme, i naravno bit ću čest gost tvog vrta. Predivno.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
waterlily
Mladi grm Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno, a najviše mi se sviđaju one slike gdje ti je stazica od šljunka i slika sa japancem ukomponirana u patio sa klupicom!
Inače sve mi je super! Malo me sram jer nisam prije stigla do tebe! |
|
kontesaa
Cvjetni guru Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Flower, malo si me zbunila sa onom slikom...evo kako danas izgleda moja vrt pa mislila sam da sam šenula...i da cvijeća nije ni bilo tu..kad ono je na sigurnom sva sreća
puno lijepog cvijeća imaš hibić i abutilček su mrak....nikako mi ne idu u glavu ti vaši rasadnici...za pristojne novčeke lijepe cvijećke dobiješ šta sve držiš u školici za pelcere? |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo me napokon u tvom vrtu,nisam bila dugo,ali zato sam sad pravo uzivala
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga moja FL, da samo znaš kako te mi sve obožavamo, posebno ću naglasiti da si meni osobno tako mila poput kćeri.
Cure, vi koje dolazite u njen vrt, ova cura je jedno predivno biće...
To sam morala napisati, pa štogod tko mislio o meni.
CVijeće ti je zaista prelijepo, dalije, ostići, heba, juniperus...lijepi izbor biljaka. Predložila bih ti da hipoestes koji sam ti poklonila staviš na vrlo svijetlo mjesto jer on ako nema dovoljno svjetla izgubi crvene mrlje.
Lewisia mi izgleda kao da ima previše vode, pokušaj je presaditi u vrt i neko vrijeme ne zalijevati, a sve ono žuti poreži. Ljubica mi se isto čini kao da je dobila vode po listovima, potrgaj te oštećene listove. Koprivu nemoj rezati, posadit ću ja za Anaidu, moja je velika.
Baš se veselim novom izgledu tvojeg vrta na proljeće.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala RS, hvala FL - i jedna i druga imate veliku pusu od mene!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
FlowerLover
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima puno, ni ne znate kako me razvesele vaši komentari
A vjerujem da se nitko neće naljutiti ako posebno zahvalim našoj dragoj Sari kojoj se na svakoj kavici posebno obradujem jer je stvarno predraga osoba i puna života! |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
FlowerLover
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u školici su trenutno većinom pokloni sa foruma (lantane, oleanderi, hibiji i ružmarin) i "lovina" iz maminog vrta (3 vrste javora, ruže, ljetni jorgovan, kozja krv, hibiji) i posijana ukrasna paprika i pakujci A nadam se da će se i ti majstori konačno pojaviti i odraditi svoje da mogu prije zime vratiti cvijeće... samo mi se kojekakve ideje motaju po glavi i prsti me svrbe |
|
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
volim posjećivati ovakve vrtove koje mogu pratiti od nastajanja, lijepo ti se cvijeće bilo razraslo i rascvijetalo, opet ga mogu pratiti u nastajanju! neću ništa ponaosob izdvajati jer ti je sve prekrasno
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno! Uloženo puno znanja, rada i ljubavi.
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasan hibić, ostić i lantanica, prekrasan ver i prekrasne lončanice od tako mlade damice, primaj pohvale od forumašica i uživaj uz divne prijateljice!!!!!
valjda ću i ja stići uletit na jednu forumašku !!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
FlowerLover
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam antonija, gospina trava i freeland44 i ja se nadam upoznavanju i kavicama
Majstori su otišli, pa ja sutra krećem sa izradom novog plana i sadnjom cvijeća. Nadam se da ću ovih dana konačno staviti i slikice... Maćuhice i vrijesak su kupljeni, još samo da nađem neke malo veće grmove po malo manjim cijenama |
|
|
|
DRENOVA 1234
Već proklijao Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Konačno sam i ja stigla do tvog prelijepog vrta i oduševila se, ne mogu ništa izdvojiti, imaš puno raznovrsnog cvijeća, i dalje ću redovito svraćati |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajde,sad na posao i sve lijepo posadi i onda to nama poslikaj
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cvijeće, ljiljani, fuksije, klematisi, kukurijek i dr.
Hibiskus je kao 2 u 1 (roza i narančasti) ili 3 u 1 ( roza, narančasto i šatirano). To je dobro uvijek možeš iščekivati kakav će cvijet biti.
Kopriva na zadnjoj slici prepredivna !!!!!!!!!
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo i ja šetala tvojim vrtom i mogu reći: bravo malena! Ovo je zaista rijetkost da se mladi ljudi zanimaju za cvijeće i sve pohvale u ime toga. Samo tako nastavi! Predivno cvijeće, vrt, sve... Lijepi pozdrav!
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |