Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 172> |
Korisnik | |
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
..lampa mi izgleda puno bolje ovako slikana, bez "romantike" sasvim je dovoljno romantična!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
i prije je za sat bilo wow... a sada je WOOOW
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
lampica ti je prekrasno ispala i krasno se uklopila uz ovaj sat
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lampa i sat nešto fantastično...........baš mi izgleda elegantno i sa stilom. Sat je sada naprosto zabljesnuo. Predivno si ga doradila. Posuda također lijepa i interesantna. Imaš oko za lijepe stvari. Iskreno to mislim. Volim ljude koji znaju birati i izabrati a ne samo po onoj da nešto kupe.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sat sam već komentirala, a skupa s lampom..najprije, bravo za danje svijetlo, ti lipo poslušaš savjete , za razliku od mene.Valjda ću i ja doživit da mi neko kaže "bravo za prezentaciju"...al naravno, tek kad bude razloga za to..zasad nema, sram me bilo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
cure drage,hvala puno,puno puno
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
PREKRASNO JE!Ovako slikano tek se vidi koliko je lijepo!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
otkad si potamnila rubove sat je stvarno predivan! a i lampa savršeno paše uz taj sat. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kako ti je dobra stara preuređena posuda
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
drage salvetice,sta vi sve radite ,ja sam prema vama jos pocetnik.
hvala na pohvalama,divne ste.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Prekrasan rad i odlična prezentacija.Pošto je već lagano poznato da ja volim uporabne predmete,sve pohvale za sat i lampu.Scenografija odlična,poziva na romantično druženje ,uspiješno ispričana priča,a to mi se najviše sviđa.
Moje iskrene čestitke,očekujem još...... |
|
![]() |
|
mima,hvala na komentaru koji je kao da sjedimo,pijuckamo kavu i razgovaramo,volim to
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
I ja sam tome sklona ,više mi se sviđa nego neki pusti komplimenti,koji se pročitaju i zaborave.Ovakve mi pričice pomažu da mi poneke od vas budu prepoznatljivije.....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Skoro pa se ne kuži šta su prave tikve, a što je salveta! Bravo!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kak se super uklopila ova salveta sa tikvicama
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Odlično,ne znaš što je salveta a što tikvice!
![]() |
|
![]() |
|
volim tikve,njihov oblik i boje a imam i salvete pa sam to nabrzaka izkombinirala,nije nesto ali eto...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala vam sto ste pogledale
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |