mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 29> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
puno vam hvala drage moje, tako bih voljela popiti kavu sa svima vama
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne znam kako su mi promalke boce i teglice....odlične su
![]() a i kutija........slika na poklopcu mi se jako sviđa
![]() a sd mogu i čestitati
Sreten ti rođendan draga mumice
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Pridružujem se čestitkama,sretan ti rođendan draga Mumice!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Sretan rođendan i želim ti inspiracije i kreativnosti u svakom aspektu života
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
draga mare papir je iz DM za zamatanje poklona a na poklopac sam stavila print na najobičnijem pariru. Našla sam krasne besplatne printeve na stranici VINTAGE CLIPART FROM KAREN`S WHIMSY.
Zahvaljujem vam drage curke na lijepim željama
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
sa malim zakasnjenjem,sve najbolje ti zelim,sretnooooooooooo
![]() a rodovi su odlicni,s kutijom sam se odusevila skroz ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Joj Mumica... kutija je tako lijepa... i hvala ti na stanici s koje si skiladala print, obavezno moam to vidjeti
![]() I da ne zaboravim - sretan ti rodjendan vodenjakinjo moja.. ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sa zakasnjenjem čestitam rođendan
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
oh ja sam ispravno postavila slike u Picasa ali ne znam zašto su ovdje naopačke, molim tko zna neka ih ispravi please
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja sam ih ispravila i sad su kako treba
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ma di samo nađe ove klompe?! Prave vesele, proljetne, iako priznajem, trilogija mi je favorit [IMG]smileys/smiley20.gif" align="middle" />
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
kak su klompe otkačene, a vidim da je i boca zanimljivo odrađena...
ali trilogija mi je fenomenalna jer već dugo planiram teti napraviti nešto slično za kuhinju, samo bi htjela dati drvenu dasku izrezati na kvadrate jer volim drvo i baš bi malo deblje pločice za zid ![]() odlično si ovu lijepu salveticu podijelila na 2 pločice, jako zgodno... ![]() |
|
![]() |
|
draga rose hvala ti ali molim te reci mi kako si to napravila da i ja znam, klompice su sasvim male i dobila sam ih samo da ih ukrasim, nisu na žalost moje. Od trilogije samo zadnje dvije slike su od jedne salvete koju sam na žalost dobila samo polovicu od Vesne kada je držala radionicu u Slatini, a prva je od salvete za koju trebam zahvaliti dragoj lluvii. Slike su na lesonit pločama dimenzije 15x15. Pusa svima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |