Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Korisnik | |
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kako vam uspije tako dobro kemijat sa papiricima,i meni sve pari znanstvena fantastika
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kakve primjedbe...tko zna kaj bi ispalo da ja to krenem radit...umjesto leptira,kokoš
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni je sve to mrak i SF
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
O kakvim se tu primjedbama radi
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma bravo, Kami možda smije imati primjedbe, ali mi ostali nikako
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Ma neeeeemaaaa kami nista s tim :)
odmalena radim zdralice i slicno, ona je samo moju ovisnost prosirila na kutijice i kusudame je 80g papir, a boje ostale slucajno zaliha od jednog projekta tak da nisam kupovala a nabrzinu sam ju napravila za faks i meni je lagana za napraviti hehe pa nestalo mi papira za origami opcenito :))) tnx cure |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
AAA; origami, jeL to bilo ono zbog faxa ili za dušu i tijelo?
![]() Kutija ti je super ispala, jeL to obični 80gramski papir? Znam kak je teško pogoditi presavijanje tak da sjednu dijelovi kutije jedan u drugi tako da bravo za to, i meni s debljim papirom zna pobjeć za cm kad se spoji sve (kaj se tiče boja, malo mi je torcida kontrast, ali o ukusima ne bi ![]() Leptir ti je saaavršeno ispao, izgleda kao da je stoti napravljeni, to mi je ultimativni origami leptir, samo ja ne presavijam ove djeliće gore na krilima jer mi je ljepše bez, a zna mi puknuti papir za manje leptire, tako da bravo i za to, ja to ni ne radim... Tulipan je isto super, malo si tvrdi papir izabrala za napuhivanje kolko vidim, ali tko sam ja da se javljam, ja balon nemrem sama napuhati... ![]() U svakom slučaju totalno osvježenje da malo i s papirom svaštariš ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
mislim da znam tko je kriv za ove tvoje origami radove
![]() neka, neka... dobro ti je krenulo. s kutijicom mi se čini da je bilo dosta posla ali ti si to vješto obavila. ali ovaj cvijet (tilipan pretpostavljam) je odličan! ![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
evo samo kutijicu sam radila prvi put
sve ostalo vec izvjezbano Molim komentare (p.s. Kami pogotovo od tebe) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Meni je isto taj vlakić u snijegu mrak, neka si ga zakomplicirala
![]() Evo jedna meni fenomenalno zarazna, a prikladna pjesmica (klik!), zbor Varaždinski štigleci... "Juri, juri vlak preko brda, planina gdje je friški zrak što nas jako zanima ... Ču,ču,ču,ču,čuuu!Ču,ču,ču,ču,ču,ču,ču,čuuu," ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
uuuuu... super vlak
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
hvala cure,
mare ja zakompliciram kaj god mogu tak da sam i vlakic zakomplicirala. a salvetu vlakica tko ima moze mi i pofotkati ili skenirati pa poslati mailom jer si ja printam na maramice hvala pozdravcek |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
wow,odlični radovi. prekrasni bozićni motivi,teglice,al vlakić me definitivno osvojio,motiv je predivan a dole snijeg sto me podsjeća na dječiji film Vlak u snijegu. bravo linaaa
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
meni je vlakić presladak......ali si mali zakomplicirala izradu?
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Meni je ovaj vlakić presladak...ja bi se odmah išla vozit u njemu.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovo je predobro..meni savrseno..svaka cast i bravo...
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure,
ali bolje izgleda u zivo bas se kuzi 3d i pozadina tak duboko djeluje ja sam zadovoljna kak je ispalo, a dugo sam kombinirala jos od Bozica koju pozadinu i kak napravit i radila sam ga skroz nopacke 1. ofarbala u bijelo i vlakic aplicirala 2. struktur pasta 3. salveta u pozadini 4. 3d 5. dorada a vec u subotu mislim da putuje novom vlasniku ![]() ![]() ![]() ![]() ako ima tko samo 1/4 salvete s tim vlakicem neka mi sacuva pa cemo se dogovoriti za razmjenu ![]() ![]() hvala a sad idem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
linaaa kako si ovo dobro ukomponirala,svaka cast,jako lijepo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |