Razmjena salveta - komentari |
Odgovori | Stranica <1 7891011 48> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nataaaaa,baš sam zato stavila slike da ne kupujete takve salvete nego neke druge.Pa kome treba cijeli paket?Ovako ti kupi neke druge pa se zamjenimo(te"nove",sve ih učiti treba)
|
|
Sponzorirani linkovi | |
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kaca i ja se zahvaljujem narocito se veselim bozicnim ukrasima, mislim da sam vec stavila moju adresu m ako ne poslati cu ti na pp. Ali uspjela sam sto smo kupili jucer dvijemale okrugle kutijice,super su isplae, cak sam i dodala cipkane ukrase i sljokice, samo mi ih netko mora snimiti, ili cu na moj mob pa poslati IRIS.
isprbavam puno bi htjela, ali molim te reci mi kupila sam dekupaz papir, i htjela bih staviti na papirnatu kutiju, moram li je prije premazati, jer je glancasta pa da mi slika ne pobjegne u krivo. Proljece je vec otisla kuci svom sinu, pa da je ne smetam. |
|
Linaaa
Već proklijao Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zrinka i Anđelka hvala puno salvete su predivne, hvala, hvala,
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga Kaća, hvala ti od srca što si me se sjetila! javim ti kada pošiljka stigne
|
|
Maya08
Već proklijao Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Linaa i netko iz Zg stigle su salvetice!(nisam sigurna da znam tko je to, i jesam li ja obećala kakve salvete pa ako jesam molim te mi se javi na pp, jer sam ja malo zaboravna...)
Puno, puno hvala!! Lina i Kami vaše putuju u pon k vama! Oprostite na čekanju... |
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Maya08 ne brini kad pošalješ pošalješ bitno da stignu, pozdrav
hvala |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mene zanima gdje sve kupujete tekrasne salvete...skupo je kupiti uvijek cijeli paket ...
|
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ja kupujem u dm,sumoopskrbi, neke sam od prije imala sto sam skupila jel kud god idem nazicam 2 salvete, pa ak vidim da je negdje akcija salveta kupim , pa uglavnom gdje god idem gledam za salvete, pa ak je povoljno kupim pravilu nikd nedam više od 10 kn za paket, a najbolje je ovak mjenjat se s curama na forumu jel u principu za 3.5 -7 kn troškova dobiš salveta a da kupuješ u hobby shopovima po komad došlo bi puno više i uvijek su super sve kaj stignu i uvijek me iznenade |
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a morat cu i ja tako...doduse kod mene sad i nema bas nekih ..znam da je jedn sa jabukom i to bas ne lijepi paket u par ducana kod mene...svi isti uzorak imaju a paketic 15kn ma bezveze...
|
|
Linaaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa da to je skupo, a najbolje je ovako mjenjat jel stvarno nem sanse da svih 20 salveta iz paketa apliciras na nesto jel nije fora stalno s istim motivom raditi |
|
nata07
Mladi grm Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OK Shasha, onda dogovorimo, kavu naravno, pa bu razmjena i naravno da nisam kupila te, nego druge sutra (valjda?) stavim slike
a sad molim Kaću za onu sa čizmicom i vijencom božikovine
a Tatjanu43 za crvenu sa srcima i crvena sa božičnom zvijezdom
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nata07, pošalji adresu na pp.
|
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zrinka, thanks salvete stigle
File može 8,10,13 adresu sam poslala na pp. |
|
file
Mladi grm Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dorina može stižu
|
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
File, mogu li salvete br. 1 i 11?, adresu šaljem na pp.
|
|
TaTjana43
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kami, Rose, Jelika, Zrinka i Anđelka, salvete su krenule k vama.
Nato, tebi kreću sutra. |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maslačak i file salvete su vam poslane
|
|
maslacak7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
puno hvala...jos da i ja nesto korisno i na oko lijepo napravim ...
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kaća43, anđelka i file > danas su vam ujutro odaslane kuvertice...
senći i Tatjana43 > danas su mi došle vaše kuvertice, hvala vam od srca, svakoj jedna velika |
|
Zrinka
Već proklijao Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stigle mi salvetice od kami i mare nostrum. Hvala cure
|
|
Odgovori | Stranica <1 7891011 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |