Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta - komentari
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta - komentari

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 48>
Korisnik
Poruka
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 17:02
NataaaaaAngry,baš sam zato stavila slike da ne kupujete takve salvete nego neke druge.Pa kome treba cijeli paket?Ovako ti kupi neke druge pa se zamjenimo(te"nove",sve ih učiti trebasmile96)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 17:05
Kaca i ja se zahvaljujem narocito se veselim bozicnim ukrasima, mislim da sam vec stavila moju adresu m ako ne poslati cu ti na pp. Ali uspjela sam sto smo kupili jucer dvijemale okrugle kutijice,super su isplae, cak sam i dodala cipkane ukrase i sljokice, samo mi ih netko mora snimiti, ili cu na moj mob pa poslati IRIS.
isprbavam puno bi htjela, ali molim te reci mi kupila sam dekupaz papir, i htjela bih staviti na papirnatu kutiju, moram li je prije premazati, jer je glancasta pa da mi slika ne pobjegne u krivo. Proljece je vec otisla kuci svom sinu, pa da je ne smetam.
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 18:36
Zrinka i Anđelka hvala puno salvete su predivne, hvala, hvala,

Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Studeni 2009 u 19:30
draga Kaća, hvala ti od srca što si me se sjetila! javim ti kada pošiljka stignsmile99e
Na vrh
Maya08 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 155
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Maya08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 12:10
Linaa i netko iz Zg stigle su salvetice!(nisam sigurna da znam tko je to, i jesam li ja obećala kakve salvete pa ako jesam molim te mi se javi na pp, jer sam ja malo zaboravna...)
Puno, puno hvala!!
Lina i Kami vaše putuju u pon k vama!
Oprostite na čekanju...smile78

Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 16:57
Maya08 ne brini kad pošalješ pošalješ bitno da stignu, pozdrav

hvala
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 18:23
mene zanima gdje sve kupujete tekrasne salvete...skupo je kupiti uvijek cijeli paket ...
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 18:39

pa ja kupujem u dm,sumoopskrbi, neke sam od prije imala sto sam skupila jel kud god idem nazicam 2 salvete, pa ak vidim da je negdje akcija salveta kupim , pa uglavnom gdje god idem gledam za salvete, pa ak je povoljno kupim pravilu nikd nedam više od 10 kn za paket, a najbolje je ovak mjenjat se s curama na forumu jel u principu za 3.5 -7 kn troškova dobiš salveta a da kupuješ u hobby shopovima po komad došlo bi puno više

i uvijek su super sve kaj stignu i uvijek me iznenade
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 18:44
a morat cu i ja tako...doduse kod mene sad i nema bas nekih ..znam da je jedn sa jabukom i to bas ne lijepi paket u par ducana kod mene...svi isti uzorak imaju a paketic 15kn ma bezveze...
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 18:46

pa da to je skupo, a najbolje je ovako mjenjat jel stvarno nem sanse da svih 20 salveta iz paketa apliciras na nesto jel nije fora stalno s istim motivom raditi
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Studeni 2009 u 22:53
OK Shasha, onda dogovorimo, kavu naravno, pa bu razmjena i naravno da nisam kupila te, nego druge  smile96 sutra (valjda?) stavim slike
a sad molim Kaću za onu sa čizmicom i vijencom božikovine
a Tatjanu43 za crvenu sa srcima i crvena sa božičnom zvijezdom
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Studeni 2009 u 16:51
nata07, pošalji adresu na pp.
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 11:03
Zrinka, thanks salvete stigle

File može 8,10,13 adresu sam poslala na pp.
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 14:46
Dorina može stižu
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 18:35
File, mogu li salvete br. 1 i 11?, adresu šaljem na pp.
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 18:40
Kami, Rose, Jelika, Zrinka i Anđelka, salvete su krenule k vama.
Nato, tebi kreću sutra.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 12:12
maslačak i file salvete su vam poslaneThumbs%20Up
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 14:22
puno hvala...jos da i ja nesto korisno i na oko lijepo napravim ...
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 15:36
kaća43, anđelka i file > danas su vam ujutro odaslane kuvertice...
senći i Tatjana43 > danas su mi došle vaše kuvertice, hvala vam od srca, svakoj jedna velika smile78
Na vrh
Zrinka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zrinka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 17:56
Stigle mi salvetice od kami i mare nostrum. Hvala cure smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.