Svaštara u Istri |
Odgovori | Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo je ponovno vidjeti Labin.Reci Stefkaja ,ima tu malo i Rapca ili se varam? A stari grad u Labinu mi je fenomenalan.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Eto još jedan dio lijepe naše uglavnom nepoznat. Bravo Štefkaja! Ona slika (mislim da je prva) stepenice i pogled na onaj zeleni brijeg, je l' to iz stana tvog brata? Jer je stavrno divan pogled!
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tako je ivna ima i malo slika iz Rapca..
Bako ona slika je od žene gdje smo bili na ljetovanju..Moj brat ima mali stan pa onda uvijek iznajmimo nešta kad dođemo dolje.. |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ipak ostaje da je pogleda krasan!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znam ja ,bila tamo više puta !
|
|
stefkaja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja tamo odlazim već 10 godina..moj brat živi u Labinu već tako dugo, ako netko ima još slika Labina samo neka ih stavi..
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stvarno je prekrasno. Nisam baš poznavalac tako Hrvatske ali sve što više gledam tako vaše slike imam jako želju da je stvarno obilazim -i nagledam se ljepote koja se nalazi u vašim gradovima . ma svaka čast.
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Štefi moja najbolja prijateljica je rođena u Labinu, a i otac mog starijeg unuka je Lobinjon (nažalost poginuo u saobraćajnoj nesreći), često sam u Labinu kada "šetamo" Istrom i stvarno je predivan gradić.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nekoliko sličica za ovu temu.
Gradić se zove Červar-Porat.(kraj Poreča) Niknuo je prije nešto više od 30 godina na "ledini".
Grad inače živi punim životom 3 do 5 mjeseci, zimi ga gotovo i nema. Možda poneki penzić...
Projektiran je po sistemu blokovi zgrada i nizovi vila.
Ali zašto stavljam slike? Zato jer je planiran " s dušom". Već onda, koncem sedamdesetih, planski su sačuvana stabla, travnjaci, samo je sve uokvireno u neke forme. Planirana parkirališta nisu devastirala zelenilo... za razliku od recimo Varšavske u Zagrebu!
Gradić okružuju maslinici i more...Snimila sam nekoliko sličica oko luke jer do plaže koja se prostire na daleko treba i hodati!
|
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Iako se u luku ne smije s autima, nediscipliniranih bahatih ima i ovdje
|
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako me, kako planiramo, put nanese na jesen opet, snimit ću i koju "morsku" sličicu!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se da ce biti bas takvih slicica
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na lijepoj priči!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
baka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma zapravo je Červar za mene "stari znanac"! Ali sam ga ovaj put gledala drugim očima.Očima osobe koja prati urbane devastacije dragocjenog zelenila i opet se po stoti put divila Istranima, koji svoje zelenilo čuvaju i njeguju,i zidove, aute i beton uklapaju u prirodu. I od zapravo ružne obale uspjeli su napraviti raj za turiste,kupače... .
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne sličice baka !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova mi je tema jako zgodno, jer sve što je vezano za istru možemo stavljati ovdje.
Kako svi znate da mm i ja volimo skitati, tako je i danas bio jedan takav dan. Jednostavno smo ujutro odlučili idemo malo u Istru, pa gdje nas put nanese.
Krenuli smo uz more, s tim da se vratimo preko Učke.
Naravno svima su poznata mjesta uzduž obale od Rijeke prema Istri, pa se na kratko zaustavljamo samo kako bi slikali Plomin i more s ceste
Na domak Labina oduševio me kružni tok sa zelenim otokom u sredini - prava pravcata zemlja teletabisa
Idemo kroz Rašku dolinu i uz rijeku Rašua
Naravno kad smo stigli do Pule na redu je razgledavanje arene
I u suterenu muzej - nešto malo
Kako se u Puli baš održavao i obrtnički sajam mm je napasao oči, ali naravno da je tamo bilo i nešto za moje oko - kao i za vaše....
Iz Pule krećemo prema Premanturi, pa šetamo uskim mostićem koji povezuje dvije obale
Ovdje nebih sigurno ušla u more, a li blato je napravilo prekrasan prizor
Vraćamo se natrag do Pule, a put nas vodi u Vodnjan, tipično srednjevjekovno naselje, s centralnim trgom sa crkvom i zvonikom i glavnom ulicom ,te mrežom poprečnih ulica.
Iz Vodnjana skrećemo u Bale, gdje šetamo uskim uličicama, razgledamo zgrade i druge tragove prošlosti.
Tu za danas završava naš izlet, pa se brzom cestom upućujemo prema Rijeci, odustavši od puta preko Učke, vraćamo se kroz Tunel Učku, gdje uvijek na Istarskoj strani obećajemo "miloj i krasnoj Istri" da ćemo se uskoro vratiti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo Triša, opet si lutala predivnim krajem
|
|
Odgovori | Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |