Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svaštara u Istri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Svaštara u Istri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 78910>
Korisnik
Poruka
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 17:57

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 17:57

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 17:58
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 22:19
 Lijepo je ponovno vidjeti Labin.Reci Stefkaja ,ima tu malo i Rapca ili se varam? A stari grad u Labinu mi je fenomenalan.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 08:26

Eto još jedan dio lijepe naše uglavnom nepoznat.

Bravo Štefkaja!Clap

Ona slika (mislim da je prva) stepenice i pogled na onaj zeleni brijeg, je l' to  iz stana tvog brata? Jer je stavrno divan pogled!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 18:49
Tako je ivna ima i malo slika iz Rapca..

Bako ona slika je od žene gdje smo bili na ljetovanju..Moj brat ima mali stan pa onda uvijek iznajmimo nešta kad dođemo dolje..
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 18:51
Big%20smileIpak ostaje da je pogleda krasan!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 19:48
Znam ja Wink ,bila tamo više puta !
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 10:02
Ja tamo odlazim već 10 godina..moj brat živi u Labinu već tako dugo, ako netko ima još slika Labina samo neka ih stavi..
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 11:26
Stvarno je prekrasno. Nisam baš poznavalac tako Hrvatske ali sve što više gledam tako vaše slike imam jako želju da je stvarno obilazim -i nagledam se ljepote koja se nalazi u vašim gradovima . ma svaka čast.
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 22:04
Štefi moja najbolja prijateljica je rođena u Labinu, a i otac mog starijeg unuka je Lobinjon (nažalost poginuo u saobraćajnoj nesreći), često sam u Labinu kada "šetamo" Istrom i stvarno je predivan gradić.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 10:31
Nekoliko sličica za ovu temu.
Gradić se zove Červar-Porat.(kraj Poreča) Niknuo je prije nešto više od 30 godina na "ledini".
Grad inače živi punim životom 3 do 5 mjeseci, zimi ga gotovo i nema. Možda poneki penzić...Wink
Projektiran je po sistemu blokovi  zgrada i nizovi vila.

Ali zašto stavljam slike? Zato jer je planiran " s dušom". Već onda, koncem sedamdesetih,  planski su sačuvana stabla, travnjaci, samo je sve uokvireno u neke forme. Planirana parkirališta nisu devastirala zelenilo... za razliku od recimo Varšavske u Zagrebu!Confused

Gradić okružuju maslinici i more...Snimila sam nekoliko sličica oko luke jer do plaže koja se prostire na daleko  treba i hodati!Wink

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 10:32

Iako se u luku ne smije s  autima, nediscipliniranih bahatih ima i ovdjeConfused

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Kolovoz 2010 u 10:35

Ako me, kako planiramo, put nanese na jesen opet, snimit ću i koju "morsku" sličicu!Big%20smile
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 11:19
nadam se da ce biti bas takvih slicica
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 11:30
Hvala na lijepoj priči!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Kolovoz 2010 u 14:07
Ma zapravo je Červar za mene "stari znanac"! Ali sam ga ovaj put gledala drugim očima.Očima osobe koja prati urbane devastacije dragocjenog zelenila i opet se po stoti put divila Istranima, koji svoje zelenilo čuvaju i njeguju,i zidove, aute i beton uklapaju u prirodu. I od zapravo ružne obale uspjeli su napraviti raj za turiste,kupače... .
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2010 u 07:43
smile55Prekrasne sličice baka !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Listopad 2010 u 22:40
Ova mi je tema jako zgodno, jer sve što je vezano za istru možemo stavljati ovdje.
Kako svi znate da mm i ja volimo skitati, tako je i danas bio jedan takav dan. Jednostavno smo ujutro odlučili idemo malo u Istru, pa gdje nas put nanese.
Krenuli smo uz more, s tim da se vratimo preko Učke.
Naravno svima su poznata mjesta uzduž obale od Rijeke prema Istri, pa se na kratko zaustavljamo samo kako bi slikali Plomin i more s ceste

Na domak Labina oduševio me kružni tok sa zelenim otokom u sredini - prava pravcata zemlja teletabisa

Idemo kroz Rašku dolinu i uz rijeku Rašua

Naravno kad smo stigli do Pule na redu je razgledavanje arene

I u suterenu muzej - nešto malo

Kako se u Puli baš održavao i obrtnički sajam mm je napasao oči, ali naravno da je tamo bilo i nešto za moje oko - kao i za vaše....

Iz Pule krećemo prema Premanturi, pa šetamo uskim mostićem koji povezuje dvije obale

Ovdje nebih sigurno ušla u more, a li blato je napravilo prekrasan prizor

Vraćamo se natrag do Pule, a put nas vodi u Vodnjan, tipično srednjevjekovno naselje, s centralnim trgom sa crkvom i zvonikom i glavnom ulicom ,te mrežom poprečnih ulica.

Iz Vodnjana skrećemo u Bale, gdje šetamo uskim uličicama, razgledamo zgrade i druge tragove prošlosti.

Tu za danas završava naš izlet, pa se brzom cestom upućujemo prema Rijeci, odustavši od puta preko Učke, vraćamo se kroz Tunel Učku, gdje uvijek na Istarskoj strani obećajemo "miloj i krasnoj Istri" da ćemo se uskoro vratiti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2010 u 07:32
Bravo Triša, opet si lutala predivnim krajem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 78910>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,230 sekundi.