LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 111> |
Korisnik | |
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predivna ti je terasa...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
evo malo novosti....a kad dodje pravi majstor fotografije dobit ćete bolji pregled cijelog vrta
![]() U pozadini hemerocallis, koji je završio cvatnju, Lisiantum, gazanie i dva šugava diantusa, koje sam ja upropastila.....
![]() Cineraria, platycodon,vinca, impatiens balsamina /Žuto visoko/
![]() Aucuba japonica
![]() Samo jednu ružicu, koju sam večeras slikala
![]() Ovo nije moje....to je iz nazovi vodenov vrta moga šogora....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
večer Lora sad sam samo na kratko zavirila u tvoj vrt, preljepo cviijeće imaš, moram iz početka krenuti...
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hvala minimode
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće Lora, ruža je prava kraljica
![]() U bazenu ono je lotosov cvijet, zar ne? ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stvarno lijepe biljke ,a ružica je posebna!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Lora prekrasne slikice, vjerujte mi još je ljepše kad sjedite ispod kivija i sve to vam je pred očima, samo malo zakrenete glavu, ono ružičnjak, preko puta balončići, predivna hosta, ogromna hortenzija, neka prekrasna trava, vaze pune zaista raznolikog cvijeća, čija imena zna samo Lora (njen muž odmah pobjegao kad je počela nabrajati) ali ja sam uživala i ponešto zapamtila. Da ima jedna lijepa lantana, a najljepši su svakako agići (agapantusi).
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala još jednom svima......
Danas ujutro smo u odasku kod šogorice svratili u vrtni centar na Škurinju po zemlju.....i gle čuda MM mi je poklonio ovog ljepotana
![]() Smrčko da ono je lotosov cvijet......
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lora, kod tebe ima zaista krasnog i ne baš uobičajenog cvijeća, pohvaljujem i tvoje znanje svih tih imena
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lora uživala sam u tvome vrtu i tvome cvijeću. Na kraju sam umorna odmarala na tvoj terasi koja je također prekrasna. Ti si prava sretnica...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Lora,imas divan vrt
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Abutilon je predivan, imala sam ga davno baš takvog, sve više odustajem od nabavke bilja koje mora biti u vazama i koje moraš spremati preko zime.
Lisiantus imam i ja od lani mi je u vrtu uz kuću, roza ko tvoj mi se je posušio a bijeli raste i cvate ko lud
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() Kad se probudiš da znaš da ti je ljepotan prekrasan. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hvala lijepa...previše me hvalite...ima daleko lijepših vrtova od mojega tu na forumu...Moj je jednostavan, ali meni drag takav kakav je, zato što uglavnom ima one biljčice koje su meni drage...
.
![]() |
|
|
![]() |
|
Ovo su dvije slikice mog vrta u dobra stara vremena kad sam mogla puno više se posvetiti vrtu....
![]() ![]() Sad je silom prilika potpuno drugačiji
![]() |
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijep vrt i prije i sada
![]() Posebno me se dojmila teraca u hladovini koja je u ovo ljetno doba pravi pogodak!
|
|
![]() |
|
Da lijep je i prije i sada
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
zaista ste drage, još jednom puno hvala
![]() |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Živijela dobra stara vremena
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
jako lijep vrt, cvijeće ti je super
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7891011 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |