Vrt, dvorište, povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 789 |
Korisnik | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrt je krasan, a kako će tek izgledati sa svim ovim predivnim novitetima. Izbor je
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti Baka Bea,nisam znala
|
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni ja, mali kaktus, nema problema.
|
|
radosnica
Već proklijao Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Malo sam u posljednje vrijeme u pomanjkanju s vremenom, ali da se osvrnem na moju temu.
Za početak moje kratko objašnjenje; do prošle godine nisam baš bila nešto posebno oduševljena uzgajanjem cvijeća (dobro, nisam baš ni mogla jer su djeca bila jako mala). U želji da malo obojim dvorište naišla sam prvo na SilveK a kasnije i na Baku Beu. Da ne duljim previše njih dvije su me uvele u svijet cvijeća i to svaka na njima svojstven način. SilveK je imala određeni utjecaj i u mom povrtnjaku (kojeg polako drukčije zamišljam) a Baka Bea me uvela u svijet trajnica. Mogu reći da su mi trajnice milije prvenstveno iz razloga što s njima moram manje raditi...(e sad ćete pomisliti gle, ljenčine, al eto iskrena sam). Stoga sam krenula u prikupljanje prvenstveno trajnica (nisam izbacila ljetnice, one mi upotpunjuju vrt i za njih planiram neko posebno mjesto, al opet one koje će se rasijavati...opet sam lijena, zar ne?). Još uvijek nemam viziju kako će izgledati moj brijeg, jer čekam da mi se biljke umnože i uopće pratim kako se ponašaju kroz godinu, kada cvjetaju, da bi ih kroz nekoliko godina mogla poslagati ....za sada ih premještam i kombiniram pa pratim kako si pašu. Glede nabavke cvijeća od Bake Bee, za mene je to zgoditak, (mogu reći čak i svojevrstan poklon) jer uz cvijet dobijem savjet, preporuku...ma, većina već znate kakva je ona enciklopedija, i gotovo je nepotrebno spominjati da ona zauzvrat dobije sitnicu (tek toliko da nabavi neki novitet kojim će nas ubuduće opskrbljivati). minimode dugujem ti ...na onoj slici je poligonum afine mali kaktus, Triša, Anaida, makk, gioiaa hvala što se obišle ovaj vrtek i ostavile trag i tek informacije radi, obilazim ja i Vaše ali ponajčešće kako tiho uđem tako i izađem...i upijam Vaše iskustvo i sladim si oči. Baka Bea znate da imate veliki udio u mom cvjetnjaku...većinu gospođica je podigla Vaša ruka.. Tija znam da ti ne smem zahvaliti...ali najradije bih to napravila . Sviđa mi se ova riječ "zbegecati", al moram priznati da je moj udio prilično mali. Zbegecane su one od nekog drugog, ja im samo pomažem da rastu, i gledam njihovu ljepotu. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U svakom slučaju već je vrt jako lijep, a s novim biljkama bit će još ljepši
|
|
život je more
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Novo cviće
|
|
Odgovori | Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |