Lewisia cotyledon |
Odgovori | Stranica <1 78910> |
Korisnik | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a sad tek vidim i bijelu, i ta je krasna naravno
|
|
belica,zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja se ponovila sa još jednom |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve su divne
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da zapocnem ovu sezonu Lewisia.ja danas kupila dvije.kakve su vase proslogodisnje?
|
|
temzi
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može molim te informacija ...... Dio posta je izbrisan, a svi sljedeći koji se odnose na taj izbrisani dio će biti uklonjeni. Potraga za cvijećem - postoji tema. prouči forum i pitaj na pravom mjestu. |
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tvoje su već u cvatu, krasne su. A moje su u vrtu
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moje dvije nove |
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moon dopalo mi se kako si svoje posadila pa sam i ja napravila isto |
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super Camellia, baš mi je drago Lijepo si iskombinirala. Samo da ti kažem da sam moje posadila malo nakoso, tako sam čitala da im paše radi manjeg zadržavanja vode i mogućnosti truljenja. Pokazalo se kao dobro, ništa im nije bilo cijelu zimu i ovo svo kišno razdoblje koje kod mene još traje.
Tvoje već lijepo cvjetaju, prekrasne su. Moje su se počele razmnožavati, još se ne nazire cvjetna stapka.
|
|
Camellia
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala moon,ove su u kamenjaru gdje je zemlja u padu.Moje isto imaju nove rozete,ali nemaju cvjetne stabljike.Još im prije zime treba staviti,bar u mojim krajevima,sitne kamenčiće oko njih da im stabljika ne bude mokra.Definitivno prezime.
|
|
moon
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super. Vidim da dobivaju nove rozete, bit će im odlično, tako lijepo na kosini i uz dobru drenažu
|
|
belica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
belica,zagreb
|
|
@kaktus
Trajnica Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su ovako u grupi
|
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
marta78
Pustio korijenje Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su vam lewisije, moja tiha patnja, ali nikako da ih sačuvam
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koja samo raskoš cvjetova iz tako malog cvijeta. Jako su vam lijepe lewisije.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
Odgovori | Stranica <1 78910> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |