Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Začinsko i ljekovito bilje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Stevia Rebaudiana
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Stevia Rebaudiana

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 15>
Korisnik
Poruka
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Siječanj 2010 u 20:13
Originalno poslano od člana keeka keeka napisao:

Vepre prvo puno hvala sto nas sve tako detaljno oaviještavaš o svojim pothvatima da u potpunosti shvatiš i razumijes steviju, kako uvijete za njezin rast i razvoj tako i svojstva za upotrebu.
Nisam sigurna koliko je moguće uzgojiti steviu u stanu a da nebude preslaba i u korijenu i u stabljici, jer znam koliko odlazi u visinu. Mislim da je bolje da joj treba duzi period za klijanje i nicanje da bi tako dobila jacinu u korijenu.
Nadam se da ćes nas i dalje obaviještavat o napretku, a i da ce na proljeće biti koja sadnica za prodaju.
Puno uspjeha u radu.
pozdrav

e keeka draga moja,i one od prošle godine uzgojio isto tako ,samo uvjeti nisu bili dobri za klijanje i uzgoj kao što sada imam,al vidjećemo za nekoliko dana,slikaću naravno,a za sadnice ne brini,hahha,imaaaaaaa Wink
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 10:14
Originalno poslano od člana antun007 antun007 napisao:

Pa nakon 10 min se odmah orosio,šta bi trebo svakih 10 min otvarat??

očito nisam bila dovoljno jasna, ali vepar ti je dobro rekao - otkrivaš ih jednom dnevno na neko vrijeme čisto da se malo prozrači sijalište i da ne istrunu
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Siječanj 2010 u 13:26
HVALA
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
Na vrh
barunica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 22
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje barunica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:53
Imam dobar podrum gdje je cijele zime temperatura od 14 -18 i htjela bih uzgojiti Steviu radi zdravlja .Dali su to dobri uvjeti jer ima i prozor.AKo tko ima sjeme  molim d MI POŠALJE .
Na vrh
barunica View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 22
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje barunica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 14:58

Naravno mislila sam pouzećem i platim .Ako postignem uspjeh poslat ću slike i uživati u nečem novom .

Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 17:10
Originalno poslano od člana barunica barunica napisao:

Imam dobar podrum gdje je cijele zime temperatura od 14 -18 i htjela bih uzgojiti Steviu radi zdravlja .Dali su to dobri uvjeti jer ima i prozor.AKo tko ima sjeme  molim d MI POŠALJE .

e morati ćeš malo zagrijati
minimalno 23 c,a i trebaće dosta svjetlosti kada proklijaju
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 20:04

Od mojih još ništa?

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 20:13
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 20:14
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Siječanj 2010 u 20:16
Sadio sam u čisti terset,svaki dan malo pošpiricam,i samo se nadam
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Siječanj 2010 u 12:36

Jesam sve dobro napravio

Na vrh
lolo View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 18
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lolo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 13:18
Originalno poslano od člana antun007 antun007 napisao:

Jesam sve dobro napravio

I Jel izniklo što?

Evo ja sam isto posijao krajem prošlog tjedna i  već su mi krenule niknuti :), slike ću postaviti za koji dan.

Ako je netko zainteresiran za sjeme neka me kontaktira na pm.

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 19:06

Ne,ja sam sijao isto prosli tjedan,ne znam točno kad

Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 19:08

Ne,ja sam sijao isto prosli tjedan,ne znam točno kad

Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2010 u 21:34
evo kako to kod mene izgleda ovih dana

vozi sigurno vozi bager
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 07:50
vepre pa ti imaš pravu plantažu stevia kod kuć tj. u podrumu

ja sam svoju orezala u kasnu jesen, sjeme se nisam ni trudila pokupiti

a hoće li preživjeti zimu vidjeti ću u proljeće

Na vrh
vepar View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vepar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 10:50
malo se igram u ove tmurne dane,haha,a u podrumu i toplije nego vani.
ne vidim razloga zašto nebi preživjela,nadam se da si je malo zaštitila od bure
vozi sigurno vozi bager
Na vrh
antun007 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antun007 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:17

Blago tebi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 11:35
I nemoj da budeš sam bolan u podrumu šta da ti pozli a nema ko da te dignesmile96--i da znaš neću sijeme ja ću samo 1....2 biljkice gotove tako da znaš.ja sam skromna znaš kakva jaCool
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
lolo View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 18
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lolo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 14:42
Vepre gdje si nabavio ove plitice?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,453 sekundi.