Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj prvi rad ..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj prvi rad ..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 16>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:27
Ma ovo ti je stvarno super, turbo kreativno i originalno - nadaj se veoma pozitivnim komentarima (a možda i većoj bukiranosti apartmana?)! 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:51
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Ma ovo ti je stvarno super, turbo kreativno i originalno - nadaj se veoma pozitivnim komentarima (a možda i većoj bukiranosti apartmana?)! 
hahaha,iz tvojih usta u Božije uši..
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 22:59
radovi su ti krasni...polica me oborila sa nogu, a terakotna posudica jenešto nevjerojatno...tako si lijepo spojila ove sve različite motiveu jednu cjelinu...bravo...jako mi se sviđa...sandučić i nije tako loš...zanimljiv je...no, ti najbolje znaš što si od njega željela...
sve pohvale za dobro iskorištenu staru sjedalicu i poruku za očuvanje prirode...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 08:00

Ideje su ti super, a radovi prekrasni. Bravo!
ANĐELKA
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 18:12
predivni natpisi...odusevili me...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 23:19
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

radovi su ti krasni...polica me oborila sa nogu, a terakotna posudica jenešto nevjerojatno...tako si lijepo spojila ove sve različite motiveu jednu cjelinu...bravo...jako mi se sviđa...sandučić i nije tako loš...zanimljiv je...no, ti najbolje znaš što si od njega željela...
sve pohvale za dobro iskorištenu staru sjedalicu i poruku za očuvanje prirode...
sandučić je koma htjela sam nešto sasvim drugačije ali s bzirom da mi je kći asistirala i dva puta se zaljepila još je dobro ispalo..morala sam napravit zaštitu i ujedno i sakriti ruzinu na sandučiću jer mi je meštar vario dio ograde a nije zaštitio novi sandučić pa su ga varovi oštetili..za poludit..no interesira me kako će podnijeti blizinu mora,kišu sunce
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 23:24
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

Ideje su ti super, a radovi prekrasni. Bravo!
hvala ti..kod mene je hrpa stvari po kući samo trebam naći vremena..sa sam si od slatkača onu plastičnu kutijicu napravila u istom stilu da mi može stajati kod sudopera jer neznam uvijek kamo bi sa spužvicom i deterđentom..ja stalno neki klinac kuham-perem pa mi to mora biti pored lavaboa..slikat ću pa ću vam pokazat 
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2009 u 23:25
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

predivni natpisi...odusevili me...
hvala..nadam se da će to i dugi primjetiti kojima je i namjenjeno
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 14:14
a sada nešto š čim sam ipak zadovoljna..
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 14:15
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 14:19
ovo su bili stari drveni noževi..bilo mi ih je žao bacit al drške su bile već odvratne nikako se ništa više nije dalo oprati..
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 14:20
predivno smile170
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 14:22
slike su bezvezne u živo su pono bolje ispali,donja boja je ivory sa tu i tamo laganim zelenim obrisima
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 14:23
uzela sam i dva velika noža
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 14:25
eto ja sam zadovoljna..kakvi su odurni bili sad su ko novi
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 14:26
hvala rose..Big%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 14:29
..dada hvala ti na pokušaju da mi pomogneš savijetom..ti si barem pokušala nisi me ignorirala..Smile..mislim da je svaki savijet  uvijek dobrodošao iako možda nije dobro riješenje dobro ga je imat..hvala još jednom
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 15:05
Noževi su ti ispali odlično.Ja se nikad ne bi sjetila nekaj takvog napravit.Imaš možda i žlice i vilice za uredit u istom stilu,pa da dobiješ komplet?
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 15:09

Ovo je odlično, prekrasno, ali kako se to pere, hoće li se salvetice odlijepiti pod vodom ili je to samo za ukras?
ANĐELKA
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2009 u 15:12
Odlična ideja....
....savršena.
Koliko ja znam ...neće im biti ništa ako se operu i obrišu. Moglo bi im šteti dulje stajanje u vodi i perilica za posuđe.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7891011 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.